Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Ver más
La empresa ha respondido
Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Ver más
La empresa ha respondido
Alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse. Alt fungerer som forventet og som 91 årig er jeg nu igang med at indhente det forsømte, hvor jeg hver dag går en tur på båndet, som skal blive længere... Ver más
La empresa ha respondido
Kundeservice i absolut top. Og en maskine i fin kvalitet. Da jeg fik maskinen var det plastiske fodpanel desværre i stykker. Ascendic svarede mig på ganske få minutter, at det var de kede af, og de se... Ver más
La empresa ha respondido
Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser
Wilkensvej 11 1 tv, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
Mange kunne lære af dette firma. Varen var hurtigt fremme med posten og fin at bruge

Respuesta de Ascendic ApS
Husk levering af romaskine, som fuldt ud levede op til min forventninger.

Respuesta de Ascendic ApS
Et helt igennem fint gåbånd til rimelig pris så jeg på 70 osse kan gå tur i hård frost - hjemme i varmen

Jeg er en super tilfreds kunde - fantatisk service 😄

Glædelig overraskelse.
Bestilte gåbånd torsdag eftermiddag og fredag ved middagstid kunne jeg tage det i brug :-)
Rigtig solid maskine og den virker bare.
Firmaets tre iværksættere ønskes vedvarende medvind nu og i fremtiden.

Respuesta de Ascendic ApS
Mit løbebånd var let at samle men brugsanvisningen var ikke særlig god. Derfor kun 4 stjerner

Respuesta de Ascendic ApS
God telefonisk kontakt. Informativ hjemmeside. God pris. I løbet af få dage, havde jeg klortabletter til min vandromaskine.

Respuesta de Ascendic ApS
Hurtig indkaldelse.søde og dygtige til at forklare hvad l gjorde.👍👍👍

Respuesta de Ascendic ApS
En hurtig levering efter bestilling
Og en sikker og god emballage.
Rigtig godt løbebånd der kræver minimum af plads

Respuesta de Ascendic ApS
Jeg bestilte mit gåbånd søndag aften og tirsdag blev det leveret. Jeg modtog allerede mandag flere mails med info om mit køb og levering. I pakken var der nem lille samle vejledning med billeder og på ingen tid var mit gåbånd samlet færdig og til at tage i brug. Der var også info om flere telefon numre man kan henvende sig på 24-7 hvis man har spørgsmål eller problemer. Alt i alt en super god oplevelse at handle hos Ascendic. Det går lyn hurtigt med levering og man får alt den info man har brug for. Super service at man kan ringe udenfor normal "kontortid" hvis man har brug for hjælp.

Respuesta de Ascendic ApS
Meget serviceminded - svarer hurtigt og er meget hjælpsomme. Min romaskine kom hurtigt til at virke igen.

Respuesta de Ascendic ApS
Hurtigt behandlet og leveret til tiden. Produktet fungerer som det skal.

Respuesta de Ascendic ApS
Jeg har aldrig mødt bedre service på en handel, hvis jeg kunne gav jeg 10 stjerner.

Respuesta de Ascendic ApS
Alt er i den fineste orden - jeg er kommet til at sende min reklamation til en forkert mailadresse.

Respuesta de Ascendic ApS
Hurtig og effektiv behandling af order. God service omkring leverance.

Respuesta de Ascendic ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.