Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tjonge daar gaan we weer ! Elk jaar hetzelfde dat er in december geen premie afgeboekt wordt! Schijnt te moeilijk te zijn terwijl andere zorgverzekeraars dat wel kunnen🙈 6 januari en nog ge... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een zeer uitgeklede zorgverzekering van Anderzorg (menzis). Als je nooit ziek bent of anderszins nooit zorg nodig hebt is dit een uitstekende peperdure zorgverzekering met een rommelige cli... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Was vroeger de goedkoopste maar dat zijn ze nu helemaal niet meer. Sommige gaan volgend jaar een paar centen omhoog of naar beneden maar Anderzorg een paar euro's. Facturen sparen ze op zodat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters! Je denkt dat je een goedkope zorgverzekering afsluit maar zodra je naar de huisarts of naar de tandarts gaat moet je alles zelf betalen. Waarvoor is een zorgverzekering bedoeld? Zij zetten... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de seguros médicos

Escrito por la empresa

Bij Anderzorg regel je je zorgverzekering snel & gemakkelijk. Regel alles direct online. Goede zorgverzekering en ruime keuze. Scherpe premie. Beoordeeld met een 8,2.

1,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een zeer uitgeklede zorgverzekering van…

Een zeer uitgeklede zorgverzekering van Anderzorg (menzis).

Als je nooit ziek bent of anderszins nooit zorg nodig hebt is dit een uitstekende peperdure zorgverzekering met een rommelige cliënt administratie.
En mocht je toch iets te declareren hebben, dan vinden ze wel een reden om niet te vergoeden.
Daarnaast zijn ze erg rommelig met berichtgeving. Er komen na een jaar nog eigen risico nota’s bij mij binnen waar ik geen correspondentie van heb mogen ontvangen over welke zorgnota het betreft.
Anderzorg is een rommelige, dure zorgverzekeraar die zeer slecht vergoed en ver uitgeklede zorg biedt.
Het voelt als een opluchting, dat ik nu elders verzekerd ben en niet meer bij Anderzorg. Nooit meer.

P.S. En al helemaal niet na de kille zakelijke, zichzelf indekkende standaard reactie van anderzorg hieronder.
Bah, ze leveren gewoon een erg dure basis verzekering die elders veel goedkoper is en de aanvullende verzekering van Az is dermate uitgekleed dat je die premie beter kunt opsparen en betreffende nota's zelf betalen.

13 de enero de 2026

Hi Borre,

Wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over onze zorgverzekering. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Bij het beoordelen van declaraties kijken we altijd naar de geldende polisvoorwaarden van de afgesloten basis- en eventueel aanvullende verzekering. Alle voorwaarden staan op onze website vermeld: https://www.anderzorg.nl/klantenservice/formulieren-en-documenten/voorwaarden. Heb je vooraf vragen over een vergoeding of ben je van mening dat een nota onterecht is afgewezen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen! https://www.anderzorg.nl/klantenservice

In je bericht geeft je tevens aan dat je lang op een nota van het eigen risico hebt moeten wachten. Dit kan inderdaad voorkomen. We zijn afhankelijk van het moment waarop zorgaanbieders de nota bij ons declareren. Bij medisch specialistische zorg gebeurt dit vaak later in het jaar omdat zij meerdere onderdelen van de zorg in één keer declareren door middel van een DBC. Op onze website vind je uitleg over het tot stand komen van een ziekenhuisnota.

Mocht je nog aanvullende vragen/opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tjonge daar gaan we weer !

Tjonge daar gaan we weer !
Elk jaar hetzelfde dat er in december geen premie afgeboekt wordt!
Schijnt te moeilijk te zijn terwijl andere zorgverzekeraars dat wel kunnen🙈
6 januari en nog geen premie eraf van december 🤬

Reactie terug..Vreemd Heb daar niks van ontvangen.
Wist het van vorige jaren maar er zou verandering komen werdt er gezegd omdat bij andere verzekeraars dat wel kon!
Het heet niet voor niks maandelijkse incasso en dat is toch raar dat jullie dat mogen veranderen.
Veel mensen hebben dat in December niet in de gaten en dan komt in eind januari 2 x de premie kosten.
Hoe zorgen we ervoor dat mensen in de problemen komen lijkt wel het motto.

