Banner for Atlas For Men Nederland

Atlas For Men Nederland Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De shirts en broeken die ik besteld voor mijn partner met een grote maat zijn heel goed van kwaliteit. Goede aanbiedingen voor deze grote maten en leuke shirts en broeken. Ik ga hier zeker nog meer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop poloshirts voor heren al jaren uitsluitend hier. Alles bevalt me: de stof, de stijl (altijd volgens de laatste trends), het comfort, de kwaliteit en de prijzen. En natuurlijk de bezorgservice... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

We kregen eerst de verkeerde maat gestuurd en konden toen pas na telefonisch contact betalen. Wij hoeven niets meer van jullie

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al een aantal jaren klant, nooit teleurgesteld in de ontvangen goederen, mooi dat er grote.maten zijn , hoewel ik flink aan het afvallen ben kan het nu steeds vaker een maatje kleiner. Het moet van... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para hombres

Sobre Atlas For Men Nederland

Escrito por la empresa

Atlas For Men is een Frans merk dat in 1999 werd opgericht. Al snel groeide het uit tot hét merk voor natuurliefhebbers en avonturiers. De herenkleding van Atlas For Men heeft een authentieke en tijdloze stijl en combineert bewegingsvrijheid, comfort en duurzaamheid.

Onze collecties geïnspireerd door de uitgestrekte natuur, zijn ontworpen voor iedereen die onbezorgd van het buitenleven wil genieten.

Onze sterke punten:

• Comfortabele en functionele pasvormen
  • Een tijdloze stijl
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Met zachte en warme stoffen voor de winter en lichte, ademende materialen voor de zomer, biedt Atlas For Men een breed assortiment herenkleding (parka’s, gewatteerde jassen, fleeces...) en outdoor accessoires die aangenaam te dragen en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Onze damescollectie, Atlas For Women, biedt een combinatie van comfort en elegantie.

En met scherpe prijzen en grote maten tot 5XL (alle maten voor dezelfde prijs) nodigen wij iedereen uit – ongeacht maat of budget – om volop van het buitenleven te genieten, of het nu gaat om kleine of grote avonturen, dichtbij of ver weg!

1 2 3 3 6

UW TEVREDENHEID IS ONZE PRIORITEIT

AL ONZE DIENSTEN OP MAAT VOOR U

AL ONZE DIENSTEN OP MAAT VOOR U
    Beveiligd betalen, gratis levering vanaf 49 euro en 60 dagen retourrecht

Información de contacto

Promotion box for Atlas For Men Nederland

NIEUWE COLLECTIE

De must-haves van dit seizoen tegen lage prijzen!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

7 mil opiniones

5 estrellas
    4 estrellas
    3 estrellas
    2 estrellas
    1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

610 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Cargobroeken anders dan vermeld

Twee sets cargobroeken besteld. 1 setje was een heel andere stof dan in beschrijving. Stond elastisch op afbeelding maar was een heel dun simpel katoenen stofje en rekte totaal niet mee en kon gelijk retour. De andere set cargo broeken werden vervolgens door dhl zonder het ons aan te bieden terug gestuurd, klantenservice hierover benaderd en zouden opnieuw opsturen maar bleken niet meer op voorraad en moesten wachten op een nalevering. Uiteindelijk pas vandaag gekregen en nu is 1 van de broeken veel groter dan de andere en ontbreekt het koordje in de tailleband en is het elastiek in de band ook te verwaarlozen. Zelfs het label met maatvoering ontbreekt. Ook deze set kan daarom weer retour en heb ik voor niks weken gewacht. DHL stuurt bovendien geen mail dat ze komen bezorgen of dat het is afgegeven.
    Echt irritant.

Het wachten is nu dat ik het geld terug krijg. Zal ook wel weer weken duren net als het afleveren. Zodra mn geld binnen is mogen jullie mijn account verwijderen. Hoop dat ik niet zelf hier achteraan hoef te zitten en het netjes terug gestort wordt zonder er om te moeten bedelen.

28 de mayo de 2026

Geachte meneer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw bestelling en de afhandeling daarvan zo teleurstellend zijn verlopen.

Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn geweest om meerdere problemen te ervaren: afwijkende producten ten opzichte van de beschrijving, problemen met de levering via DHL, lange wachttijden, en uiteindelijk opnieuw artikelen die niet aan de verwachtingen voldoen. Dat is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Daarnaast begrijpen wij uw teleurstelling over de communicatie en de onzekerheid rondom de terugbetaling. Wij willen u verzekeren dat retourzendingen en terugbetalingen correct worden verwerkt volgens de geldende procedure.

Wij hadden graag persoonlijk contact met u opgenomen om uw dossier verder te bekijken en samen naar een passende oplossing te zoeken. Helaas zien wij bij uw beoordeling geen klant- of bestelgegevens terug, waardoor wij u momenteel niet rechtstreeks kunnen contacteren.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons rechtstreeks een bericht te sturen met uw bestelnummer en contactgegevens, zodat wij dit verder voor u kunnen onderzoeken en opvolgen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Slecht, slecht, slecht

9 mei besteld....26 mei nog steeds niets ontvangen. Mail gestuurd, ze zeggen Bpost heeft een storing, moeten zelf navraag gaan doen. Vreemd, want andere items die we bestelken komen wel gewoon aan. Nog 3 mails verstuurd, en krijgen precies hetzelfde antwoord terug.....Het zijn oplichters eerste klas!!!

26 de mayo de 2026

Geachte meneer,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons oprecht te horen dat u uw bestelling, geplaatst op 9 mei, nog steeds niet heeft ontvangen. Wij begrijpen volledig dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer u meerdere keren contact heeft opgenomen zonder een duidelijk antwoord of oplossing te krijgen.

Wij willen dit graag verder voor u nakijken en persoonlijk opvolgen. Helaas kunnen wij momenteel geen contact met u opnemen, omdat er bij uw beoordeling geen bestelgegevens of contactinformatie werden vermeld.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons rechtstreeks een bericht te sturen met uw klantnummer en contactgegevens, zodat wij uw dossier onmiddellijk kunnen onderzoeken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Good clothes, bad delivery & customer service

Let me start of by saying, the shirts I ordered are good, proper sizes and good quality. If the rest of the experience was good, this would be 5/5, but it wasn't.

I ordered my shirts on May 13 and despite their promise on the website of a delivery within 5-7 days, that just isn't true. It's now May 27, so 14 days later and got a notice only today that my package was going to be delivered, also today, and I needed to sign for it, which is kinda weird for clothes that don't hold a high value.

I contacted their customer service 2 times. First time through a form, after about 5 days, because I couldn't see my order on their website. I got a basic response of 'your order hasn't left the 'stockroom' yet, wherever that may be (France?).

Then the same day of getting the basic reply I got an e-mail saying the order was now with the supplier (DHL in my case, maybe they use numerous ones, not a clue). So this was 9 days ago.

I called them instead of e-mailing them 6 days ago asking why it was taking so long and I hadn't received any updates yet, so at that point we had already reached day 8 after ordering, at which point the person at the customer service (who was clearly not even in the EU) only argued with me that it says 5-7 days on the website, but that's only after it has left the stockroom, but it could just take 8 days as well because of no particular reason mentioned. After I asked why it looked like misleading information that you will deliver in 5-7 days when that's not true, the person at customer service just broke off the conversation and left me with nothing but a bad taste in my mouth.

Items received: 5/5
    Delivery time: 0/5
    Customer service: -10/5

27 de mayo de 2026

Geachte heer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Wij waarderen uw eerlijke feedback enorm.

Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van de door u bestelde shirts. Tegelijkertijd vinden wij het zeer spijtig om te lezen dat de rest van uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen dat de langere levertijd en de onduidelijke communicatie hierover voor frustratie hebben gezorgd. Daarnaast betreuren wij het ten zeerste dat het contact met onze klantenservice niet naar wens is verlopen. De manier waarop uw vragen zijn behandeld en het abrupt beëindigen van het gesprek voldoen niet aan de service die wij onze klanten willen bieden.

