Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig levering med mange søde produkter, der manglede en tast i mit keycaps set, men Anne var sød og hurtig til at sende en tast, som så kom dagen efter.
Jeg har købt fra Appaz 2 gange nu og kommer til at købe herfra i fremtiden. Jeg har købt to tastaturer. Begge er flotte produkter i god kvalitet. Jeg elsker mine tastaturer og er oprigtigt blevet me... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Appaz er din webshop med kawaii gaming udstyr i Danmark. Går du og drømmer om et cute gaming setup med pink headset, keyboard og gaming mus, er du kommet til det rette sted. ✨
Información de contacto
Dinamarca
- hello@appaz.shop
- appaz.shop
Elsker udvalget
Elsker udvalget. Det er dejligt at have en dansk butik, der tilbyder cute accessories og udstyr hehe. Og overraskende hurtig levering. :)
Stærk anbefaling.
Ingen klager herfra! En dejlig hjemmeside til "alle gamere".
Hurtig levering! Kan klart anbefales!
Obsidian gothic set
The products were amazing, and I loved the stickers and the pin that came with the order and I loved the thank you note, it felt so personal. Fast shipping and a great variety of products to choose from, it was very easy ordering from here, all the information I needed was easily found! My keyboard feels sturdy, is quiet and it was very easy to assemble thanks to your tutorials! I couldn’t be happier with my products! Thank you <3
Hurtig levering med mange søde…
Tydelig kommunikation
Tydelig kommunikation, omkring pakkens rejse. Godt holdbare prdukter der ikke svigter i kvalitet.
Super god shop med de cuteste ting til…
Super god shop med de cuteste ting til gaming og andet. Elsker den personlige note med klistermærker. Kan kun anbefale Appaz♡
Meget tilfreds med mine køb og fik søde…
Meget tilfreds med mine køb og fik søde klistermærker med! Pakken kom også hurtigt!
Super hurtigt levering og fik et nyt…
Super hurtigt levering og fik et nyt case da det andet havde en fejl🤗
Toppen!
Så snygga tillbehör till setups och fantastisk kvalité! Så otroligt glad att kunna köpa keycaps med å, ä och ö :3
Snabb frakt också vilket gör hela upplevelsen 10/10 ⭐️
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk leveringsservice (hurtigt pakket og sendt), søde produkter og endnu sødere ejer! Kan kun varmt anbefales💖🫧🍀
Lekkert produkt og god service
Jeg bestilte et bygg selv-keyboard, og jeg er kjempefornøyd med produktet! Det fungerer bra, og designet på keycapsene er helt nydelig, det er veldig kult at det er noe ikke alle andre har. Det er altså så lekkert, og spesielt flott at det er tilpasset nordiske språk!
Leveransen gikk superfort, og pakken min kom nesten en uke før forventet levering, og det var altså en skjønn pakke som kom også. Det vises at det er lagt kjærlighet i denne bedriften.
Jeg har aldri satt sammen et keyboard før, og opplevde noen problemer med å få alt på plass, men med god og rask hjelp på mail fikk jeg gjort det skikkelig, så nå fungerer keyboardet helt utmerket.
Anbefaler definitivt denne butikken, jeg er virkelig fornøyd.
Rekommanderet!
Super flot keycaps sæt og god betjening. Svarede pænt på alle mine spørgsmål. Det er generalt bare en super hyggelig shop. Kan ikke andet end at rekommandere! :)
Jeg købte et “byg-selv” keyboard til…
Jeg købte et “byg-selv” keyboard til min søster, hvor alt det nødvendige fulgte med. Leveringen gik hurtigt, og jeg samlede det selv uden at lægge mærke til, at jeg ved en fejl havde bestilt et ANSI-layout i stedet for det nordiske layout, som vi er vant til her i Danmark.
Det var først omkring 14 dage senere, da min søster fik sin fødselsdagsgave, at vi opdagede fejlen.
Jeg kontaktede derefter sælgeren og så også selv, at der faktisk stod “ANSI” i en dropdown-menu på siden. Alligevel var oplevelsen virkelig positiv – vi fik en god dialog, og hun valgte at acceptere retur, selvom fristen egentlig var overskredet.
Hun var utrolig sød, forstående og imødekommende gennem hele forløbet. Jeg lagde derfor en lille chokolade i returpakken som tak, og hun skrev endda tilbage og takkede for den – det var en virkelig fin og personlig oplevelse.
Vi beholdt heldigvis nogle dele af keyboardet (keycaps og switches), som min søster nu bruger på et andet keyboard, så det hele endte godt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med fantastisk kundeservice og en fin webshop. Eneste lille forbedring kunne være at gøre det endnu tydeligere, hvad ANSI betyder, så andre undgår samme fejl som mig.
En rigtig dejlig butik, som jeg klart kan anbefale!
hurtig levering
Perfekt
Snabb leverans och perfekt produkt, sakerna är alltid snyggt packat och man blir så glad av kortet varje gång. Jag och min man är mycket nöjda :)
Levering var fin - men
Levering var fin, skrev til dem at der var en fejl på keyboardet. At esc knappen ikke virker, og har aldrig fået noget svar.
Edit: har fået svar og hjælp fra Anne, så det er fikset nu. Sendte mail d. 21 feb efter at havde modtaget keyboardet. Skrevet fra min anden mail, som ikke var den samme mail som jeg havde købt fra :) Men vil stadig forvente at alle mails bliver håndteret når man skriver til Appaz.
Glad for hjælpen, og produktet.

Respuesta de Appaz
virkelig god oplevelse at købe ved er…
virkelig god oplevelse at købe ved er mega glad for det keyboard jeg købte ved Appaz 100/10 og hurtigt leveret
Skønne produkter med personligt touch
Elsker Appaz. Hun har det helt perfekte udvalg af gaming udstyr, i høj kvalitet, til en som mig. Jeg er vild med både mit produkt og måden pakken var personligt tilegnet mig, da jeg åbnede den. 10 out of 10, would recommend 🥰
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.