Het park was volop in verbouwing overal, dus een hoop dicht, de dieren zitten in megakleine hokken, vooral de olifanten en vond het park ook niet echt mooi en vind het zonde om dan 32,50 te moeten bet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Iedereen kletst alleen maar over zichzelf in deze reviews wat niemand wat boeit overigens. Ik maak me meer zorgen over de hokken die zo intens klein zijn. Ja er is wat verbeterd maar die zeeleeuwen bi... Ver más
Artis is erg veranderd. Het een prachtige zee van bloemen, struiken en prachtige oude bomen. Er zijn minder diersoorten en wat de kanjers (olifanten, giraffen) aangaat: die zitten nog steeds in hetzel... Ver más
Leuke cadeaus bestelt in de giftshop. Ze hadden per ongeluk de verkeerde maat sokken verzonden. Via de klantenservice gelijk kunnen regelen dat deze retour gingen en ik de juiste maat kreeg. Leuke c... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
mooi park, maar aub geen vegan eten of keuzes kunnen maken
Het is een mooi park, ietwat te hokkerig naar mijn idee. Jammer dat het aquarium dicht was.
vwb het eten : heel jammer dat er geen keuzes gemaakt kunnen worden tussen vegan en geen vegan.
Het Vegan eten word je letterlijk en figuurlijk door de strot geduwd en voor een prijs die rond uit belachelijk is. De dieren krijgen lekker vlees te eten en wij mensen moeten plantaardig. Voor mij een reden om nooit meer te komen.
Dagje Artis
Vandaag in Artis geweest, Super mooi groot park veel dieren en van dichtbij te zien, al dat negatieve over te duur vind ik reuze meevallen
Avondtuur in Artis
Artis is een prachtig park waar ik enorm van geniet. Ik heb een abonnement en maak er maandelijks een heerlijk rondje, samen met mijn kleine meid van 2 jaar. Zij heeft vooral veel plezier in de binnentuin met de kleine aapjes; dat is echt haar favoriete plek.
Het is mooi om te zien hoeveel Artis in de loop der jaren verbeterd is. Een goed voorbeeld hiervan is het leeuwenverblijf. De leeuwen hebben nu aanzienlijk meer ruimte, wat niet alleen beter is voor hen, maar ook voor ons als bezoekers om te zien. Je merkt echt dat Artis investeert in het welzijn van de dieren en in de beleving voor de bezoekers.
Ik moet toegeven dat een bezoek aan Artis prijzig kan zijn, vooral als je zonder abonnement gaat. Maar als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt – een prachtig onderhouden park, verbeterde verblijven voor de dieren en een geweldige ervaring voor jong en oud – vind ik het de prijs zeker waard. Voor ons is het abonnement een perfecte oplossing, omdat we zo vaak kunnen gaan als we willen, zonder steeds opnieuw entree te hoeven betalen.
Ik vind het altijd fijn om hier tijd door te brengen, en ik kan het iedereen aanraden. Natuurlijk heeft iedereen een eigen mening, maar ik kijk liever naar de vooruitgang en geniet met volle teugen van wat dit bijzondere park te bieden heeft!
Genoten van Artis
Na de negatieve berichten waren we huiverig om naar Artis te gaan. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en naar Amsterdam vertrokken. De dierentuin ziet er erg mooi uit. Ja, er wordt bij een klein deel verbouwd. Iets wat zeker niet storend is. Ja, oke jammer dat je op dat deel geen dieren ziet. Maar vernieuwing is toch waarom gevraagd wordt in andere reviews? In sommige verblijven waren geen dieren te zien. Echter niet minder dan in andere dierentuinen. De verlaagde doorgang in het water bij de olifanten, onderwater kijken bij de zeeleeuwen, door de ruimte lopen waar de apen vrij rondlopen en zoeken naar de luiaard, tussen de vlinders lopen in de vlindertuin, de zwarte panter en luipaard, allemaal top. Van het eten kun je inderdaad wat vinden, maar er is variatie. De prijs van het eten, ja die is hoog zoals tegenwoordig overal (helaas) gebruikelijk is. We hadden geparkeerd bij het park. Helaas kwamen we er achteraf pas achter dat via het park een stuk minder zouden betalen. Dit hadden ze bij de kassa wel mogen aangeven. Het park op zich vonden wij (2 volwassen en 2 kinderen) erg leuk .
Te duur voor wat je krijgt
Duur .. weinig zichtbare dieren parkeren hoog aan de prijs en lange rijen voor de counter van het restaurant. Gelukkig eigen brood meegenomen dit raad ik iedereen aan. Artis was voor mij jeugd sentiment nu is het een ervaring die niet voor herhaling vatbaar is . Helaas .
Artis gaat zo ver achteruit met toen…
Artis gaat zo ver achteruit met toen het eerst was erg jammer.
Overal hekwerken, en touw bij binnenverlichting van de Chimpansees waardoor je geen goede foto's meer kan maken.
Echt in en in triest hoe het nu is maar wel steeds de prijzen duurder maken nu € 29,50 entree aan de kassa en daar krijg je als bezoeker minder voor terug overal touw of hekken er om heen echt zo jammer.
