Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste zwembroek kwam al daags na de bestelling binnen maar bleek iets te klein. Met de bijgeleverde retourbon kon deze teruggestuurd in dezelfde verpakking. Heel handig. Een tijdje later bleek het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door een ICT storing kon ik per ongeluk iets bestellen zonder dat het op voorraad was (ik had een badmuts en badpak van de 50th anniversary collectie besteld waarvan het badpak niet op voorraad was).... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima afhandeling van bestelling. Na retour sturen had ik het fijn gevonden om beter op de hoogte gehouden te worden (lag misschien aan DHL?). Maar ging uiteindelijk goed. Verder vind ik de maatvoer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para piscinas

Escrito por la empresa

Welkom bij arena Benelux.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Goeie service

26 de febrero de 2023

Respuesta de Arena Benelux

Dank voor de mooie review, Maus. Hopelijk heb je veel plezier van je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn en makkelijk te bestellen

Het was fijn en duidelijk op de site hoe of wat met bestellen het enige wat is als tip heb is om de factuur ook bij te leveren of te mailen als klanten geen account aan willen maken. Verder top service met bestellen, verzenden en met contact zoeken

26 de febrero de 2023

Respuesta de Arena Benelux

Dank voor de mooie review en de feedback, Ola. Veel plezier met je aankoop!

Prima

Hele snelle levering en alles was prima. Alleen had het zwembrilletje dat ik had besteld zeker 5 krasjes. Maar voor de rest prima! 👌

8 de febrero de 2023

Respuesta de Arena Benelux

Dank voor de mooie review. Vervelend dat er krassen op de bril zaten, dat is uiteraard niet de bedoeling. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice, via klantenservice@arenabenelux.nl.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een hele duren tas gekocht

Een hele duren tas gekocht, kapot gegaan. Opgestuurd en daarna al weer een hele lange tijd niks gehoord. Zeer slechte after sale.

Helaas ook na contact met klantenservice zeer trage reactie en pas na 1 week een reactie en nu al weer ruimte tijd geen reactie.

22 de enero de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Arena Benelux

Beste, allereerst excuses dat de tas kapot is gegaan. Mag ik vragen of u deze op arenabenelux.nl gekocht heeft? Zo ja, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met klantenservice@arenabenelux.nl en zullen zij u verder helpen.

Probleemloos

Helaas was de aangekochte zwembroek te smal op de bovenbenen. De terugzending en terugbetaling verliep vlekkeloos.

20 de enero de 2023

Respuesta de Arena Benelux

Vervelend dat de zwembroek te smal was, maar fijn dat de verdere afhandeling vlekkeloos verliep. Dank voor de review.

Badpak

Mooie en goede kwaliteit. En snel geleverd.

16 de enero de 2023

Respuesta de Arena Benelux

Dank voor de mooie review, Linda!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

badmuts is erg slecht

badmuts is erg slecht! het was gescheurd bij het tweede verband langs de naad, het is erg beledigend en sorry voor het geld. En ik vond de bril leuk, de levering is tevreden

10 de enero de 2023

Beste Hanna,

vervelend om te horen dat de badmuts gescheurd is, dat is zeker niet de bedoeling. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice (klantenservice@arenabenelux.nl) met je klacht en ordernummer, dan helpen zij je verder.

Dank en excuses voor het ongemak!

Groet, team arena

snel geleverd

Omdat alles zeer snel opgestuurd werd
Omdat dat ruilen geen probleem was
Omdat ik meteen mocht aangeven of ik een ander product wil of geld terug.
Omdat ik tevreden ben met mijn aankopen

3 de enero de 2023

Respuesta de Arena Benelux

Dank voor de mooie review, erg fijn dat alles naar wens was!

Snel en goed

Zoals gewend van Arena goede badpakken, daarbij nog eens een supersnelle levering en goed op de hoogte gehouden.

9 de diciembre de 2022

Respuesta de Arena Benelux

Dank voor de mooie review!

Gewoon goed

Gewoon goed, niets op aan te merken

22 de noviembre de 2022

Respuesta de Arena Benelux

Fijn, dank voor deze mooie review.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De foto's zijn niet duidelijk waar…

De foto's zijn niet duidelijk waar door je dus verkeerde artikel krijgt

17 de noviembre de 2022

Beste Esmeralde.

Vervelend om te horen dat de foto's niet helemaal duidelijk waren. Mag ik vragen om welk artikel dit gaat? Dan kunnen wij kijken of we dit kunnen oplossen.

Groet,
Team arena

Top!

Mooie producten en een zeer snelle levering.

24 de noviembre de 2022

Respuesta de Arena Benelux

Dank Peter, fijn om te horen!

8 consejos para escribir buenas reseñas.