6 de enero de 2026

Hi Tom,

Wat je schrijft klopt! In december incasseren we niet de premie van januari. In december geven veel verzekerden namelijk nog poliswijzigingen door en om allerlei premieverrekeningen te voorkomen, kiezen we er dan voor om de premie van januari te incasseren rond 16 januari.
Deze informatie hebben we ook gedeeld op onze website:

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte verzekering met buitenlandzorg.

Wat een slechte verzekering! Ben vanwege enorme rugklachten (hernia) naar een rugkliniek in Keulen (D.) geweest met vooraf contact te hebben gehad met Anderzorg klantenservice. Ik kon binnen één week hier terecht voor een herniaoperatie, echter via klantenservice werd er alles aan gedaan om mij maar hier in Nederland te laten behandelen.Ja met de door hen gecontracteerde zorg n.b. in Rotterdam, die, geloof het of niet, een zorgplafond hadden bereikt voor 2025 en ik pas in 2026 aan de beurt zou zijn! Wel een brief ontvangen dat ik voor een vergoeding in aanmerking zou komen, zijnde maximaal 75% van de in Nederland geldend tarief voor deze operatie. Na de operatie alles in het vertaalde Duits/Nederlands digitaal ingestuurd, hun beoordelende “artsen” lezen geen Duits, zo werd mij verteld??, niets meer mogen vernemen, af en toe maar eens gebeld en op de app gekeken, kortom zeer slechte communicatie. Niet echt duidelijk of ik wel of geen machtiging had?.. Rekening is betaald maar zeker niet het toegezegde maximale 75% , en waarom niet.? In Duitsland zijn de operaties veel beter/ sneller én goedkoper, en Anderzorg is niet duidelijk over de operatiekosten hier met de door hen gecontracteerde zorg. Wat een gedoe om je rekening te kunnen declareren, een complete aanfluiting.
Kortom hier geldt ook; goedkoop is duurkoop!

6 de noviembre de 2025

Hi Ton,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring met Anderzorg hebt gehad. Ik snap dat het frustrerend is als je snel geholpen wilt worden en er dan onduidelijkheid ontstaat over de vergoeding en de communicatie. Hopelijk is de ingreep goed verlopen en verloopt je herstel ook voorspoedig!

Ik durf zonder het raadplegen van je dossier niks te zeggen over jouw persoonlijke situatie.
Wel kan ik aangeven dat de algemene informatie over de vergoeding van niet spoedeisende zorg in het buitenland, vermeld staat op onze website. Zie: https://www.anderzorg.nl/vergoedingen/n/niet-spoedeisende-medische-zorg-in-het-buitenland.
Daarnaast adviseren we altijd om contact op te nemen met onze afdeling Zorgadvies zodat zij (eventueel) kunnen kijken of de zorg ook in Nederland leverbaar is en anders extra toelichting kunnen geven over de vergoedingen die gelden in het buitenland. Onze afdeling Zorgadvies is te bereiken via: 088 - 222 44 32.

Wil je dat we samen nog even naar jouw situatie kijken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: https://www.anderzorg.nl/klantenservice.

Slecht Slecht Slecht

Was vroeger de goedkoopste maar dat zijn ze nu helemaal niet meer.
Facturen sparen ze op zodat je het in één keer in je mik krijgt.
Met alles moet je bijbetalen terwijl dit bij anderen nihil is.
Hebben op antwoorden in de reviews zoete koek praatjes maar aan de telefoon zeer onbeschoft.
De kosten zouden laag blijven omdat het allemaal via internet gaat maar dat is ook broodje aap gezwets.
Hoef geen reactie van hun op deze review want is allemaal gebakken lucht.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee dus mensen denk goed na waar je aan begint.

