Serviceinriktad personal som gjorde allt för att kunden skulle bli nöjd 😊 hans trevliga attityd fick mig att le resten av dagen 😊 tack för bra och snabb hjälp 🙏🏻🙏🏻
Lämnade in ett slutsteg då det var fel på det. Fick ingen återkoppling, och de har nu slutat att svara helt. Finns ingen återkoppling över huvud taget. Riktigt tråkigt mest för pojken som betalat för... Ver más
Fantastiskt service och kundbemötande. Jag ville få ett fylligare ljud i firmabilen men hade inte supermycket plats, dom tog fram några prisvärda förslag och vi kom fram till ett som passade. Snygg... Ver más
Stampgatan 14, 46273, Vänersborg, Suecia
- 0522 -44 05 10
- info@audio55.se
- audio55.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Grymt bra service och kvalitet produkter
Grymt bra service och kvalitet produkter
Snabbt och enkelt och hämta i butiken
Snabbt och enkelt och hämta i butiken. Snabb service och bra kunskap om det dem säljer. Hjälper till med både montering och inställning utan ljudet 👍🏻
Fantastiskt service och kundbemötande.
Fantastiskt service och kundbemötande.
Snygg och proffsig installation med montering och kabeldragning.
Kanon service och hjälpsamma
Kanon service och hjälpsamma, samt kunniga. Kanon att handla från utan strull eller krångel.
Bra bemötande av personal
Bra bemötande av personal, strålande service och bra kvalite om man vill ha ett riktigt bra biljuds bygge!:)
Snabb på att svara snabb service snabb…
Snabb på att svara snabb service snabb leverans 10/10 rekommenderar bra kvalite och rekommenderar stark att handla där
Grym kundtjänst och bra pris för bra ljud
Jag köpte en massa ljud utan att veta att jag saknade en massa saker för ett komplett ljud system men tack vare deras grymma kundtjänst och enkla hemsida fick jag till det hur enkelt som helst. Rekommenderas otroligt mycket för ett bra ljud system för en bra peng men grym kundservice.
Bästa billjudsbutiken!
Personlig kontakt, snabb service och bra kundbemötande. Mycket kunnig personal och bra priser. Deras egna märken är superbra. Har handlat många gånger av audio55 och är väldigt nöjd. Blev försening en gång och det löste de på ett snabbt och smidigt sätt. Jag handlar bara hos Audio55 när jag ska ha billjud, både stort och smått. Har nyss börjat tävla i billjud och har fått många goda råd och fin vägledning av dem.
Jätte bra kundservice och snabba…
Jätte bra kundservice och snabba leveranser!
Original bil högtalare gick sönder i…
Original bil högtalare gick sönder i bilen och hörde då av mig till dessa och svarade direkt och sa att det fanns ett par högtalare jag kunde köpa, väldigt nöjd nu med hur det låter och hur snabbt det gick👍🏻
Snabba leveranser å jätte bra servis
Snabba leveranser å jätte bra servis
Otroligt nöjd
Alltid fått bra kundservice och bemötande, har varit återkommande kund i cirka 5 år. Inga problem med reklamationer eller garantiärenden. Rekommenderar starkt!
Har handlat massa saker och allt har…
Har handlat massa saker och allt har kommit i tid. Och allt har fungerat som det ska. Har bara gått att säga har rekommenderat kompisar som handlat som också blivit nöjda.
super bra
köpt lite saker och kan säga man får verkligen de man betalat för. Riktigt bra service och rekommendationer. Riktigt nöjd med basen och slutsteget ja köpt👍🏼
Toppklass!
Har handlat en hel del saker från audio55 och har alltid varit smidigt och snabb leverans. Var en midd som var trasig vid leverans som det skickades en ny utbytes direkt utan diskussion!
Rekommenderar starkt!
Alltid bra service oavsett vad och när!
Alltid bra service oavsett vad och när!
Snabb leverans och bra kundservice
Snabb leverans extremt trevlig…
Snabb leverans extremt trevlig personal, svarar direkt , köpt för mer en 20000 av deras återförsäljare Christian och allt har funkat precis som marknadsföringen säger , sjukt nöjd 10/10 rekommenderar
Riktigt bra service och riktig Snabb…
Riktigt bra service och riktig Snabb leverans.
Lättsam kontakt med butik och säljare
Lättsam kontakt med butik och säljare, utan problem gällande leverans och betalning i mitt fall! Läste recensionerna men valde att ändå köpa min stereo utrustning härifrån, och det var en väldigt bra affär :)