De shirts en broeken die ik besteld voor mijn partner met een grote maat zijn heel goed van kwaliteit. Goede aanbiedingen voor deze grote maten en leuke shirts en broeken. Ik ga hier zeker nog meer... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Ik koop poloshirts voor heren al jaren uitsluitend hier. Alles bevalt me: de stof, de stijl (altijd volgens de laatste trends), het comfort, de kwaliteit en de prijzen. En natuurlijk de bezorgservice... Ver más
We kregen eerst de verkeerde maat gestuurd en konden toen pas na telefonisch contact betalen. Wij hoeven niets meer van jullie
La empresa ha respondido
Al een aantal jaren klant, nooit teleurgesteld in de ontvangen goederen, mooi dat er grote.maten zijn , hoewel ik flink aan het afvallen ben kan het nu steeds vaker een maatje kleiner. Het moet van... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Atlas For Men Nederland
Escrito por la empresa
Atlas For Men is een Frans merk dat in 1999 werd opgericht. Al snel groeide het uit tot hét merk voor natuurliefhebbers en avonturiers. De herenkleding van Atlas For Men heeft een authentieke en tijdloze stijl en combineert bewegingsvrijheid, comfort en duurzaamheid.
Onze collecties geïnspireerd door de uitgestrekte natuur, zijn ontworpen voor iedereen die onbezorgd van het buitenleven wil genieten.
Onze sterke punten:
Met zachte en warme stoffen voor de winter en lichte, ademende materialen voor de zomer, biedt Atlas For Men een breed assortiment herenkleding (parka’s, gewatteerde jassen, fleeces...) en outdoor accessoires die aangenaam te dragen en gemakkelijk te onderhouden zijn.
Onze damescollectie, Atlas For Women, biedt een combinatie van comfort en elegantie.
En met scherpe prijzen en grote maten tot 5XL (alle maten voor dezelfde prijs) nodigen wij iedereen uit – ongeacht maat of budget – om volop van het buitenleven te genieten, of het nu gaat om kleine of grote avonturen, dichtbij of ver weg!
UW TEVREDENHEID IS ONZE PRIORITEIT
AL ONZE DIENSTEN OP MAAT VOOR U

Información de contacto
Postbus 9, 3800 AA, Amersfoort, Holanda
- Nederland: 085 560 51 05 (lokaal tarief) België 078 790 095 (lokaal tarief)
- webcare@atlasformen.nl
- atlasformen.nl

NIEUWE COLLECTIE
Invita a los clientes a opinar
snelle bezorging en goede kwaliteit.
Bestelling en betaling gingen vlot
Bestelling en betaling gingen vlot. Het afleveren ging ook snel.
Prima kwaliteit werkbroeken
Prima kwaliteit werkbroeken. Prima prijs. Snelle levering. Zeer tevreden.
Mooie kleding
Mooie kleding. Alleen lastig zoeken naar de juiste maat. Goede kwaliteit
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Veel te lang op de bestelling moeten…
Veel te lang op de bestelling moeten wachten.
Had volgens de gegevens 1 juni bezorgd moeten zijn, kwam pas op 10 juni, bijna driemaal zolang als de gewoone wachttijd, en nu is nog niet alles binnen.
Dus voor mij een super slechte service, ze hebben een verbetering toe gezegd

Respuesta de Atlas For Men Nederland
Voor de twee keer was de bezorging /…
Voor de twee keer was de bezorging / levering waardeloos. Pas als je gebeld hebt, krijg je volgende dag je bestelling. Heel vreemd

Respuesta de Atlas For Men Nederland
goede producten en snelle levering…
goede producten en snelle levering tegen een acceptabele prijs
Kan ik ze mooi opbergen
Bestelling niet ontvangen.
Bestelling niet ontvangen.
Bestelling zou reeds op 27 mei verstuurd zijn echter nooit iets ontvangen.
Na diverse malen contact via de website wordt elke keer gemeld nog maar even afwchten.
Hierna contact opgenomen met de klantenservice OOOHHHHH zelden zoiets slechts meegemaakt
er wordt me daar een standaard verhaaltje afgeraffeld niet doorheen te komen, Vrees met grote vrees dat ik er ingetuind ben. Het is dat je niet lager kan dan 1 ster maar laat dit bedrijf links liggen KIJK UIT

Respuesta de Atlas For Men Nederland
Wat een drama om bij hun iets te…
Wat een drama om bij hun iets te bestellen ..... nooit meer.
Heb inmiddels wel de bestelling in 2 delen binnen. Van het eerste pakket iets retour gestuurd incl het gratis prulhorloge wat kapot geleverd werd zonder lader. Retour is nog steeds niet geregistreerd. Al 3 mails gestuurd via hun contact formulier geen reactie. Nu van het tweede pakket wat 2 maanden geleverd werd moet er weer iets retour. Maar ja huiverig om het retour te sturen ivm dat de eerste retour ook nog steeds niet geregistreerd is. Net de klantenservice gebeld..... maar die kan mij niet helpen moest het maar via de chat doen. Wat heeft een klantenservice dan voor nut ??? En werd opgehangen. Waardeloos bedrijf zeg. Nu maar hopen dat het nog goedkomt. Heb iig de bewijzen van de eerste retour en straks van de tweede retour.
Oh ja en de fout ligt volgens hun altijd bij dhl..... ik kwam het hier al meer voorbij komen.