15 de noviembre de 2025

Hi Sanne,

Ik ben toch maar zo vrij om een reactie achter te laten! ;) Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over onze verzekering.

We hebben ondanks de inzet van onze reserves een premiestijging helaas niet weten te voorkomen. Op onze website hebben we een toelichting staan.

Je schrijft tevens dat we rekeningen opsparen en dat je bij ons vaak moet bijbetalen terwijl dit bij anderen nihil is. Ik kan met deze informatie dit niet zo goed plaatsen. Over wat voor soort kosten hebben we het dan? En bij wat voor soort zorg heb je moeten bij betalen?

Ik vind het spijtig om te lezen dat je ervaring met onze klantenservice niet goed is en dat je het gevoel hebt onbeschoft behandeld te zijn. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn en dan ook excuses voor deze ervaring!

Mocht je je ervaring nog verder willen bespreken of een toelichting willen op de rekeningen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Doen wij ons best voor een betere ervaring! https://www.anderzorg.nl/klantenservice

Worst customer service & communication

Worst customer service & communication. No intention to assist. Extremely clueless & rude staff
Just avoid it

24 de septiembre de 2025

Hello Bhavesh,

Thank you for sharing your experience. I'm sorry to hear that you're so dissatisfied with our service and communication. I sincerely regret that!
When you need help, you want to speak to someone who is knowledgeable and willing to assist you — and we certainly have those people.
From your message, it's not entirely clear to me what exactly happened. If you still have questions or if there’s any confusion about your situation, I recommend reaching out to our customer service once again.

You can reach us in two ways. Via www.anderzorg.nl, you can chat with us. In the bottom right corner, you’ll see a purple icon. Click on it to start a conversation. At the bottom of the chat screen, there is a “Translate” option, which allows you to communicate with us in your own language.
On weekdays from 08:00 to 18:00, you can also call us at 088 – 2224422. Our staff can assist you in English as well.

Waardeloos bedrijf

Beloven behandeling in België te vergoeden maar dat blijkt dus niet

30 de octubre de 2025

Hallo Jolanda,

Bedankt voor je review. Ik kan me goed voorstellen dat je ontevreden bent als je is toegezegd dat de behandeling vergoed wordt, maar dit achteraf toch niet zo blijkt te zijn. Uit je bericht begrijp ik niet precies wat er gebeurd is in jouw situatie. Heb je bijvoorbeeld een rekening voor je behandeling gedeclareerd en is deze afgewezen?

Het is onder bepaalde voorwaarden mogelijk en ook verzekerd, om (niet spoedeisende) medische zorg in het buitenland te ontvangen. Hier lees je meer over deze vergoedingen, voorwaarden en hoe je toestemming kan vragen. https://www.anderzorg.nl/vergoedingen/n/niet-spoedeisende-medische-zorg-in-het-buitenland

Als je andere vragen hebt of er onduidelijkheden zijn over de vergoeding, jouw situatie of andere zaken raad ik je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken tijdens werkdagen van 8:00-18:00 op 088 - 222 44 22.
We helpen je graag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

you only feel abused not, insured

unreasonable high bills, shit services. no customer services in English. no cancellation before 6 months. terrible experience , like wtf is DISSATISFACTION OF THE SERVICES IS NOT REASON TO CANCEL. sit back and enjoy being financially abused? are you alright?

21 de octubre de 2025

Hello Zarnishan,

Thank you for your feedback. From your review, I understand that you are so dissatisfied with Anderzorg that you're considering cancelling your insurance. That is, of course, never our intention. My apologies for the poor experience!
Being unhappy with the service is not a valid reason to cancel a health insurance policy. In the Netherlands, you can change your health insurance annually—this applies to all health insurance companies. Cancellations must be made before December to take effect on January 1st of the following year. You can cancel your policy online through our website or by contacting our customer service team.