Uw opmerkingen over de communicatie rondom onze levertijden nemen wij zeer serieus. Wij zullen dit intern bespreken en bekijken hoe wij onze informatievoorziening duidelijker en transparanter kunnen maken, zodat verwachtingen beter aansluiten bij de daadwerkelijke leveringstermijnen.

Namens ons team bieden wij u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij danken u nogmaals voor uw feedback, deze helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Nog niet 1 punt waardig

Nog niet 1 punt waardig. Oplichting. Na klacht van week geleden, nu opeens bericht dat er iets fout is gegaan. Zouden het uitzoeken, moest maar weer wachten. Heb gezegd mijn geld terug maar weer week later excuses en moet wachten tot eind deze week. Begint naar oplichting te ruiken en ga juridische stappen ondernemen. We zijn verdorie al 3 weken na eerste bestelling..

19 de mayo de 2026

Geachte meneer,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen heel goed dat de situatie frustrerend voor u is, zeker gezien de lange wachttijd en de onduidelijkheid. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.

Wij nemen uw klacht serieus en vinden het erg spijtig dat het proces langer duurt dan verwacht. Momenteel wordt uw dossier onderzocht zodat wij tot een correcte oplossing kunnen komen. Wij begrijpen dat uw vertrouwen hierdoor is aangetast en doen ons best om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Wij verzoeken u vriendelijk nog even geduld te hebben totdat het onderzoek is afgerond. Uiteraard houden wij u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

- 4 weken terug bestelling…

- 4 weken terug bestelling teruggestuurd, nog steeds geen geld ontvangen.
    - Andere nieuwe bestelling geplaatst, mail terug gehad, dat de bestelling pas over 9 weken wordt geleverd, bestelling telefonisch geannuleerd, nu maar afwachten of het geld voor de kerst terug is???
    Twee dagen na het plaatsen van bovenstaande, had ik eindelijk (hoera) mijn geld terug.

23 de abril de 2026

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht.

Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat u nog geen terugbetaling heeft ontvangen van uw retourzending en dat uw nieuwe bestelling een langere levertijd bleek te hebben dan verwacht.

Wij willen dit graag verder voor u nakijken en u hierover correct informeren. Helaas zijn er in uw bericht geen klant- of bestelgegevens vermeld, waardoor wij uw dossier momenteel niet kunnen terugvinden in ons systeem.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen en daarbij uw klantnummer en/of bestelnummer door te geven, zodat wij uw situatie verder kunnen onderzoeken en u zo snel mogelijk kunnen assisteren.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Formele ingebrekestelling

Update 31/05: Nog niets gewijzigd. Geen update, geen verandering bij DHL. Dit is oplichting, en gaat naar de ACM en de ECC. Ik heb lang genoeg gewacht.

Formele ingebrekestelling (ook via mail, maar dit mag ook openbaar.)

Geachte klantenservice van Atlas For Men,

Op 16-05-2026 heb ik bij u een bestelling geplaatst, bestelnummer en details staan in de mail die ik u over deze ingebrekestelling heb verstuurd.

Het volledige bedrag van €155,30 is destijds direct per bankvooruitbetaling aan u voldaan.

Tot op heden heb ik de door mij bestelde goederen nog niet ontvangen, terwijl de redelijke levertermijn inmiddels ruim is verstreken.

Vandaag, 23-05-2026, heb ik telefonisch contact gehad met uw klantenservice. Tijdens dit gesprek zijn mij diverse toezeggingen gedaan omtrent de levering/oplossing. Aangezien ik op internet nogal vervelende reviews lees omtrent betrouwbaarheid van levering, heb ik gevraagd deze toezeggingen op schrift aan mij te doen toekomen. De medewerker beloofde mij uitdrukkelijk om deze afspraken uiterlijk vóór 16:00 uur vandaag schriftelijk per e-mail te bevestigen.

Tot mijn grote teleurstelling heb ik tot op heden geen enkele reactie of bevestiging van u mogen ontvangen.

Mede door het niet nakomen van deze concrete afspraak is mijn vertrouwen in een goede afloop ernstig geschaad.