Dat doet artis niet goed meer, vroeger was het erm stuk leuker dan dat het nu is.
Veel te duur voor wat je te zien…
Veel te duur voor wat je te zien krijgt. Begint al bij een mega lange rij voor de parkeer plaatsen, dan om half elf ochtends al parkeer plaats vol, het is op straat zoeken of in een parkeergarage verderop, voor 22 euro voor 3 uur. Artis zelf, veel verblijven in "verbouwing" of helemaal leeg. Aquarium gedeelte helemaal gesloten. Lange wacht rijen in diverse restaurant outlets. Matige kwaliteit eten ook nog. Kortom, grote teleur stelling voor heel veel geld. Wij komen niet snel terug hier.
Lovely day out accept for the food
Lovely day out accept for the food. They are only serving vegan crap at the big restaurant.
Stop forcing people into this terrible food.
Ik wil zo weinig mogelijk cookies
Ik wil zo weinig mogelijk cookies. vink je de diverse uit, dan moet je toch klikken op alle cookies aanvaarden .
We dachten dat de rode panda er niet…
We dachten dat de rode panda er niet was maar dat bleek dus wel te zijn want ze zeggen dat de rode panda kleine panda heet. Super leuk (Ca 9jr.)
Slecht management en veel te duur
Maandag 25 maart 2024. Het bezoek aan Artis was zeer teleurstellend. Vele plaatsen waren leeg. Bijvoorbeeld: de grote savanne. de oude leeuwenverblijven, de grote grazers, de oude beren verblijven, het aquarium, kinderboerderij.
De meeste verblijven zijn vies. Dieren niet zichtbaar door de bouw van de buiten verblijven en de vieze ramen. De flamingo’s groep valt alleen van buiten het park te bekijken.
Als je van vega gerechten, vega soft ijsjes houdt en graag gebruikt wil maken van gender neutrale wc’s dan ben je hier op de juiste plek. Volledig doorgeslagen gekte.
Ondanks deze slechte presentatie betaal je een hoge toegangsprijs.
Restaurant artis
Bij de restaurants, wij hadden enorm zin in een bakje koffie met iets lekkers, bij restaurant De Waterkant, hadden ze niet eens koffie, dus weer terug naar de ingang, je kon verder nergens anders koffie/thee halen. Vraag je om een gewone saucijzenbroodje, hebben ze alleen maar vega! Dat mag je zelf houden, ik vind dat daarin een keus moet zijn! Man achter de bediening wilde ons overhalen, er zit geen verschil in hoor, Nee meneer, wij eten geen vega!
Voor een tosti kaas betaal je gewoon de hoofdprijs, rond de 7 euro. De poffertjes waren ook Vega, dan kom je al gauw in een koek oid, terwijl je trek had in iets warms. En omdat alleen dit restaurant koffie/thee had binnen, was het vrij druk.
Er wordt trouwens niet duidelijk vermeld dat alles vega is, want restaurant de waterkant is echt alles vega, dit zagen wij bij thuiskomst pas online. Maar je ziet dat niet op de menukaart.
Park zelf, de dieren en bloemen en planten waren prachtig. Ook waren vele hokken leeg. De prijs en wat je te zien krijgt, veel te duur.
Een zeer rolstoelonvriendelijk park
Een zeer rolstoelonvriendelijk park. De invalidetoilet is alleen begaanbaar met een sleutel die je bij de balie moet halen. Bizar in 2024. Dat kan echt niet meer. Het leeuwenverblijf, gloednieuw, maar niet bereikbaar voor rolstoelers. De paden zijn ook slecht begaanbaar.
Verder zijn de hokken voor dieren ontoereikend. Dat de partij van de dieren en Wakkerdier hier nog niet tegen protesteren.
Maar gelukkig zijn ALLE resauranten wel vegan, voor alle mensen die niet mee willen werken aan dierenleed.
Jammer dat zo'n park van naam niet met zijn tijd meegaat( alleen wel verplicht vegan eten) en niet wat beter nadenkt over herinrichting van het park.
Onze hele dagje uit artis is verpest zo…
Onze hele dagje uit artis is verpest zo juist...
We hadden voor 45 euro aan eten besteld bij het restaurant de waterkant.. koffie kon je niet bestellen bij de zuil.. dus ik naar de balie.. en ik zeg kan ik bij mijn pokebowl iets van zalm krijgen.. zegt ze.. alles is hier veggie en dus ik vroeg mag ik de bestelling annuleren? Nou toen kwam floormanager amber.. nee kan niet.. nouja amber 45 euro aan eten besteld.. is er iets anders mogelijk? Nee .. nouja patat.. want de geschiedenis van artis.. amber ik wil de geschiedenis niet weten maar een oplossing.. ik heb 5 min geleden besteld...
Nou patat kregen we dus voor 45 euro..
Echt mega balen en verontwaardigd maar goed ik had de V in het klein achter de hamburger niet gezien..
