In eerste instantie niet zo'n goede ervaring helaas..Verkeerde ketting geleverd en het setje oorbellen had één oorbel die niet goed sluit. Zo jammer! Een mailtje hierover gestuurd, maar niet direct... Ver más
Ik had een paar leuke oorbelletjes bestelt. Ik had een bevestiging gehad en alles, maar ze kwamen maar niet binnen. Ik heb toen gemaild, daar is binnen 1 werkdag op gereageerd en ik heb meteen een ni... Ver más
Cadeautje besteld voor in suprises. Zou 1 tot 5 dagen duren voor het verzonden werd. Maar na wat dagen later nogsteeds niks gehoord te hebben toch maar een mail gestuurd om te vragen hoe of wat. Top s... Ver más
Super service. Ik had een bestelling gedaan, na het afrekenen pakte de korting code is helaas niet. Hier een mail over gestuurd en dezelfde dag kreeg ik een reactie met een oplossing. Dezelfde week d... Ver más
Echt heel fijne website!
Fijne website, snelle bezorging en sieraden zijn top!
Goede kwaliteit sieraden
Echt wel goede kwaliteit sieraden. Ik heb mijn oorbellen aan gehad in de dode zee en ze hebben nog steeds een prachtige kleur. Terwijl er voor gewaarschuwd word om sieraden af te doen. V.w. kleurverandering.
Enige minpunt zijn de verzendkosten...
Makkelijk mooie sieraden bestellen.
Makkelijk mooie sieraden bestellen.
Mooi verpakt, goed kwaliteit producten.
Een aanrader!
Supermooie oorbelletjes
Supermooie oorbelletjes, met nog een extraatje erbij. Erg tevreden!
Snelle levering en hele mooie oorbellen.
Geen op of aanmerken het is gewoon goed…
Geen op of aanmerken het is gewoon goed en mooi👍
Mooie oorbellen, ring geplooid
De oorbellen zijn heel mooi. Had een ring bij besteld maar die is helaas wat geplooid. Het steentje zelf is wel intact en blinkt mooi.
Verrast en tevreden!
Het was wel een tijdje wachten, het duurde 5 werk dagen voor de bestelling verzonden was en kwam 3 dagen later dan pas binnen met de brieven post. Maar eenmaal toen ik het opende zagen de oorbellen er echt goed uit en er zat een gratis earcuff bij in het goud! Dat was echt een verrassing, ik ga zeker nog een keer bestellen bij Atelier VAE.
Ze reageerde erg snel op mijn…
Ze reageerde erg snel op mijn berichtjes en alles is super netjes binnen gekomen!!
Bestelling nog niet ontvangen
Zie update onder dit eerste bericht:
Website ziet er prachtig uit, het aanbod ook. Ik zat te twijfelen om 4/5 sterren of 1 ster te geven. Als er geleverd wordt wat ik besteld heb dan is het zeker 4/5 sterren waard, ik heb alleen mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. De bestelling is geplaatst op 19 februari. Op 24 februari heb ik een e-mail gestuurd en om een update gevraagd wat betreft de bestelling. Hier heb ik tot op heden 0,0 reactie op gehad (maar wel een mail om een review op trustpilot te schrijven). Vandaar dat mijn review momenteel zo laag is. De eerste indruk leek goed maar de service en communicatie laat tot nu toe te wensen over waardoor ik alleen nog maar een review kan geven over het uiterlijk van de website aangezien de bestelling/levering (en alle communicatie daarover) ontbreekt! De goede service waar iedereen het in de reviews over heeft heb ik helaas nog niet meegemaakt. Mocht dit toch nog gebeuren/veranderen dan zal ik uiteraard ook een vervolg review plaatsen.
Update1: 1,5 uur na het plaatsen van mijn review ontving ik een geautomatiseerde e-mail dat mijn bestelling is verzonden. Volgende week wellicht weer een aanpassing van de review als ik de geleverde producten kan beoordelen.
Update 2: Uiteindelijk de bestelling binnengekregen, mooie producten! Ik zou in de toekomst zeker weer overwegen om hier te bestellen, ik hou dan voor mijzelf wel in mijn achterhoofd dat het zou kunnen dat de levertijd iets langer kan zijn dan aangekondigd.

Respuesta de Atelier Vae
Je word heel goed geholpen en email…
Je word heel goed geholpen en email word altijd netjes beantwoord en ze hebben hele leuke sieraden ga zo door
prima
snelle levering! alleen als je een bedeltje koopt voor een kettinkje valt hij wel snel van het stukje af waar hij aan hangt. kan je zelf makkelijk fixen met een tangetje gelukkig. voor de rest alles prima.
Heel blij mee
Heel blij mee, de kleur van de oorbellen vervagen niet, zijn mooi! Gebruik ze nu al bijna twee jaar. Net weer nieuwe modellen besteld.
Goeie klantenservice en mooie oorbellen!
leuk bedrijf
Ik had 5 paar oorbellen besteld, alleen 1 paar was verkeerd, heb mailtje gestuurd en ze hebben gelijk het andere paar op gestuurd en mocht de eerste houden, top communicatie :)
Super leuke oorbellen en kettinkjes met…
Super leuke oorbellen en kettinkjes met hangertjes...Leuke site en het blijft mooi
Más información sobre otros tipos de reseñas.