I can imagine it’s quite a shock when a large amount is charged. If you have questions about this or if it causes financial difficulties, please contact our customer service. We’re happy to help.

Is this a scam?

Why are you sending payment remainders via email when all bills are payed in full? If I log into my account everything is payed. How is that possible? Do you scam ppl into paying more than what they should?

8 de octubre de 2025

Hi Lila,

Thanks for reaching out. I understand how upsetting it must be to receive a payment reminder when your account shows everything is paid.

At Anderzorg, we never send payment reminders with the intention to charge more than what’s due. Sometimes reminders are triggered automatically if a payment hasn’t been processed yet, even if it’s already on its way or just completed.

We’d really like to look into this for you and make sure everything is correct. Please contact our customer service.

Zeer slecht...

Zeer slecht.... mij 370 euro laten betalen voor een telefoongesprek van 8 minuten met een plaatsvervangende neuroloog........???

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Anderzorg

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg schrikken kan zijn om een hoge rekening te ontvangen voor een kort telefonisch consult.

Medisch specialistische zorg wordt gedeclareerd met zogeheten DBC-codes (Diagnose Behandel Combinaties). Dit zijn vaste zorgtrajecten waarin alle handelingen rondom een bepaalde diagnose worden samengevoegd tot één tarief. Dat betekent dat niet alleen het gesprek zelf, maar ook de voorbereiding, verslaglegging en eventuele eerdere of latere handelingen onderdeel kunnen zijn van het totaalbedrag. Deze tarieven worden landelijk vastgesteld. Zie voor meer informatie: https://www.anderzorg.nl/vergoedingen/m/medisch-specialistische-zorg/ziekenhuisfactuur.

Als je twijfelt over de juistheid van de nota of aanvullende vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice: https://www.anderzorg.nl/klantenservice

Helaas

Helaas, net als bijna alle mogelijke andere verzekeringen, net zo lang zoeken tot je iets gevonden hebt in de kleine letters om maar niet te hoeven uitbetalen. Mijn klacht is reeds beantwoord en afgewezen maar wil wel de rest van nederland behoeden voor de denkfout dat je zorgverzekering eens wel iets uitkeert als je ze nodig hebt.
Heb jaren lang mijn sportmedische keuringen gedeclareerd en betaald gekregen, nu andere arts ivm pensioen oude arts, maar deze arts werkt wel bij een zorgcentrum en heeft een bic nummer maar helaas nee, ze moeten naast die eisen ook nog lid zijn van de scas(telefoniste moest eerst even uitzoeken wat het in hemelsnaam was), maar het bestaat. Dus gewoon afkeuren, en wel 190 eu per maand aftikken waar je als gezond persoon eigenlijk niks aan hebt. Zorg is een wassen neus voor mensen die niet wekelijks naar het ziekenhuis hoeven.

24 de junio de 2025

Respuesta de Anderzorg

Ik kan me voorstellen dat het balen is als we een declaratie afwijzen. Het klopt dat er voorwaarden zijn. Voorwaarden die gelden voor sportmedische keuringen vind je ook eenvoudig en duidelijk op onze website https://www.anderzorg.nl/vergoedingen/s/sport-medisch-advies. Kom je er niet uit of er voorwaarden gelden voor de zorg die je nodig hebt, je mag ook altijd vooraf contact opnemen met onze klantenservice. We kijken graag met je mee. Vriendelijke groet, Jo Anderzorg

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte zorgverzekeraar ben er al 2…

Slechte zorgverzekeraar ben er al 2 jaar verzekerd maar alles wat ze zogenaamd verzekeren zitten hoge voorwaarde aan ze lijken goedkoop maar dit is duurkoop tevens zeer slechte klantenservice medewerkers die alleen uit zijn op je geld

10 de junio de 2025

Beste Souhail,

Bedankt voor je review. Heel jammer om te horen dat je niet tevreden bij ons bent. Net als in jouw review van juni 2024 geef je niet aan waarom je ontevreden bent. We willen graag van je leren: waar loop je precies tegenaan? We horen het graag van je. Je mag ook altijd opnieuw contact opnemen met onze klantenservice.

