The products were amazing, and I loved the stickers and the pin that came with the order and I loved the thank you note, it felt so personal. Fast shipping and a great variety of products to choose fr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte et bygg selv-keyboard, og jeg er kjempefornøyd med produktet! Det fungerer bra, og designet på keycapsene er helt nydelig, det er veldig kult at det er noe ikke alle andre har. Det... Ver más
Hurtig levering med mange søde produkter, der manglede en tast i mit keycaps set, men Anne var sød og hurtig til at sende en tast, som så kom dagen efter.
Jeg har købt fra Appaz 2 gange nu og kommer til at købe herfra i fremtiden. Jeg har købt to tastaturer. Begge er flotte produkter i god kvalitet. Jeg elsker mine tastaturer og er oprigtigt blevet me... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Appaz er din webshop med kawaii gaming udstyr i Danmark. Går du og drømmer om et cute gaming setup med pink headset, keyboard og gaming mus, er du kommet til det rette sted. ✨
Información de contacto
Dinamarca
- hello@appaz.shop
- appaz.shop
Meget godt produkt
Superhurtig levering og gode produkter
Superhurtig levering og gode produkter, plus en sød hilsen fra sælgeren gjorde min dag endnu bedre :)
Super lækkert produkt
Super lækkert produkt, sød sælger og fedt at der er så mange guides til at man kan optimere sit forbrug! 10/10 hele vejen rundt🩷
Tilfreds
Modtog min bestilling overraskende hurtigt, og produktet er virkrlig fin! Havde ingen problemer med hverken bestilling eller levering. Meget tilfreds :)
Købt tastatur mm. til popup event
Havde mulighed for at besøge butikken til et popup event i Aalborg. Der kunne jeg afprøve deres tastaturer, og fandt ud af hvad for et der passede til mine behov. Der var fin service fra start til slut :)
Instruktion til installation af software til tastaturet var dog forældet, så det krævede lidt mere arbejde at få det til at køre. Hvis man ikke har kendskab til lignende kan det godt være lidt svært at få til at du.
søde gaming tilbehør
søde gaming tilbehør, min datter elsker chromie, og da hun så koppen var den et must have, de fine håndledes hviler forme som skyer er lækker og have håndleden på, det eneste med dem er at den til musen ikke klæber lige som den til keybord men det ikke et kæmpe problem, ser frem til hvad der ellers må dukke op af produkter i dette firma.
Første gang jeg anbefale noget
Første gang jeg anbefale noget
Det er faktisk min allerførste gange jeg anbefaler en hjemmeside her på trustpilot, men det er Appaz fuldstændig fortjent. Bedste hjemmeside og hurtige svar på kundeservice og det blive leveret så flot og sikkert, jeg bestilte en taster og spurgte om hun ville lave det, da jeg ikke havde mulighed for at gøre det, det var hun så sød at gøre selvom hun kun gøre det på massere, hun har de flotteste vare på hendes hjemmeside som gøre ens oplevelse så megwt bedre når man har noget smuk at kigge på samtide med man spiller.
Super god webshop med nogle rigtig fine…
Super god webshop med nogle rigtig fine varer. Hurtig levering, godt pakket ind og søde små klistermærker som freebies. Jeg havde en meget glad datter.
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Elsker de små detaljer i emballagen, som for eksempel det lille håndskrevne postkort. Det giver en ekstra oplevelse.
Flere som Anne i verden 🙏🏻
Jeg har lige indrettet mit nye kontor…
Jeg har lige indrettet mit nye kontor og manglede et tastatur i pastelfarver. Jeg fandt det perfekte tastatur med den fedeste lyd. Det er i rigtig god kvalitet og en fornøjelse st bruge. Man kan finde nemme vejledninger til alt på hendes side. Der er smuk og indbydene. Jeg modtog det også hurtigt. Kan klart anbefales
110% råder folk til at købe fra appaz!!
Appaz er nok den mest fantastiske kawaii shop du kan finde i Norden!!!!!
Virkelig glad for mit køb
Virkelig glad for mit køb! De fineste tastaturer at vælge imellem og alle andre produkter er også super cute. Alting var også så fint pakket ind og med et personligt håndskrevet kort 🩷
Hurtig levering og super service 🥰
Hurtig levering og super service 🥰
Lækre produkter med cute i fokus 🥰 helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Appaz 💖
Kan varmt anbefales!
Jeg har før kigget på proshop og komplett efter ting til at gøre mit skrivebord lidt pænere, men har ikke kunne finde det helt rigtige. Appaz ramte et tørt sted, og jeg er så glad for min frø musemåtte og mit håndlesstøtte!
Både behandlingen af min ordre og leveringen var lynhurtigt, og så kom pakken også med et personligt præg hvilket var en dejlig overraskelse.
Jeg vil klart anbefale Appaz til alle dem der leder efter en mere nuttet vibe!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.