Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse. Alt fungerer som forventet og som 91 årig er jeg nu igang med at indhente det forsømte, hvor jeg hver dag går en tur på båndet, som skal blive længere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservice i absolut top. Og en maskine i fin kvalitet. Da jeg fik maskinen var det plastiske fodpanel desværre i stykker. Ascendic svarede mig på ganske få minutter, at det var de kede af, og de se... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var bare en super service

Det var bare en super service, og vild hurtig levering. Romaskinen er virkelig lækker og flot og det er specielt dejligt at ro med vand som modstand. Jeg er meget tilfreds.

6 de noviembre de 2025

Hej Arno

Mange tak. Det er vi rigtig glade for at høre.

Super god oplevelse

Hurtig levering, ankom dagen efter bestilling.
Gåbånd prøvet et par uger og det virker perfekt.
Nemt at samle

4 de noviembre de 2025

Hej Leth

Mange tak for anmeldelsen.
Det er vi glade for.

Super glad for løbe-/gå-båndet

Levering fungerede perfekt.
Løbe-/gåbåndet passer perfekt til ældre borgeres formåen og behov
Og ekstra plus: Ascendic planter et træ for købet

10 de noviembre de 2025

Hej Marit,
Tusind tak for anmeldelsen.
Det er vi utrolig gldae for at høre.
Du ønskes nogle gode gåture :)

Jeg er meget fornøjd

Jeg kan ikke få fuldroset jer. Fantastisk service fra A til Å.

6 de noviembre de 2025

Hej Harald
Mange tak. Det er vi virkelig glade for at høre

Hurtig

Det var hurtig med afsender.

24 de octubre de 2025

Hej Mehdie
Tak for anmeldelsen.
Du må skrive, hvis der er noget du synes, som vi burde have gjort bedre.
Du ønskes nogle gode træninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og nem at samle.

Hurtig levering og nemt at samle det leverede løbebånd.
I den medfølgende manual burde der stå lidt om, hvor ofte båndet skal påføres silikone ellers perfekt.

27 de octubre de 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse:

Vi anbefaler, at du smører løbebåndet hver 1-3 måned for at holde en god ydeevne på løbebåndet. Dette afhænger af, hvor ofte produktet bruges. Her anbefales silikone-spray/olie. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Smørelse:

Vi råder dem til at smøre løbebåndet, da det kan øge levetiden. Vi anbefaler at du smører det, efter det har kørt sine første 50 timer.

Du bør smøre det efter følgende skema:

Let og medium brug (mindre end 5 timer) Hver 3 måned

Højt brug (mere end 5 timer om ugen) Hver 6-8 uge.

Således smører du:

1.Brug en blød tør klud til at smøre under bæltet.

Spred smørren (sørg for strømmen er slukket)
Tænd for strømmen og GÅ på løbebåndet I 2 minutter for at fordele smøren.

Du skal ikke være nervøs for at give produktet for meget silikone olie.

Lækker romaskine!

Lækker romaskine!
Enkelt at handle og maskinen blev leveret kvikt. Den er let at samle (dog ikke med det medfølgende værktøj) Finishen er upåklagelig, omend jeg uden at være skovfoged sætter et stort spørgsmåltegn ved træets oprindelse... Det er blødt træ hvor egetræ sædvanligtvis er meget hårdt. Egetræ er typisk også en lys træsort, denne her ligner noget der er indfarvet. Fodstøtterne er vanskelige at justere, men det er også en enkeltgangs oplevelse så sidder de godt.
Den er let at fylde og tømme og det er dejligt at den kan foldes sammen ved behov. Mht. Kinomap er det ikke lykkedes mig at koble den op - maskinen findes ikke på Kinomaps liste over kompatible enheder!
Den app der kan downloades fra Ascendic maskinen er dog ganske fortræffelig i sig selv og opfylder mine behov for tracking af min træning og underholdning på samme tid.Trods småting må jeg sige at det alt i alt er en god oplevelse - og vi kan fint anbefale maskinen til alle.

14 de octubre de 2025

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse.

Fodstøtterne justeres nemt ved blot at trykke på midten og dernæst blot skubbe fordelene op eller ned. Du må endelig skrive, hvis vi skal sende en mail med dette, så kan vi dele en video, som viser det.
Det er korrekt, at vores 6014 model ikke har egetræets naturlige farve. Alle vores modeller bliver behandlet for at forlænge holdbarheden. Dvs. produktet herved har fået denne farve via behandlingen. For vores 6017, så bruges der en anden farve til behandling, som minder mere om eg's naturlige farve.

Når du skal vælge produkt i Kinomap, så skal du vælge Fitshow. Når du skal connect, så bedes du trykke på Bluetooth-knappen på display :)

Du ønskes en god dag - og må endelig kontakte os på vores mail eller tlf, såfremt du får nogle spørgsmål.

Nem retur - klasse kundeservice

Jeg har nogle problemer med en motions cykel hvor de straks både tilbød bytte og retur. Efterfølgende skulle cyklen så hentes, hvor det hurtigt blev arrangeret at de kom til døren og sørgede for det hele. Ikke andet end god kundeservice må man sige

25 de septiembre de 2025

Hej Patrick, Tusind tak for anmeldelsen. Ha en god dag. Mvh. William

Service helt i top

Servicemæssigt en god oplevelse fra start til slut.
Købte en romaskine, som desværre ikke var helt som jeg forventede. De sendte en ny ud for at afprøve og tog det hele retur efterfølgende.
Service helt i top til fem stjerner kun en mindre fordi produktet ikke var 100% i skabet (for mig)

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Ascendic ApS

Hej Erling, Mange tak for din anmeldelse. Du ønskes en rigtig god dag. Mvh. William

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine forældrer købte deres første…

Mine forældrer købte deres første romaskine herfra på min opfordring.
Jeg har efterfølgende bestilt modellen størrere, og fokuset på service i dette selskab er fuldstændig uovertruffen. Det eneste ærgelige er, at man ikke kan give dem mere end 5 stjerner.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Ascendic ApS

Hej Tais, Mange tusind tak for din anmeldelse og rigtig positive mails. Du ønskes en rigtig god dag - og nogle gode træninger :) Mvh. William

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og problemfri levering.

Hurtig og problemfri levering.

28 de agosto de 2025

Respuesta de Ascendic ApS

Hej Lis, Tusind tak. Vi håber du får en god weekend - og nogle gode træninger :) Mvh. William

7 de agosto de 2025

Hej Hans
Tusind tak for anmeldelsen.
Du ønskes nogle gode træninger :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.