Franky Anderzorg
www.anderzorg.nl/klantenservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had de premie betaald, maar behandeld als crimineel

Had de premie op de vervaldag betaald. Kreeg al 3 dagen eerder een dreigbrief dat ik moest betalen anders aanmelding bij onze vijand de staat dat ik "wanbetaler" zou zijn, en dan bestuursrechtelijke boete zou moeten betalen voortaan.
Op de dag zelf, dreigrobot en mail betalen, misdadiger anders zullen we je.

Terwijl profiteurs uit Oekraine, helemaal niets hoeven te betalen, en half Afrika nooit heeft betaald, en toch recht op door ons, Nederlanders betaalde zorg hebben.

Hoezo, discriminatie.

22 de febrero de 2025

Respuesta de Anderzorg

Goedemiddag Ruud, bedankt voor je review.

Ik bemerk frustratie over dat jij een openstaande rekening had, terwijl in jouw ogen een groep mensen geen premie hoeft te betalen. Voor deze doelgroep mensen zijn andere regelingen getroffen door de Nederlandse overheid. Ik begrijp dat dit oneerlijk voor je voelt. Aan dat gevoel kan ik niets veranderen, maar geeft dit ons dan gelijk 1 ster?

Je schrijft over een dreigbrief en dreigrobot. Wees niet bang, we zien je niet als misdadiger. We willen je graag attenderen op dat er nog wat open staat en daarmee voorkomen dat het openstaande saldo wordt overgedragen aan een deurwaarder of dat je wordt aangemeld bij het CAK. Beide gevolgen brengen extra kosten met zich mee. Dat is zonde en daarom sturen wij jou dat soort berichten.

Heb je nog tips hebt over hoe we dit soort berichten duidelijker en/of vriendelijker kunnen overbrengen? Dan horen we dit graag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu ik begin woest te worden wij waren l…

Nu ik begin woest te worden wij waren l 3 maanden in griekenland mijn dochter kreeg pijn in een tand inmiddels daar naar de tandarts gehaan heb ze alle vullingen gedaan en therapy. Nu ik krijg te horen kan alleen vergoeding in Nederland krijgen dus als ze pijn heb moet ik dat vliegen terug naar Nederland als met spoed moet ik naar de tandarts???echt belachelijk

6 de enero de 2025

Respuesta de Anderzorg

Wat vervelend dat je dochter pijn kreeg in haar tand, tijdens jullie verblijf in Griekenland.

Heb je die zorgkosten gedeclareerd maar zijn die afgewezen? Dit kan ik niet achterhalen, op basis van je bericht.
Vanuit onze aanvullende zorgverzekering (Extra en ''Buitenland & Tandongeval'') vergoeden wij namelijk tot € 250 voor
tandheelkundige zorg in het buitenland, als dit onvoorzien en spoedeisend was.

Ben je bekend met onze Alarmcentrale? Zij zijn 24/7 bereikbaar als er medische zorg nodig is in het buitenland.
Hun telefoonnummer vind je in onze app.

Tot slot zou je wellicht de kosten nog kunnen aanbieden bij je reisverzekering.

Als je nog vragen of onduidelijkheid hebt, mag je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice. ^ Mirijam Anderzorg

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik probeer jullie al dagen te bellen

Ik probeer jullie al dagen te bellen, mijn gsm zegt dat jullie telefoon nummer niet beschikbaar is.