Middels dit bericht stel ik u formeel in gebreke.

Ik sommeer u om de bestelde producten alsnog binnen 7 dagen na dagtekening van dit bericht correct bij mij te leveren.

Mocht de bestelling niet binnen de gestelde termijn van 7 dagen compleet en in goede staat bij mij zijn bezorgd, dan ontbind ik hierbij met terugwerkende kracht de koopovereenkomst.

In dat geval eis ik dat het volledige aankoopbedrag van €155,30
    binnen 14 dagen na de ontbinding wordt teruggestort op mijn bankrekening.

Indien u hier geen gehoor aan geeft, zie ik mij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen en de hulp in te roepen van het Europees Consumenten Centrum (ECC) en melding te maken bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Ik ga ervan uit dat het niet zo ver hoeft te komen en zie uw spoedige reactie én de levering tegemoet.

23 de mayo de 2026

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht.

Wij begrijpen uw bezorgdheid en vinden het vervelend om te vernemen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Wij zouden graag de huidige status van uw levering voor u willen nakijken en u hierover per e-mail verder informeren. Helaas kunnen wij op basis van de gegevens in uw bericht momenteel geen klant- of bestelgegevens terugvinden.

Daarom verzoeken wij u vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen en daarbij uw klantnummer en/of bestelnummer te vermelden, zodat wij uw dossier direct kunnen onderzoeken en u zo spoedig mogelijk van een update kunnen voorzien.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beetje vreemd dat als je besteld…

Beetje vreemd dat als je besteld diverse maten niet beschikbaar zijn, bestel je een maat die wel beschikbaar is, bestel en betaal je de artikelen blijken 2 van de 3 "tijdelijk niet leverbaar" te zijn. Nu wordt dus 1 artikel geleverd, en de rest moet je maar afwachten. De levertijd is ook lang, staat al dagen op overgedragen aan vervoerder.

15 de mayo de 2026

Geachte heer,

Bedankt voor uw bericht.

Wij begrijpen dat deze situatie erg teleurstellend voor u is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

De artikelen uit onze laatste catalogus waren helaas nog niet tijdig in ons magazijn geleverd zoals oorspronkelijk was afgesproken. De catalogus was op dat moment echter al verzonden naar onze klanten, waardoor wij deze verzending helaas niet meer konden tegenhouden.

Hierdoor kan het voorkomen dat bepaalde artikelen of maten tijdelijk niet leverbaar blijken te zijn, ondanks dat deze bij het plaatsen van uw bestelling nog als beschikbaar werden weergegeven.

Uw beschikbare artikel is inmiddels overgedragen aan de vervoerder. Helaas kan de trackingupdate soms enige vertraging oplopen voordat verdere informatie zichtbaar wordt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip en geduld.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Retour label niet te scannen bij DHL…

Retour label niet te scannen bij DHL servicepunt. Ben bij 3 verschillende geweest en zelfs geprobeerd bij post nl. Ook daar niet. Paar keer klantenservice gebeld en gedaan wat zei zeiden. Ook dat lukte niet . Dus zelf op eigen kosten via DHL pakket terug gestuurd ( 2 herenbroeken)
    Verzendkosten niet terug , moet allerlei bewijs middelen leveren. Heb verzendbewijs , alleen daar staat geen bedrag op. Dat accepteert Atlas for Men NIET. Dus je trek altijd aan korste eind.
    Dus krijg die verzendkosten niet terug, terwijl Atlas for Men zegt dat retourneren gratis is.
    Raad iedereen af om iets bij Atlas for Men te kopen
    Terugsturen heeeeeel moeilijk . Zelfs met klantenservice kom je niet ver

21 de mayo de 2026

Geachte meneer,

Het spijt ons te horen dat u het retourproces als zo moeilijk en frustrerend heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer u meerdere pogingen heeft moeten ondernemen en uiteindelijk zelf kosten heeft moeten maken voor de retourzending.

