Ik ben totaal nieuw in het gebruik. Het was mooi geweest om even op weg geholpen te zijn met een mooie handleiding, een paar aanwijzingen om vlug vertrouwd te raken met het nieuwe gegeven. Ik ben rede... Ver más
Androidkastje besteld en betaald. Helaas niet geleverd maar dat komt door Post nl. Met de trackentracecode kon ik het pakketje volgen, een paar keer een case aangemaakt bij Postnl, maar mocht niet b... Ver más
Snel geleverd, maar niet precies wat ik besteld had. Dit ontvangen product is ook gelijkwaardig maar was wel fijn geweest mij duidelijker eerst te informeren ipv zelfstandig de order aan te passen.
De bestelling was snel gedaan en het product was ook snel ontvangen. Helaas was de software gammel en daarom heb ik het android Xsarius retour gestuurd. Duurde een dikke week voordat ik terugkoppelin... Ver más
Información sobre la empresa
- androidkastje.nl
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
snel en korrekt!
Bij de bestelling van een mp3 speler +…
Bij de bestelling van een mp3 speler + extra geheugenkaartje, werd vermeld dat hij de volgende dag geleverd zou worden. Na 4 dagen nog niets gekregen of vernomen van androitkastje.nl.
Toen maar zelf contact gezocht. Ik kreeg wel heel snel een berichtje terug dat het meteen onderzocht zou worden. een dag later kreeg ik een melding dat hij verstuurd was.
Op mijn vraag bij de bestelling of het geheugenkaartje wel in de mp3 speler paste heb ik overigens nooit antwoord op gehad.(Toch jammer, aangezien het een kadootje voor iemand anders is, en ik dus niet kan proberen of hij past)
We gaan het zien.
MP3 speler is trouwens wel netjes verstuurd en ziet er erg degelijk uit. Niet zo een goedkoop plastic flut ding.
Snel en goed geleverd
Goede prijzen en snelle verzending
Goede prijzen en snelle verzending. Product is naar wens.
Precies degene die ik hoopte te…
Precies degene die ik hoopte te bestellen. Beste prijs, in 1 dag geleverd. Top.
Super snelle service en top kwaliteit.
Super snelle service en top kwaliteit.
Echt een aanrader.... 👍
Ik heb helaas geen pakketje ontvangen
Ik heb helaas geen pakketje ontvangen. De postbezorging heeft naar de verkeerde adres ( in de brievenbus gedaan. Tot nu toe heb ik geen bestelling ontvangen
Super service!
Super service, goede communicatie. Geweldige upgrade gekregen, top!
Telecomande ??? Ne fonctionne pas très bien une fois oui et souvent elle va pas ?? J ai changé les piles et rien de mieux !!!
Bonjour, la télécommande ne pas bien !!
Produkt was zoals beschreven en de…
Produkt was zoals beschreven en de levering snel.
Zeker tevreden 👍👍👍
Weer besteld en zeer snel en netjes geleverd ben er erg blij mee
Netjes op tyd geleverd
Plug and Play
De aangeschafte Formuler met geinstaleerde MyTV online 3 werkte direct. Plug and Play dus
Goede box en snelle levering.
Snel en goed
Het kastje werkt prima voor mijn doel.
Het kastje werkt prima voor mijn doel.
Alleen op de site staat gratis verzending wat na iets te snel doorklikken niet zo blijkt te zijn.
Más información sobre otros tipos de reseñas.