Valorada con 5 estrellas sobre 5

Serviceinriktad personal som gjorde allt för att kunden skulle bli nöjd 😊 hans trevliga attityd fick mig att le resten av dagen 😊 tack för bra och snabb hjälp 🙏🏻🙏🏻

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lämnade in ett slutsteg då det var fel på det. Fick ingen återkoppling, och de har nu slutat att svara helt. Finns ingen återkoppling över huvud taget. Riktigt tråkigt mest för pojken som betalat för... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt service och kundbemötande. Jag ville få ett fylligare ljud i firmabilen men hade inte supermycket plats, dom tog fram några prisvärda förslag och vi kom fram till ett som passade. Snygg... Ver más

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,0

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt service och kundbemötande.

Fantastiskt service och kundbemötande.
Snygg och proffsig installation med montering och kabeldragning.

14 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grym kundtjänst och bra pris för bra ljud

Jag köpte en massa ljud utan att veta att jag saknade en massa saker för ett komplett ljud system men tack vare deras grymma kundtjänst och enkla hemsida fick jag till det hur enkelt som helst. Rekommenderas otroligt mycket för ett bra ljud system för en bra peng men grym kundservice.

19 de septiembre de 2025

Bästa billjudsbutiken!

Personlig kontakt, snabb service och bra kundbemötande. Mycket kunnig personal och bra priser. Deras egna märken är superbra. Har handlat många gånger av audio55 och är väldigt nöjd. Blev försening en gång och det löste de på ett snabbt och smidigt sätt. Jag handlar bara hos Audio55 när jag ska ha billjud, både stort och smått. Har nyss börjat tävla i billjud och har fått många goda råd och fin vägledning av dem.

20 de octubre de 2025

Otroligt nöjd

Alltid fått bra kundservice och bemötande, har varit återkommande kund i cirka 5 år. Inga problem med reklamationer eller garantiärenden. Rekommenderar starkt!

10 de octubre de 2025

super bra

köpt lite saker och kan säga man får verkligen de man betalat för. Riktigt bra service och rekommendationer. Riktigt nöjd med basen och slutsteget ja köpt👍🏼

20 de octubre de 2025

Toppklass!

Har handlat en hel del saker från audio55 och har alltid varit smidigt och snabb leverans. Var en midd som var trasig vid leverans som det skickades en ny utbytes direkt utan diskussion!
Rekommenderar starkt!

1 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans extremt trevlig…

Snabb leverans extremt trevlig personal, svarar direkt , köpt för mer en 20000 av deras återförsäljare Christian och allt har funkat precis som marknadsföringen säger , sjukt nöjd 10/10 rekommenderar

17 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.