En alsook al gemaild naar jullie kwam ook terug aan bij mij dat het email adres niet klopt ...
Gelieve mij te bellen
Thalitha Rutten

29 de enero de 2025

Respuesta de Anderzorg

Wat balen dat je ons niet kon bereiken, we zijn gewoon bereikbaar op kantoordagen van 8.00-18.00 uur. Heb je het nummer voor de zekerheid gecontroleerd op onze website? https://www.anderzorg.nl/klantenservice
Je kan ook altijd met ons chatten. Per e-mail kan je ons voor vragen niet bereiken. Via telefoon of chat kunnen we je sneller helpen met je vragen. ^Jo, Anderzorg.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze zijn niet bereikbaar en maken het…

Ze zijn niet bereikbaar en maken het onmogelijk om over te stappen. Ze wachten met afwijzen tot na 1 januari en vervolgens krijg je te horen dat je niet meer kunt overstappen, terwijl je van hen in afwachting bent.
De keuze in aanvullende verzekeringen en pakketten zijn minimaal. Toon wat coulance en laat mensen hún verzekering opzeggen!

6 de enero de 2025

Respuesta de Anderzorg

Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. Via deze weg kan ik de reden van afwijzing niet bekijken.
Een declaratie proberen wij altijd binnen 10 werkdagen af te handelen. Natuurlijk mag je ook in de tussentijd navraag doen naar de status. Mogelijk kunnen wij dan alvast duidelijkheid geven.

Afgelopen tijd waren er lange wachtrijen vanwege de drukke december maand. Daarom waren we in het weekend van 28 en 29 december ook geopend.

Opzeggen kon tot en met 31 december 2024. Hopelijk krijg je gedurende dit jaar weer een positieve ervaring met ons.

Ik wens je een mooi 2025!

Hartelijke groet,
Mirijam Anderzorg

Wat een slechte verzekering

Wat een slechte verzekering, ben nadat ik een machtiging heb gekregen afgelopen aug 24 geopereerd in België. Overigens met succes. Nu ben ik inmiddels al 10 weken aan het proberen mijn voorgeschoten operatiekosten te verhalen. Echter al 2 keer afgewezen. Afgelopen dinsdag voor de zoveelste keer toch maar weer eens gebeld ( meer dan 10 keer). Mijn verhaal maar weer eens verteld!!! Na een in de wacht staande tijd van 25 minuten, kreeg ik hopelijk nu een positief bericht. Werknemer van Anderzorg kon mij vertellen dat er intern een fout was gemaakt en de verantwoordelijke medewerker er op zou worden aangesproken. Gezien het de dag voor kerst was kon men mijn dossier niet vandaag nog afhandelen, maar na de kerst (dus gisteren) zou men aan de slag gaan! Ik kon echter gisteren niet in mijn dossier zien dat er in behandeling bij stond!!! Maandag maar weer bellen en hopelijk dat er toch voor januari 2025 een einde komt aan deze verschrikkelijke afhandeling en dat ik mijn vooruit betaalde kosten kan terugvorderen. Inmiddels heb ik ook al tot 2 keer toe een klachtenformulier ingevuld, echter ook hierop is door Anderzorg nog steeds niet gereageerd!

Krijg ik een reactie die ook nergens op slaat. Hoef je mij niet te zeggen dat de operatie veel geld heeft gekost. Heb het zelf moeten betalen. Zou graag gehoord hebben dat er actie zou worden ondernomen!

28 de diciembre de 2024

Bedankt voor je update Johan,

Via Trustpilot heb ik geen inzage in jouw klantgegevens bij ons. Ik kan jouw casus daarom niet inzien en ook geen uitspraken doen of er wel of geen actie is ondernomen. Ben graag eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Ik hoop op je begrip.

^Franky Anderzorg

Hi Johan, bedankt voor je uitgebreide review. De operatie zal niet goedkoop zijn geweest. Begrijpelijk dat je daarom graag je declaratie uitbetaald ziet. Overigens super om te horen dat de operatie geslaagd is.

