&Olives Travel Opiniones 1036

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een práchtige reis gemaakt mede dankzij jullie organisatie. De vliegreis, ontvangst op het vliegveld, huurauto en de verschillende verblijven waren goed geregeld en georganiseerd. Een klein... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben het ervaren als middelmatig. De afstanden om iets te zien waren best groot. We konden er niet fietsen en om te wandelen moesten we ver rijden. Wandelroutes moeilijk te vinden. Hotel was g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door mijn eigen stommiteit, rijbewijs vergeten, kregen wij geen huurauto mee op onze Fly & Drive in Puglia, Italië. &Olives heeft ons hierin begeleid en samen zijn we tot een oplossing gekomen waardoo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We haddenal eerder bij &Olives Travel een Fly Drive naar Sardinië geboekt en dat was prima bevallen. Het boeken, het telefonisch contact met vragen de hulp met vragen over b.v. de vliegmaatschappi... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

reis en hotel keurig geregeld, maar dat is het dan ook.

Alles is digitaal. Ze regelen vlucht, hotel en huurauto. Dat is allemaal prima geregeld. De route, bezienswaardigheden, het vakantieprogramma. Dat moet je wel allemaal nog zelf uitzoeken.

19 de febrero de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat vlucht, hotel en huurauto naar wens geregeld waren. We begrijpen uw opmerking over het zelf uitstippelen van route en activiteiten en nemen deze feedback mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De reis was perfect geregeld.

De reis was perfect geregeld.
Alles klopte.We hebben hierdoor een geweldige tijd gehad.
Hotel was prima evenals het ontbijt.
Aardig personeel , waar niets te veel voor was.

28 de enero de 2026

Toplocatie…

Vooral de geregelde locatie was prachtig.

Het zou wel fijn zijn als er (als er meerde economy nivo's zijn) duudelijk wordt gecommuniceerd wordt welke klasse geboekt is. Air Malta heeft er 4 met verschillende restricties.

Ook een uitsplitsing van ticket en accommodatie zou fijn zijn.

Verder waar voor je geld.

6 de mayo de 2026

prachtige locatie's

locatie, boeking ging vlot, vriendelijk.

30 de abril de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

weekje Portugal met Porto en Lissabon inbegrepen: leuke afwisseling!

Leuke reis (Portugal, fly-drive van Porto naar Lissabon), accomodaties fijn en mooi, alles goed geregeld! Handige app met alle benodigde papieren en reistips.

26 de abril de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u genoten heeft van de afwisselende reis door Portugal en dat alles goed geregeld was. Hopelijk tot een volgende reis!

Nou mooie locatie

Nou mooie locatie het personeel vriendelijk behulpzaam en leggen je uit wat er op de menukaart staat maar passen het ook voor je aan als het mogelijk is en de rust zeker voor 50 plussers en ouder een goede locatie

6 de mayo de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u genoten heeft van de locatie, de rust en de gastvrijheid van het personeel. Graag tot een volgende keer!

Reis niet gemaakt

Reis niet gemaakt. Moeten annuleren om medische redenen

20 de marzo de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Wat vervelend dat de reis door medische omstandigheden niet door kon gaan. We hopen dat alles inmiddels naar omstandigheden goed gaat.

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld, transfers, hotels en informatie via de reisapp. Bij onze vorige wandelvakantie in Puglia,Italië, kregen we een persoonlijke introductie van de wandelvakantie. Die misten we deze keer.
Een chauffeur zette ons niet bij het beginpunt van de wandeling af maar al al een stuk verder in de route. En in de laatste wandelroute, die op zich zeer de moeite waard was langs de klifkust, zat een fout halverwege de tocht die de route een stuk uitdagender maakte om aan de anderekant van een kloof te komen. Het teruglopen van die laatste wandeltocht langs dezelfde route volgens de instructies hebben we daarom maar overgeslagen en zijn met de taxi terug gegaan.
Alles bij elkaar hebben we genoten van een mooie wandelvakantie.