Wij willen u graag helpen, maar op basis van uw bericht kunnen wij helaas geen klantgegevens terugvinden om uw dossier verder te bekijken en te behandelen.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk om via ons contactformulier opnieuw contact met ons op te nemen, zodat wij uw situatie correct kunnen opzoeken en verder kunnen opvolgen.

Onze excuses voor het ongemak en dank u voor het delen van uw ervaring.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

heb op 26 april een bestelling gedaan…

heb op 26 april een bestelling gedaan en betaald maar tot op heden 21 mei nog steeds niets gehoord wat ik niet gewend van jullie.

26 de abril de 2026

Geachte meneer,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij begrijpen dat het vervelend is dat u tot op heden nog niets heeft vernomen over uw bestelling, en bieden hiervoor onze excuses aan. Dit is uiteraard niet de service die u van ons gewend bent.

Wij gaan direct voor u nagaan wat de status van uw bestelling is en zorgen dat u zo spoedig mogelijk een update ontvangt.

Wij waarderen uw geduld en begrip enorm.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 4 weken nig steeds mijn bestelling…

Na 4 weken nig steeds mijn bestelling niet gekregen.

19 de mayo de 2026

Geachte mevrouw,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling na vier weken nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Helaas hebben wij in uw bestelling geen contactgegevens kunnen vinden om u rechtstreeks te benaderen. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice, zodat wij uw bestelling zo snel mogelijk kunnen traceren en oplossen.

Wij danken u voor uw begrip en hopen dat wij dit spoedig voor u kunnen oplossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het ginger altijd prima,op 26 april een…

Het ginger altijd prima,op 26 april een bestelling gedaan ter waarde van 102 euro maar wacht er nog steeds op , contract is niet mogelijk,,,waar blijft het??

26 de abril de 2026

Geachte meneer,

Wij vinden het spijtig om te horen dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen.

Wij hadden u hier graag rechtstreeks over gecontacteerd, maar in uw beoordeling werden helaas geen contactgegevens vermeld. Daardoor kunnen wij u niet persoonlijk bereiken om uw dossier verder op te volgen.

Wij willen u vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met onze klantendienst, zodat wij u verder kunnen helpen en samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Alvast bedankt voor uw begrip.

eer jammer

retour deur den lang heb mijn geld trug nieuwe bestelling gedaan nu een week veder en krijg en mail dat de retour nog verwerkt moet worden gaat mij alleen om de bestelling niet om de retour hij is niet eens verstuurt

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u hier al zo lang op wacht. Wij begrijpen heel goed dat dit frustrerend voor u is, zeker omdat u inmiddels al een nieuwe bestelling heeft geplaatst en uw eerdere retourzending nog niet verwerkt lijkt te zijn.

Op dit moment duurt het helaas tot ongeveer 3 weken voordat retourzendingen bij ons ontvangen en verwerkt worden. Daarnaast hebben wij de laatste tijd te maken met vertragingen in ons magazijn, waardoor het inderdaad kan voorkomen dat bestellingen iets langer in behandeling blijven dan u van ons gewend bent.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging. Wij doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verwerken.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I bought 2 shirts in December last…

I bought 2 shirts in December last year. They never arrived and I was very understanding till end of January. Then I got quite upset as I got no reply from any of my attempts to get eighter the shirts or my money. It seems the company regards my payment as a gift

15 de diciembre de 2025

Geachte meneer,

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nooit heeft ontvangen en dat u daarnaast geen reactie heeft gekregen op uw eerdere berichten. Wij begrijpen heel goed dat dit erg frustrerend voor u moet zijn geweest, zeker nadat u zo lang geduldig bent gebleven.

Wij willen graag samen met u naar een passende oplossing kijken. Helaas zien wij dat er bij de beoordeling geen contactgegevens zijn achtergelaten, waardoor wij u niet rechtstreeks konden bereiken.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij uw dossier kunnen nakijken en u verder kunnen helpen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nu inmiddels 3 weken…

Bestelling nu inmiddels 3 weken onderweg.
    Klantenservice gebeld. Deze dame is puur enkel gericht om haar verhaal te vertellen. Zodra ik iets ga zeggen, wordt ik onderbroken.
    Als uitsmijter zegt ze dat als sommige mensen een uitleg krijgen begripvol zijn, zoals ze zelf is, maar andere mensen zijn niet begripvol.
    Met andere woorden, beste klant, je moet gewoon begrip hebben en accepteren dat je bestelling 3 weken onderweg is, want het is dan de schuld van DHL.