Onze klantenservice is tijdens de feestdagen geopend, maar onze declaratieverwerkers en klachtenbehandelaars genieten nu heel even van de feestdagen. Ze zijn vanaf morgen weer aan de slag. Als mijn collega van de klantenservice iets voor je doorgezet heeft, dan zie je dit pas na verwerking terug in Mijn Anderzorg. Ik snap dat dit even wat onzekerheid veroorzaakt. Mijn excuses hiervoor. Ik hoop op je begrip.

Via dit kanaal kan ik de status van jouw verzoek en klacht niet inzien. De collega's van de klantenservice kunnen dat wel. Ze helpen je graag. ^Franky Anderzorg

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb hele jaar door aanvullende…

Ik heb hele jaar door aanvullende verzekering betaald.
Zodra ik een factuur ging declareren wat normaal gesproken vergoed zou worden gaan ze tot diepste details onderzoeken om niet te betalen.
Nooit meer bij anderzorg!

20 de diciembre de 2024

Respuesta de Anderzorg

Hi Emre, het spijt me te lezen dat je het gevoel hebt dat we er alles aan doen om maar niet te hoeven vergoeden. Dat zou niet de bedoeling moeten zijn. Ik zit met een hele hoop vragen over jouw declaratie, maar kan via dit kanaal niet meekijken in je gegevens. Wil je alsjeblieft nog eens contact opnemen met onze klantenservice om uit te zoeken waarom er geen vergoeding werd gegeven? ^Franky Anderzorg
www.anderzorg.nl/klantenservice

Slechte dekking en service

Stiekem dekken ze veel minder dan verwacht door strenge regels van zorgleveranciers. En als je helaas in het buitenland ziektekosten hebt gemaakt moet je een ouderwets pdf printen, invullen en per post opsturen om de kosten te declareren.

27 de diciembre de 2024

Respuesta de Anderzorg

Hi Lieneke, balen dat je in het buitenland zorg nodig had. Hopelijk was er niets ernstigs aan de hand en heb je enigszins van je reis kunnen genieten. Buitenlandse zorgkosten kan je bij ons alleen per post declareren. En je Basisverzekering dekt de kosten tot maximaal het Nederlandse tarief voor diezelfde behandeling. Jouw eventueel aanwezige aanvullende verzekering en/of reisverzekering dekken mogelijk de rest. ^Franky Anderzorg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zit al jaren bij Anderzorg

Ik zit al jaren bij Anderzorg. Echt niks mis mee, wat een nare reviews allemaal zeg!

21 de diciembre de 2024

Respuesta de Anderzorg

Hi Manon. Bedankt voor je positieve review! Dat waarderen we wel. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer amateuristische en louche…

Zeer amateuristische en louche zorgverzekeraar. Ik had medische kosten gemaakt in het buitenland en ik kon alleen per post een declaratie indienen en moest alle originele nota's per post opsturen. Later kreeg ik te horen dat de declaratie is afgekeurd, omdat er geen orginele nota's zijn opgestuurd met het declaratie formulier. De medewerker aan de telefoon zegt dat ze wel zijn ingescand, maar dat er geen bedragen op te zien zijn. Terwijl dat wel zo is. Resultaat is dat ik mijn orginele notas kwijt ben, niks gedeclareerd krijg en dat ik maar een klacht moet indienen via de website. Telefonisch was het niet mogelijk. Net geprobeerd om het via de website te doen, alles ingevuld en ik krijg een foutmelding bij het versturen. Daarna weer contact opgenomen met de helpdesk en ik moet nu de kopieën per post opsturen. Onbegrijpelijk dat dit soort bedrijven in 2024 op zo een manier nog kunnen opereren.

12 de diciembre de 2024

Goedemiddag,

Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt.
Via Trustpilot is het niet mogelijk om mee te kijken naar de situatie. Ik lees dat je inmiddels contact met ons hebt gehad en dat de declaratie opnieuw ingediend is. We doen ons best de declaratie zo snel mogelijk te verwerken. Mijn excuses voor het ongemak.

Hartelijke groet,
Lizet Anderzorg

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.