25 de enero de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat alles rondom de reis goed geregeld was en dat u genoten heeft van de wandelvakantie. We nemen uw opmerkingen over de introductie, transfer en wandelroute mee om onze reizen en informatie verder te verbeteren. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het was een mooie locatie bij een…

Het was een mooie locatie bij een wijngaard. Maar dat is tegelijkertijd het nadeel. Alles is ver weg, waardoor alles met de auto moet.
Bij het hotel is er geen bar om iets te kunnen drinken, hiervoor moet je naar het restaurant. Deze ligt niet in de buurt van de kamers en het zwembad, wat er voor zorgt dat dit minder snel gebeurt.
Sicilië is een mooi eiland, afwisselende activeiten te doen en te beleven. Wel erg groot om heel het hele eiland bekijken, focus op een gedeelte.
Op 1 mei is de dag van de arbeid, waardoor alle winkels dicht waren.
Bij het boekingsproces stond dat er twee bestuurders waren bij de auto, echter bleek dit niet zo te zijn.
Over het algemeen blij met de locatie en het boekingsproces

11 de marzo de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de locatie en het boekingsproces. We nemen uw opmerkingen over de ligging, faciliteiten en de informatie rondom de huurauto mee ter verbetering.

Mooie accommodatie

Mooie accommodatie. We waren vroeg in het seizoen waardoor alles nog een beetje op gang moest komen. Het eten in het restaurant is goed, het ontbijt verdient meer aandacht. Iets meer variatie is wel wenselijk. Neemt niet weg, genoten van het verblijf en de gastvrijheid. En een auto is een must om de omgeving te bezoeken.

3 de abril de 2026

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zorgvuldig samengesteld, maar nog niet overal overtuigend

Wij hebben de samenwerking met &Olives Travel als prettig ervaren en hebben de indruk dat de organisatie met goede intenties en zorg haar reizen samenstelt.

Tegelijkertijd lijkt er in de uitvoering relatief veel afhankelijkheid te zijn van externe partijen, zoals lokale agentschappen en de ontwikkeling van de app. Juist op die onderdelen merkten wij dat de kwaliteit en betrouwbaarheid niet altijd aansloten bij de verwachtingen die je van een reisorganisatie mag hebben.

Hier ligt wat ons betreft een kans om de algehele reiservaring meer onderscheidend en consistent te maken.

20 de abril de 2026

Respuesta de &Olives Travel

Dank voor jullie feedback. Fijn dat onze zorg en intentie gewaardeerd werden. We nemen jullie opmerkingen over de uitvoering serieus en gebruiken die om de reiservaring verder te verbeteren

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles perfect geregeld op bijzonder…

Alles perfect geregeld op bijzonder mooie locaties.
Daar het openbaar vervoer in Italië heel slecht geregeld is, zou het prettiger zijn, als van te voren de mogelijkheid was geboden om bv een taxi aan te bieden.

12 de abril de 2026

Vakantie op Malta/Gozo

Wat men goed heeft gedaan is dat de organisatie na verkeerde informatie over mee te nemen bagage tijdens de vlucht, dit keurig heeft hersteld.
De accomodaties op Malta (hotel Luciano, self-catering met fraai uitzicht op haven en fort) en Gozo (hotel the Duke) waren voortreffelijk! Ook de transfers van en naar het vliegveld van Valletta waren prima geregeld!

28 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

&Olives is een betrouwbare klantvriendelijke reisorganisatie

&Olives is een vriendelijke reisorganisatie met mooi aanbod en goede voorbereiding/uitvoering van de gekozen reis (bij ons "fly and drive Noord Portugal"). De communicatie vanuit @Olives is zorgvuldig en duidelijk.
De reisbijzonderheden per dag staan in een app (o.a. gegevens over reisroute en hotel). Dit werkt prettig en duidelijk. Onze huurauto en de accommodaties waren top.

27 de abril de 2026

Rondreis Andalusie

We hebben de rondreis Andalusie gedaan.
Alles was perfect geregeld van de huurauto tot de hotels.
Via de app hadden we toegang tot alle documenten wat super handig was.

Als tip; diverse mooie bezienswaardigheden op de route mag je alleen in met een toegangskaart. Wij hadden voor het Alhambra niet van tevoren gereserveerd met als gevolg dat we dat niet hebben kunnen bezoeken. Wellicht iets om aan te geven als mensen deze reis boeken.

22 de enero de 2026

Bedankt voor de review. Dit wordt gewaardeerd. Fijne dag!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.