Consulta las opiniones de los clientes
Androidkastje besteld en betaald. Helaas niet geleverd maar dat komt door Post nl. Met de trackentracecode kon ik het pakketje volgen, een paar keer een case aangemaakt bij Postnl, maar mocht niet b... Ver más
Snel geleverd, maar niet precies wat ik besteld had. Dit ontvangen product is ook gelijkwaardig maar was wel fijn geweest mij duidelijker eerst te informeren ipv zelfstandig de order aan te passen.
De bestelling was snel gedaan en het product was ook snel ontvangen. Helaas was de software gammel en daarom heb ik het android Xsarius retour gestuurd. Duurde een dikke week voordat ik terugkoppelin... Ver más
Información sobre la empresa
Suele responder en menos de 1 semana
Heel snel service
snel en correct
Rapide et conforme je recommande 100%
Snel geleverd en zelfs een snoepje in de doos😜
Snel geleverd. Zo snel dat ik er nog niet eens aan toe ben gekomen om hem te proberen. Maar ga er (gezien de andere reviews) van uit dat dit ook helemaal goed zal gaan. Dit is een bedrijf waar je met een gerust hart kunt bestellen.
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit. Blijkbaar onbekend met de term klantvriendelijkheid.
Nooit meer !

Nieuw in het gebruik
Ik ben totaal nieuw in het gebruik. Het was mooi geweest om even op weg geholpen te zijn met een mooie handleiding, een paar aanwijzingen om vlug vertrouwd te raken met het nieuwe gegeven. Ik ben redelijk bekend met pc en dergelijke toch lijkt alles een beetje Chinees voor mij. Ik hoop hiermee toekomstige klanten behulpzaam te zijn. Het commerciële is wel ok. Bedankt.
Goede en juiste communicatie over…
Goede en juiste communicatie over aanname bestelling en verzending.
Snellle bezorging.
ik heb een product retour gestuur maar…
ik heb een product retour gestuur maar nog steeds mijn geld niet op me rekening, dat hoef toch niet zolang te duren
Alles probleemloos verlopen
Alles probleemloos verlopen, van bestelling tot levering!
Prijs kwaliteit verhouding klopt niet
Het bedrijf verkoopt artikelen van Alie expres drie keer zo duur.dit is een vorm van oplichting.

Respuesta de androidkastje.nl
Next day delivery and perfect service
Langer gewacht dan normaal
Langer gewacht dan normaal, maar dat komt door DHL, de afstandsbediening is perfect 👌🏻
Ik heb gevraagd om een retour label…
Ik heb gevraagd om een retour label maar nog steeds niet ontvangen

Respuesta de androidkastje.nl
Ik heb de verkeerde afstands bediening
Ik heb de verkeerde afstands bediening besteld heb er ook nog 2 gekregen die niet op de afstandsbediening op de foto lijken ik voel me mislijd heb geprobeerd te bellen kon niemand aan de lijn krijgen
Más información sobre otros tipos de reseñas.