Na mij bestelden een heel gezin 95 euro..liepen langs onze tafel dus ik vroeg.. is jullie verteld dat het vega is? Nee zegt die vrouw.. maar dat wil ik niet.. dus ook zei naar de balie.. ruzie met amber over V ega vinkjes..
We zaten naast de zuil ik zei..tegen een groep mannen let op het vinkje.. wij hadden hem gemist. Dankje wel mevrouw.. wij bijna ook..
Toen kwam ze de floormanager... wil u verzoeken het restaurant te verlaten. Dus ik zei hoezo? Ja omdat u mensen opstookt.. meen je dit nou serieus? Omdat ik mensen wil behoeden voor zn dure fout die ik heb gemaakt (zit je dan he.. met je kids) zegt ze.. wil u nogmaals verzoeken te vertrekken anders haal ik de beveiliging erbij? Dus ik zei al nou sorry belachelijk dit! Mark zei tegen der.. wat is jou naam? Zegt ze amber de floormanager fus mark zegt mooi maak ik een klacht van jou.. zegt ze mag ik u naam? Dus ik zei.. nee zou niet weten waarom?
Dus ik zeg maar goed we gaan.. zegt ze in ene raak me niet aan? Dus ik nog verbaasd.. ik raak je helemaal niet aan amber? Zegt ze hoezo gebruik je me naam? Dus ik weer zo heet je toch.. en toen zijn we naar de costumerservice gegaan.. klachtenformulier ingevuld. 11 uur waren we er, 12 uur begon de ellende en heb ik 20 minuten lang formulieren ingevuld. 71 euro aan kaartjes, 45 euro aan niets (mochten de patat niet meer opeten) 12 euro parkeerkaart en een slecht gevoel aan heel artis overgehouden..
Iets waar ik bijne wekelijks kwam met lieke. En gisteravond dacht ik nog.. zal ik weer een abbo nemen.. blij dat ik dat niet gedaan heb.
Dat mensen graag vega willen zijn vind ik prima.. maar ik niet volledig.. en ik had als ik het had gezien een broodje kaas besteld maar heb over het Vtje heeft gekeken bij al het vlees..
Maar ik wil wel zelf kiezen hoe ik wil leven en eten.. ARTIS ook vond ik de houding van de floormanager om te schamen in bij zijn van kinderen.. het liegen en bewust achterhouden van duidelijke info vind ik ook niet kunnen..
130 euro weggegooid.
rotzooi bij artis
de kaarten werden niet goed bezorgdt er moesten er 6 zijn er waren maar 3 later werden de andere ook nog bezorgt maar moest wel weer bellen naar artis
een hele rotzooi
Wat een droevige dierentuin
Wat een droevige dierentuin, lege hokken, weinig dieren, dure toegang, alleen 2.50 korting bij online kaarten bestellen, andere mooie dierentuinen geven in september 50% korting.
Een park voor de yuppen en vega gasten de normale mens is niet welkom
Een hooge entreeprijs de parkeerplaats is ook duur en je ben met 2uur door het park heen .we willen wat gaan eten staat aangegeven als bv vleesmaaltijden bv broodje kroket een girosschaal of kip nuggets. Blijkt alles op het hele park vega (ik vraag me af of de leeuwen ook sojabonen krijgen ipv vlees ) te zijn ik vind het rond uit discriminatie voor de normale mens dat die vega er moet zijn tot daar aan toe maar laat mensen kiezen wat ze zelf willen .al met al ik zat langer in de auto dan dat ik plezier had. Weggegooid geld en zonde van de tijd. Ps park was wel netjes en ruime verblijven ik kom er niet meer terug in elk geval
Artis slaat doorrrrrrr
Artis slaat doorrrrrrr
Jarenlang lid geweest van Artis, kinderen zijn groot geworden dus niet meer geweest. Denk na een 5tal jaar laten we eens gaan kijken. Het …. Beleid(geef het een naam) is compleet doorgeslagen. De muizen hebben bezit genomen van het kleine roofdieren huis. 40% zitten muizen in die je gewoon ziet spelen! En sommige glazen kooien zaten alleen maar gewone muizen in. De WC zijn genderneutraal lekker bij de tijd allemaal maar de dames zitten op brillen vol met …. want de heren doen de bril niet omhoog. Dan het restaurant de cheeta’s. Daar hebben ze een soort McDonald bestelsysteem van gemaakt wat het personeel totaal niet aan kan. Ten slotte mijn mooiste ervaring altijd het prachtige gebouw waar je tussen de lianen loopt en (vroeger) de aapjes, leguanen, vleermuizen noem maar op. Niets meer van dat alles behalve de schijtende vogels zijn gebleven….. ik wacht even op nieuw management voor ik weer ga…
Be aware if you book going to the zoo…
Be aware if you book going to the zoo if you book your tickets online you will not be refunded if you have to change dates. They say you can change them but they don’t answer the phones in my experience and take 3 weeks to answer emails so don’t be fooled .
Absolutely amazing
Absolutely amazing. Its not often you get to walk underneath a sloth as its on the move. Lovely place and easily accessible. A must if you’re in Amsterdam!
Más información sobre otros tipos de reseñas.