We hebben een práchtige reis gemaakt mede dankzij jullie organisatie. De vliegreis, ontvangst op het vliegveld, huurauto en de verschillende verblijven waren goed geregeld en georganiseerd. Een klein... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben het ervaren als middelmatig. De afstanden om iets te zien waren best groot. We konden er niet fietsen en om te wandelen moesten we ver rijden. Wandelroutes moeilijk te vinden. Hotel was g... Ver más
La empresa ha respondido
Door mijn eigen stommiteit, rijbewijs vergeten, kregen wij geen huurauto mee op onze Fly & Drive in Puglia, Italië. &Olives heeft ons hierin begeleid en samen zijn we tot een oplossing gekomen waardoo... Ver más
La empresa ha respondido
We haddenal eerder bij &Olives Travel een Fly Drive naar Sardinië geboekt en dat was prima bevallen. Het boeken, het telefonisch contact met vragen de hulp met vragen over b.v. de vliegmaatschappi... Ver más
La empresa ha respondido
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
Eeuwigelaan 3, 1861 CL , BERGEN (NH), Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Olives heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alle boekingen, vluchten en vervoer, alsmede de incidentele uitstapjes waren perfect geregeld.
Een puntje van verwarring tijdens de reis werd direct opgepakt en keurig opgelost.

Respuesta de &Olives Travel
Juni 2022. Vol goede moed op weg naar ons bij &Olives geboekte appartement " Danaides " in Malia Griekenland.
Nou... die moed zakte al gauw bij aankomst. Wat een horror appartement. De keukenuitrusting nihil en smerig, korsten van je voorganger op de bodem van je drinkglas, versleten en doorgezakte matras, kapotte douche , en de hele nacht "boem boem bas" van de naburige uitgaansgelegenheden door je appartement. Etc.etc. Telefonisch is Olives vanuit Griekenland niet te bereiken.
Toen ze mij na een dringend mailtje eindelijk belden, was het eerste wat ik te horen kreeg dar er geen geld terug gegeven kon worden.
Uiteraard heb ik hier begrip voor, want die dure villa in Bergen moet natuurlijk wel worden afbetaald.
Het enigste positieve aan het geheel was dat ze na veel geharrewar dan toch wel de transfer van ons nieuwe adres in Malia terug wilden doen. Vandaar ook die ene ster. Dan maar wat extra geld uitgeven, maar hier wilden we geen nacht langer blijven.
Jan Schurer

Respuesta de &Olives Travel
Hele fijne vakantie beleefd! Tof dat we bij Andolives een all-in pakket (vlucht, hotel, auto) konden bestellen. Alles was zo goed geregeld dat we zorgeloos konden genieten.

Goed georganiseerd .
Vriendelijk en snel contact.
Helaas was de reisbeschrijving een grote chaos maar wij waren zeer tevreden over het algeheel.

Respuesta de &Olives Travel
Al vele jaren boeken we voor de herfstperiode een pakketreis bij &Olives Travel. Zeer naar tevredenheid. Ook dit jaar was dit weer het geval. Fijn dit te ervaren. Eerlijk gezegd verwacht je dit ook, maar moet dan toch maar weer waargemaakt worden.

Respuesta de &Olives Travel
Het bedrijf was goed bereikbaar, reageerde snel op vragen. Maakt gebruik van een complete app, waarin alle informatie was gebundeld , prima en overzichtelijk. Complimenten. Wij zouden hier weer voor kiezen.
Tochni Taverne zouden wij inruilen voor de Library Hotel in Kalavasos.

Respuesta de &Olives Travel
Mooie poussada’s, gelegen interessante regio’s , vliegen en autohuur verliepen goed. Kortom, weer een mooie ervaring rijker.

Respuesta de &Olives Travel
Goed verzorgde reis met aanvullende info.
Prachtige locaties voor hotels.

Respuesta de &Olives Travel
Dit is de 2e keer dat ik op reis geweest ben met &Olives Travel. En het bevalt goed!
Ook als er iets is tijdens de reis zijn ze in het weekend goed bereikbaar en erg behulpzaam.

Respuesta de &Olives Travel
Wij zijn zeer tevreden over het totaal aangeboden pakket, de snelle communicatie en de klantvriendelijke benadering. Dit is de reden dat we al meerdere keren voor &Olives Travel hebben gekozen om een rondreis te maken.

Respuesta de &Olives Travel
In principe ging het vrij eenvoudig qua boeken en ook de ondersteuning ter plekke was prettig, ondanks dat er wat was "misgegaan" bij de autoverhuur.
De app die &Olives echter adviseert om te downloaden, is niet echt nuttig. Er zijn geen bijzondere of goede tips, dus heb tijdens mijn verblijf niet hiervan gebruik gemaakt, terwijl wel voorgespiegeld was dat dit nuttig zou zijn.

Respuesta de &Olives Travel
We hebben een leuke reis gemaakt met &Olives. Een rondreis met 5 verschillende hotels. Ondanks dat we vroeg boekten waren 2 van de 5 hotels niet beschikbaar. De hotels die daarvoor in de plaats kwamen waren prima. Heel anders en we zouden ze zelf nooit gekozen hebben maar omdat het maar om 2 overnachtingen ging was het goed genoeg.
Het ophalen van de auto was een ellende (lange rij, ondanks alle verzekeringen was het volgens het bedrijf toch niet goed genoeg, veel borg etc etc.) maar daar kan &Olives niets aan doen.
De app waar &Olives mee werkt is helder en handig. Reisdocumenten zijn overzichtelijk terug te vinden.
Gezien de kosten van de reis had bagage bij de prijs inbegrepen mogen zijn. Dit was niet het geval dus kwam er nog een kleine 100 euro per persoon, ruimbagage heenreis en terugreis, bij.

Respuesta de &Olives Travel
Erg leuke reis en vrijwel alles goed geregeld. Een klein foutje daargelaten maar ook dat is goed opgepakt nadat we contact hadden opgenomen. Mooie locaties en goede verblijven.

Respuesta de &Olives Travel
Vriendelijk en hulpzaam medewerkers. Altijd snelle antwoord op mijn vragen. Alles was goed geregeld en wij hebben weer een fijne vakantie gehad!

Respuesta de &Olives Travel
Het was grandioos en zeer makkelijk om onze fijne uitje hier te mogen uitzoeken en onze tijd die we nog hebben samen te van te gaan genieten aan de prijs lacht het niet enorm bedankt

Respuesta de &Olives Travel
In een kort tijdsbestek ontving ik 3 voorstellen voor een reis naar Toscane.
De uiteindelijke keuze bleek Super.
Via de app van &olives ontving alle reisbescheiden en had die voortdurend digitaal bij de hand.
Zo ga je zorgeloos op vakantie!

Respuesta de &Olives Travel
Más información sobre otros tipos de reseñas.