Bästa knäsleevsen jag testat (och de är många genom åren!) Sitter på plats hela passet även över hala tights. Stasar inte i knävecket. Hoppas silikonet är hållbart och fortsätter ha funktionen k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastiska grips! Beställde anti slip grips pro och är förundrad över hur inte alla inom crossfit använder dessa. Plötsligt kunde jag hålla större set i riggen unbroken. Värda vartenda krona! Föruto... Ver más
Great experience with Arox. Fast Delivery and a really good product. They promised good grips and they overdelivered.
Jeg har gennem tiden bestilt flere forskellige produkter fra Arox, og hver gang er varerne blevet leveret hurtigt og i høj kvalitet. De få gange, der har været udfordringer, har jeg oplevet servic... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ho arox udvikler vi Cross- og funktionelt trænings udstyr til fordelagtige priser. Vi er en virksomheds som er stiftet af danske atleter og som bestræber os efter at levere lækkert udstyr til alle som ønsker en aktiv livstil.
Información de contacto
skolegade 7, 8000, Århus, Dinamarca
- 1996.andersen@gmail.com
- aroxfitness.com
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Good product, bad experience with returns
The ordering is fine I think, but your return-portal is hard to find, and should've been included in the order view when I'm logged in. Also, you dont support normal swedish freight carriers (postnord) which sucks because now I have to find a printer AND a special delivery drop-off place. That you use GLS is understandable since your warehouse is in DK, but atleast make sure to provide us with a digital shipping label that is scannable through QR. Having to print out a labe in 2026 is not a good customer xperience. .
The product it self (hybrid lift belt) seems OK, but I think the loop-mechanism should always have the "security pin" to lock the velcro in place. Thats why im changing it to your metcon-version.
Great experience with Arox
Great experience with Arox. Fast Delivery and a really good product.
They promised good grips and they overdelivered.
Virkelig lækre produkter og god service
Virkelig lækre produkter og god service
Nem hjemme side - hurtig levering -
Meget positiv
Fin og overskuelig hjemmeside, hurtigt levering og virkelig lækre produkter der lever fuldt op til mine forventninger 🥳
Nemt at handle på deres side og hurtig…
Nemt at handle på deres side og hurtig levering
Very happy with my new grips.
Very happy with my new grips and the delivery was fast.
Hurtig levering af det bedste crossfit…
Hurtig levering af det bedste crossfit udstyr
Super gode produkter
Super gode produkter. God kundeservice. Det eneste lille minus jeg har, er at man skal handle for over 799 for at få fri fragt. Ellers kan jeg virkelig kun anbefale dem.
Fantastisk & hurtig service!
Fantastisk & hurtig service!
Først, skrev jeg til Sebastian for at få noget sparring på en masse udstyr forud for en større konkurrence jeg skal til. Blandt andet til hjælp omkring valg af grips, som både kunne tackle evt. Glatte, ru, slidte barre og til sidst et par der var gode til ringe, lavet af træt. Særligt de sidste grips Arox Endure blev jeg anbefalet til RMU I træringe. Og jeg må sige at de gør underværker. Det er det bedste greb jeg nogen sinde har haft i lavede til og med PR I max reps med det samme.
Der var god service og hurtige svar på mail og jeg fik lavet en god ordre som til og medkom dagen efter (leveret en lørdag). Fantastisk!
De største anbefalinger herfra!
Super sköna tights som sitter på plats…
Super sköna tights som sitter på plats både under wod och löpning .
Helt enligt förväntan
Helt enligt förväntan, bra leverans och bra produkter.
Lämnade 4 stjärnor då det inte fanns allt jaf behövde i lager (Kneesleeves).
Kommer att handla här nästa gång jag behöver något.
"inget kommer gratis, vi måste kämpa för det"
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering
God kvalitet
Lækre produkter, nem bestilling og hurtig levering!
Snabb leverans
Snabb leverans, lätt att föla ordern från beställning till leverans💪
Fornøjelse igen igen
Det er altid god service, helt vildt hurtig levering (fik det dagen efter) og så er udstyret altid bare i orden, man kan aldrig gå galt i crossfit når man køber Arox💪🏻
God hjemmeside
God hjemmeside , glæder mig til at prøve produkterne til træning!
Super hurtig levering!
Ville have ønsket at der var levering til EU da jeg bor i Holland, men kunne heldigvis få det leveret til mine forældre.
God kvalitet på produkterne
Altid en god oplevelse.👍🏻
Lækkert træningstøj og godt udstyr fra…
Lækkert træningstøj og godt udstyr fra Arox! Kan helt sikkert anbefales 😍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.