Respuesta de Atlas For Men Nederland
Niet bestellen, hele lange levering
Niet bestellen bij dit bedrijf.
Ze gaan de kleding die besteld wordt pas maken na jouw bestelling.
Het duurt weken voordat er wat bezorgt wordt. Meerdere keren gebeld, en na 3 weken nog steeds niet aangeboden bij een vervoersbedrijf.
Waardeloos en niet van deze tijd

Slechte levering
Wij hebben allebei een wat grotere maat, maar bestel graag bij Atlas for Men, qua kleding is het prima en de prijzen zijn prima, enig groot nadeel is de bezorging, eerst duurt het minimaal 1 week voordat het verzonden word, dan word het verzonden en dan krijg je geen track en trace, wanneer je dan een keer niet thuis bent, word jouw bestelling naar een postnl punt gebracht zonder dat je daar een email van hebt gehad, dus je bent maar aan het wachten op iets wat niet komt. Voor en bedrijf uit duitsland vind ik de levering veel te traag, ze kunnen je beter compenseren door een gratis kledingstuk erbij aan te bieden ipv een gratis puzzel.

Respuesta de Atlas For Men Nederland
Vervolg op eerder geplaatste review
Vervolg op eerder geplaatste review.
Het heeft uiteindelijk 19 dagen geduurt maar de bestelling is eindelijk binnen. Tevreden over de geleverde producten. Maar 19 dagen is natuurlijk wel heel apart. Daarom de 3 sterren. Ben wel bereid het jn de toekomst nog een keer te proberen bij dit bedrijf, en hopelijk kan ik dan een 5 sterren review achterlaten

Respuesta de Atlas For Men Nederland
Levering gaat niet zo snel als beweerd op website
Op de website staat vermeld levering 5-8 dagen. Dat gaat zeker niet (altijd) lukken. Op 15 mei besteld, op 21 mei bericht ontvangen dat het is verstuurd, DHL toont tot 2 juni bij Track&Trace dat er een melding is ontvangen over de zending, maar dat de zending nog niet is ontvangen. Uiteindelijk is een gedeelte van de zending geleverd op 3 juni. Het resterende deel is nog niet ontvangen (Status "D" wat betekent artikel niet op voorraad en wordt zsm nagezonden). Kwaliteit van de kleding is naar de prijs.

Te late levering
Te late levering
Levering 1-7 werkdagen klopt voor geen meter 10-14 dagen nog niets ontvangen
Klanten service is zwaar onder de maat,ze luisterde niet en praat constant door je heen,kan beslist niet luisteren en neemt klant niet serieus
B. Messink

Ongelooflijke ervaring
UPDATE // Opnieuw een week zonder gevolg of enige reactie. Nog steeds 4106,52€ onterecht (al 3 MAANDEN) in het bezit van Atlas For Men ... dit tart elke verbeelding!!! Dit is absolute oplichting en misbruik van deze 80-jarige man. Het dossier werd ondertussen doorgegeven aan ICC en het Franse Inspectieplatform SignalConso. SCHANDE!!!
Atlas For Men is geen enkele ster waardig! ... Begin maart kocht een kennis (een man van 80 jaar) kleding bij Atlas for men en betaalde per vergissing 4106,52€ teveel (ipv 41,48 betaalde hij 4148€). Hij heeft dan verschillende telefoons gedaan; ikzelf heb verschillende malen klacht ingediend om het bedrag dat ten onrechte betaald werd terug te krijgen. We hebben alle bewijzen van aankoop en betaling doorgestuurd. De firma blijft al bijna 3 maanden zeggen dat ze ermee bezig zijn maar er gebeurt NIKS. Ik heb (op hun vraag) het klantnummer al 3x doorgegeven. We worden gewoon aan het lijntje gehouden. Ik vind het zielig om een man van 80 jaar zo te behandelen. Wij zien ons genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen want dit is schandalig. Meer dan 4000€ ten onrechte in hun bezit en er gebeurt NIKS. Is dit klantvriendelijk???... Gezien het grote bedrag zien wij ons verplicht om deze zaak door te geven aan de Europese Consumenten Ombudsdienst!!!

Laatste keer!
Ik bestel al enkele jaren diverse kledingstukken die van redelijke tot goede kwaliteit zijn.
Echter mijn laatste bestelling loopt niet zo als het hoort.
Op 21 mei kreeg ik ern bericht met track en tracecode en dat de bestelling binnen 48 uur uitgeleverd zou worden.
Op 26 mei gebeld en gevraagd wat er aan de hand is omdat de zending volgens DHL nog afgehaald moet worden op het magazijn. Kreeg antwoord dat de bestelling nog niet compleet is en dat er uitleverings problemen zijn en dat de bestelling niet compleet was. Dame gaf aan wanneer het op donderdag door DHL het nog niet was afgehaald dan kon de levering alsnog geannuleerd worden .
28 mei gebeld met klantenservice die gaf nu een ander verhaal op. De zending was op 20 mei verstuurd en niet meer geannuleerd kon worden. Dese dame las voor wat ze moet doen en geen enkele begrip voor het probleem.
Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg want dit was mijn laatste bestelling bij een bedrijf wat personeel heeft die elkaar tegen spreekt. Kan beter grotere heren kleding bestellen bij Babista.

Respuesta de Atlas For Men Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.