Geachte meneer,

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling al zo lang onderweg is en dat u daarnaast het gevoel heeft gekregen niet goed gehoord te zijn tijdens het contact met onze klantenservice. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een pakket na drie weken nog niet is geleverd en er onduidelijkheid ontstaat over de situatie.

Wij willen u graag informeren dat onze afdeling inmiddels al bezig is met een onderzoek naar uw pakketzending samen met de vervoerder.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Circa 12 dagen gewacht maar de…

Circa 12 dagen gewacht maar de bestelling is in goede orde ontvangen!!
    Producten voldoen aan verwachting!

Geachte meneer,

Bedankt voor uw bericht en fijn om te horen dat u uw bestelling uiteindelijk in goede orde heeft ontvangen en dat de producten aan uw verwachtingen voldoen.

Onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan gewenst. Wij waarderen uw geduld en begrip enorm.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!

Waardeloos BEDRIJF

10 april iets bestelt nog niets ontvangen
    als je belt hebben ze geen goede antwoord
    het is gewoon een Waardeloos bedrijf

10 de abril de 2026

Geachte meneer,

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling van 10 april nog niet is ontvangen en dat u niet tevreden bent over de informatie die u eerder van onze klantenservice heeft gekregen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een bestelling langer op zich laat wachten, zeker als hierover onduidelijkheid ontstaat bij contact met ons. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wij willen u ook eerlijk aangeven dat wij de laatste tijd te maken hebben met vertragingen in de verwerking en verzending van bestellingen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat levertijden iets langer zijn dan gebruikelijk.

Onze excuses voor het ongemak.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Snel besteld, geen levering!

Na twee keer bellen na 10 dagen wachten is de kleding nog niet verstuurd door Atlas for man. Dit terwijl bij het eerste contact wel was gebeurd??
    Restitutie van het reeds betaalde bedrag was nu niet mogelijk omdat de kleding eerst verstuurd moet zijn. Dus .... afwachten was het antwoord. Even niets bestellen bij Atlas for man. Er zijn duidelijk probleem!!

7 de mayo de 2026

Geachte meneer,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling na 10 dagen nog niet is verstuurd en dat u hierover meerdere keren contact heeft moeten opnemen. Wij begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer er eerder andere informatie is gegeven.

Wij willen dit graag beter voor u uitzoeken en begrijpen wat er precies is misgegaan in de communicatie en verwerking van uw bestelling. Op dit moment kunnen wij u echter niet direct terugvinden zonder uw ordergegevens.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer of klantgegevens met ons te delen? Dan nemen wij dit direct verder in behandeling en kijken wij wat er precies aan de hand is.

Wij helpen u graag verder om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vorig jaar ging alles snel kwa…

Vorig jaar ging alles snel kwa bestellen en bezorgen nu duurt paar tshirts bezorgen 3 weken belachelijk bestel er nooit meer. En slechte klantenservice

5 de mayo de 2026

Geachte meneer,

Het spijt ons oprecht te horen dat uw recente ervaring met bestellen en bezorgen niet is zoals u van ons gewend bent. Wij begrijpen goed dat het vervelend is wanneer een levering aanzienlijk langer duurt dan verwacht en dat dit uw vertrouwen in onze service heeft beïnvloed.

Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak dat u hierdoor ervaart. Door de recente overname zijn wij achter de schermen bezig met aanpassingen in onze processen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat sommige bestellingen tijdelijk vertraging oplopen terwijl alles weer volledig op gang wordt gebracht.

Wij begrijpen dat dit voor u geen prettige situatie is en nemen uw feedback serieus. Wij werken er hard aan om de dienstverlening zo snel mogelijk weer op het vertrouwde niveau te krijgen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld en begrip.

Tialda@AFM

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.