AutoHobby.no Opiniones 721

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsendelen kom "aldri" - selv om varene tilsynelatende var på lager. Etter gjentatte purringer så fikk de sendt først en del, senere så kom resten - etter flere runder med dialog. Fikk unnskyldninger... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk problemer med det ene dørhåndtaket til min tesla modell 3, før jeg viste ordet av det fikk jeg tilsendt nye i posten samme dag som jeg sendte inn problemestillingen min. Super service. :) Kommer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Información de contacto

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Flott service

Lett å kjøpe på nett

30 de octubre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😄 Så godt å høre at handelen gikk smertefritt og at du opplevde god service.
Vi prøver å gjøre det så enkelt som mulig å finne riktig biltilbehør på nett 🚗💨

Produktene holder god kvalitet

Produktene holder god kvalitet, de har rask levering, og har kunnskap om hva de selger

30 de octubre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk, Morten! 🙌 Så kjekt å lese at du er fornøyd med både kvaliteten, leveringen og hjelpen du fikk.
Vi brenner for Tesla-tilbehør, så det betyr mye å høre at det merkes 💪

Rask og bra service!

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk, Roger! 🙌 Kjempegøy å høre at du opplevde både rask og god service - akkurat slik vi ønsker alle kunder skal føle det.
Håper vi sees igjen neste gang du trenger biltilbehør eller Tesla-utstyr! 🚗⚡

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for tilbakemeldingen, Lars Fredrik! 🚀 Vi legger stor vekt på å sende ut varer raskt, så godt å høre at det kom frem kjapt.
Håper du blir fornøyd med det du bestilte!

Kjapp levering😁

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for det, André! 😄 Vi liker å holde tempoet oppe – både på veien og i pakkesporingen!
Setter pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse 🙏

Veldig bra kundesrvice!

Veldig bra kundesrvice! Mine senterkopper satt litt dårlig på felg og en gikk i stykker under prøvemontering. Meldte dette pr mail sent en fredags kveld. Lørdag fikk jeg svar att ett nytt sett vil bli sendt til meg. Kommer til å handle igjen.

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk, Rune! 🙌 Så kjekt å høre at du opplevde rask og god oppfølging – vi prøver alltid å løse slike ting kjapt og uten stress.
Hyggelig at du vil handle hos oss igjen, det setter vi stor pris på! 🚗💨

Levert på estimert tid.

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for fin tilbakemelding, Max! 😄 Alltid godt å høre at leveringstiden matcher forventningene.
Håper du blir fornøyd med varen, og velkommen tilbake neste gang du trenger noe til bilen!

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for topp omtale, Jason! 💪 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive dette – det motiverer oss til å fortsette å levere førsteklasses service hver gang.
Håper vi får hjelpe deg igjen snart! 😄

Flott kundeservice

Flott kundeservice! Ordner opp om det er noe feil.

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk, Martin! 🙌 Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen – vi prøver alltid å løse eventuelle feil så raskt og smidig som mulig.
Setter stor pris på tilbakemeldingen din! 😄

Rask levering

Rask levering, god service!

17 de octubre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for hyggelig tilbakemelding! 🚀 Rask levering og god service er to ting vi virkelig legger vekt på hos Autohobby.no.
Håper du blir fornøyd med produktet ditt – og velkommen tilbake når bilen trenger mer utstyr! 😄

15 de octubre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk, Erlend! 🙌 Hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice - vi prøver alltid å svare raskt og løse ting på en enkel måte.
Håper du blir like fornøyd neste gang du handler biltilbehør hos oss på Autohobby.no 🚗💨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leverer raskt og order opp i eventuelle…

Leverer raskt og order opp i eventuelle feil og mangler effektivt!

17 de octubre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for den fine tilbakemeldingen, Øystein! 😄 Vi setter stor pris på at du legger merke til både rask levering og oppfølging - akkurat slik vi ønsker det skal være.
Velkommen tilbake for mer bilutstyr når det trengs!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette er en seriøs bedrift som tar…

Dette er en seriøs bedrift som tar kundene på alvor. Har handlet hos de to ganger nå å kan ikke si annet enn at de fortjener 10/10.

Meget bra!

13 de octubre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Wow, tusen takk for den rå tilbakemeldingen, Kim! 🤩 Det betyr mye for oss å høre at du opplever Autohobby som seriøs og trygg å handle fra.
Vi lover å fortsette med god service, rask levering og kvalitetsprodukter til både Tesla og andre biler.

Anbefales;-)

Rask levering og svar på henvendelse om ei vare som som skulle ettersendes.

13 de octubre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for hyggelig tilbakemelding, Frank! 😄 Godt å høre at alt ordnet seg raskt - vi prøver alltid å være kjappe både på levering og kundeservice.
Setter stor pris på anbefalingen 🚗💨

Ok kundeservice og grei leveringstid

Ok kundeservice og grei leveringstid

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering, Arnar! 🙏 Vi jobber stadig for å bli enda bedre på både kundeservice og levering - håper vi kan imponere deg litt mer neste gang 😄

God pris

God pris, kjapp levering,seriøs butikk.

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk, Bjørn! 💪 Vi setter stor pris på at du legger merke til kombinasjonen av god pris og rask levering – akkurat det vi ønsker Autohobby.no skal være kjent for.
Velkommen tilbake når du trenger mer biltilbehør! 🚙✨

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk, Morten! 🚀 Godt å høre at du fikk varene raskt – vi legger mye i å ha både effektiv levering og gode produkter.
Håper du blir fornøyd med kjøpet ditt <3

Trolig fått feil vare

Trolig fått feil vare, ser ikke ut til og passe. Sendt mail på varen, men får ikke svar..

6 de octubre de 2025

Hei Tor Jørgen!
Det var leit å høre - sånn skal det selvfølgelig ikke være 😕 Vi vil gjerne få ordnet opp i dette med en gang.
Kan du sende oss en ny e-post på kontakt@autohobby.no, eller eventuelt svare på den du har sendt, så følger jeg den opp personlig?
Vi skal finne en løsning kjapt 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og greit produkt.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙌
Godt å høre at både levering og produkt sto til forventningene - vi prøver alltid å sende lynraskt fra lageret vårt 🚗💨

God kundeservice , hyggelige personer

6 de octubre de 2025

Så kjekt å lese! 😃
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. God kundeservice og hyggelig tone er akkurat det vi ønsker at folk skal forbinde med Autohobby.no 💪

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.