Ik ben totaal nieuw in het gebruik. Het was mooi geweest om even op weg geholpen te zijn met een mooie handleiding, een paar aanwijzingen om vlug vertrouwd te raken met het nieuwe gegeven. Ik ben rede... Ver más
Snel geleverd, maar niet precies wat ik besteld had. Dit ontvangen product is ook gelijkwaardig maar was wel fijn geweest mij duidelijker eerst te informeren ipv zelfstandig de order aan te passen.
De bestelling was snel gedaan en het product was ook snel ontvangen. Helaas was de software gammel en daarom heb ik het android Xsarius retour gestuurd. Duurde een dikke week voordat ik terugkoppelin... Ver más
Información sobre la empresa
- info@androidkastje.nl
- androidkastje.nl
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Apparaat is vlot en netjes geleverd.
Op de site staat vermeld voor 20.00 besteld volgende dag in huis.
En inderdaad kastje werd netjes de volgende dag bezorgd volgens afspraak.
Erg tevreden over de snelheid
Het product is conform onze wens!
Het product is goed, de levering is goed en de prijs in prima! Wij zullen indien nodig, wederom een afstandsbediening bestellen bij Androidkastje.nl
Binnen 1 dag bezorgd
Super service echt wel !!
Super ontvangen goede uitleg en super service en prijzen toppie een aanrader .
Snelle en correcte levering
Androidkastje besteld en betaald
Androidkastje besteld en betaald. Helaas niet geleverd maar dat komt door Post nl. Met de trackentracecode kon ik het pakketje volgen, een paar keer een case aangemaakt bij Postnl, maar mocht niet baten. Na 1 week nog niet te zijn geleverd is het pakketje terug gestuurd met de opmerking adres klopt niet maar het was het juiste adres.
Met de mannen overeen gekomen dat het niet ging lukken met Postnl.
En ze hebben netjes het geld retour gezonden. Voor Androidkastje 5 sterren voor Postnl 0 sterren.
In mijn vorige bericht gaf ik al aan…
In mijn vorige bericht gaf ik al aan dat jullie communicatie niet goed verloopt. Dit is daar weer een voorbeeld van.
Ik heb duidelijk aangegeven dat ik zelf iets verkeerd heb besteld en dat ik het product zelf wil komen omruilen.
Na meer dan een maand wachten heb ik nu een paar keer het bericht gekregen dat ik het kan opsturen of langs kan komen. Maar zodra ik om een adres vraag, krijg ik geen antwoord meer.
In plaats van het juiste antwoord te geven, negeren jullie mijn vraag en herhalen jullie alleen de eerdere antwoorden. Wat ik Niks aan heb. Hoe kan ik een afstandsbediening die ik willen inruilen zonder adres bij jullie inruilen. Opsturen is ook geen optie. Want als ik jullie reviews lees ben ik niet de enige met zo een probleem bij jullie.
Iedere geval heel veel succes met jullie rare klantenservice.
Hierbij opnieuw antwoord op uw vraag dat waar ik opzoek ben .
Dus lees maar even goed .
"In plaats van de schuld bij de koper neer te leggen, zou het u sieren om kritisch naar uw eigen communicatie via e-mail en WhatsApp te kijken. Via Trustpilot lijkt de enige manier te zijn om kenbaar te maken dat de huidige gang van zaken onacceptabel is.
Ik ervaar momenteel exact dezelfde problemen als in de vele negatieve reviews te lezen is: klanten worden niet daadwerkelijk geholpen. Er wordt enkel verwezen naar de mail, maar een reactie blijft uit of is volstrekt ontoereikend.

Respuesta de androidkastje.nl
"een herinering om androidkastje te…
"een herinering om androidkastje te beoordelen"
Tyf op met je spam man.
Prima
Doet wat het doen moet, snelle levering. Werkt prima waarvoor ik het gebruik
Niet geleverd
Goedemorgen.
Het was beloofd , dat het item de volgende dag geleverd zou worden .
Tot op de dag van vandaag niet geleverd, betreft een backorder , waar ok niet op zit te wachten. Heb dit ook kenbaar gemaakt, maar tot op heden geen antwoord noch terugbetaling ontvangen.
Slechte services.
Met vriendelijke groeten Gerhard Moorkamp.

Respuesta de androidkastje.nl
Alles wat beloofd is zijn nagekomen
Alles wat beloofd is zijn nagekomen. Snelle bezorging
Onbereikbaar en product niet geleverd
Het product is alsnog geleverd. Werkt voor zover ik nu kan merken prima. Enige minpunt is dat het bedrijf voor mij (nog) niet bereikbaar is, noch per mail, noch telefonisch.

Respuesta de androidkastje.nl
Snelle levering. Jammer dat PTT Post er 3 leveringsdatums over gedaan moet hebben. Zit zelf in de levering en heb gewoon kunnen rijden. Schijnbaar kunnen hun dat niet meer met 1 cm sneeuw.
Houden zich niet aan afspraken
Houden zich niet aan afspraken, ik betaal extra voor bezorging de volgende dag met dhl maar hoor 24 uur niks van ze enkel een bevestiging. Een dag later laat op de avond krijg ik een mail dat het door postnl bezorgt gaat worden over 2 dagen. Ik heb dus extra betaald maar word pas verzonden naar dat het al bij mij had moeten zijn en dan met een bedrijf waar ik niet voor gekozen heb. Nu nog hopen dat het ooit aankomt wat postnl is een ramp hier daarom ook extra betaald voor dhl.
Kortom heb het product nog niet eens binnen maar voel me nu al opgelicht.
Doen wat ze beloven
Super
Super, volgende dag bezorgd. Afstandsbedieningen voelt degelijk aan waar voor je geld.
Ik heb een afstandsbediening van merk…
Ik heb een afstandsbediening van merk octagon besteld gekregen stronk.

Snelle verzending
Más información sobre otros tipos de reseñas.