Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel op de vestiging waar ik de bus heb gehuurd. Maar de website laat te wensen over als het gaat om de betaling. Je kan niet je borg met een creditcard voldoen, du... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en snel geregeld. Afspraken nagekomen. Enige kanttekening is de € 19,00 extra betalen voor een lagere borgsom. Dat slaat nergens op!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de automóviles
  2. Agencia de alquiler de camiones
  3. Agencia de alquiler de camionetas

Escrito por la empresa

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

4,4

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bijna alles werd prima geregeld

Alles werd prima geregeld, het enige dat ontbrak bij het ophalen van onze 'verhuiswagen' was de uitleg van het systeem van de laadklep, maar dit werd telefonisch ook goed uitgelegd. Dus aan de balie de vraag "Bent u bekend met de werking van de laadklep" is het enige dat ontbrak.

Afwikkeling kosten en borg was ook prima geregeld!

31 de enero de 2026

Klant ontvriendelijk en…

Klant ontvriendelijk en servicegerichtheid ontbreekt volledig.

Review als zus en medepassagier
Bij aanvang was de huurauto niet schoon. Direkt bij het instappen heb ik dit benoemd. Op de bestuurdersstoel zaten haren en de auto was vies.

Na een correcte en tijdige inlevering zijn eenzijdig rook- en schoonmaakkosten in rekening gebracht, terwijl ER NIET IS GEROOKT. De beschuldiging is gebaseerd op een subjectieve constatering en niet op objectief vastgestelde feiten.
Wat in deze kwestie vooral opvalt, is de DEFENSIEVE EN BESCHULDIGENDE HOUDING van het bedrijf richting de klant. In plaats van het bezwaar serieus te onderzoeken of te zoeken naar een redelijke oplossing, werd de verantwoordelijkheid volledig bij de huurder gelegd en werd verdere zakelijke relatie zelfs afgewezen.
Deze wijze van communiceren en het ontbreken van BEREIDHEID TOT OVERLEG OF GESCHILOPLOSSING acht ik onprofessioneel en niet klantgericht.

Op basis van mijn directe betrokkenheid en waarneming
kan ik AUTOHPPER/VAKGARAGE NEWO IN SOEST NIET AANBEVELEN

19 de enero de 2026

Beste Eveline,

Dank voor uw review, al is die natuurlijk niet wat wij fijn vinden. U heeft het recht uw mening te geven, ook al bent u niet de betreffende klant. Uw broer heeft ook al meerdere reviews achter gelaten. Over de communicatie valt wederzijds genoeg te zeggen; we zijn allemaal mensen zullen we maar zeggen.

Wij hadden graag gehad dat de genoemde aangetroffen vervuiling bij ons gemeld was op het moment van aantreffen. Bij een vroege melding was het voor ons mogelijk geweest om naar een passende oplossing te zoeken.

Er is genoeg te noemen en te schrijven, helaas gaan wij het niet eens worden. Dat is spijtig maar wij wensen u toch het aller beste.

ONTRECHTE INHOUDING BORG

ONTRECHTE INHOUDING BORG, ZEER TELEUSTELLENDE ERVARING
Ik heb bij Autohopper Soest voor 4 dagen een auto gehuurd. Doordat mijn terugleverdag op een zondag viel, heb ik de auto volgens instructie op het terrein geplaatst en de sleutels in de brievenbus gedaan.
Vervolgens is er €60,- van mijn eigen risico ingehouden omdat er volgens de eigenaar zou zijn gerookt in de auto. Dit zou zijn gebaseerd op vermeende asplekken, die achteraf op het raamrubber zijn aangetroffen?
Deze beschuldiging is volledig onjuist. Niemand die in de auto heeft gezeten rookt. Bovendien was de auto bij het ophalen al niet schoon, iets waar ik toen helaas geen melding van heb gemaakt.
Doordat er geen gezamenlijke eindcontrole heeft plaatsgevonden, kan ik mij niet verdedigen tegen deze beschuldiging. Ik vind het dan ook onacceptabel dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.
Deze ervaring maakt dat ik hier niet opnieuw een auto zal huren en Autohopper Soest niet zal aanbevelen.

19 de enero de 2026

Beste Jeroen,

Bedankt voor je review, al is die natuurlijk niet wat wij fijn vinden. U heeft het recht uw mening te geven. Uw zus (die niet de bestuurder was) heeft ook al een review achter gelaten. Over de communicatie valt wederzijds genoeg te zeggen; we zijn allemaal mensen zullen we maar zeggen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service! Onbekwame en onvriendelijke medewerkers!

Wat een vreselijke slechte service! We hadden een busje gehuurd en bestelbevestiging gekregen op de mail. Op de afgesproken datum kwamen we om het busje te halen. Daar kregen we te horen dat er niks in het systeem stond. Nadat de medewerker met een andere medewerker sprak, zei die dat er een afmeld mail was gestuurd, die we nooit hebben ontvangen!!! Geen excuus gekregen van die mensen, ze gaven ons de schuld omdat we niet een tweede bestelbevestiging hadden gekregen. Wat een bizar slechte zaak met slechte service en zeer onvriendelijke en onbekwame medewerkers! Als je een voertuig wil huren, raden wij Autohopper ten zeerste af!

17 de enero de 2026

Beste Dagmar,

Dank voor het delen van deze ervaring. Vervelend om te lezen dat het reserveren van de bus niet goed is gegaan en dat je geen mailtje hebt gehad van de afmelding.

De eerste mail die je krijgt is een bevestiging van de reserveringsaanvraag, niet de definitieve reservering. Dit staat ook op de website vermeld op het moment dat je de reservering maakt.

Dank voor het delen van deze feedback. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk allemaal mooie schone…

Zeer vriendelijk allemaal mooie schone bus mee, reageren snel kortom gewoon zeer tevreden

13 de enero de 2026

Hoi Marcel,

Fijn om te horen dat je de service als vriendelijk hebt ervaren, dat de bus schoon en netjes was en dat we snel reageerden. Daar doen we het voor!

Simpelweg uitstekend

Simpelweg uitstekend. Er was voldoende parkeerruimte om mijn eigen auto tijdens de huurperiode achter te laten. Binnen 5 minuten zat ik in de gehuurde wagen. Bij terugkomst was ik ook binnen enkele minuten geholpen, en binnen 24 uur heb ik mijn borg teruggestort gekregen.

2 de enero de 2026

Zeer professioneel

Zeer professioneel. Denken mee. Zijn zeer bereidwillig om ervoor te zorgen dat jij goed beslagen ten ijs komt.

28 de diciembre de 2025

Heel goede ervaring!

Makkelijk om in contact te komen. alle vragen werden altijd beantwoord. Check-in and Check-out procedures waren simpel. Prijzen waren niet slecht.

27 de diciembre de 2025

Hoi Eve,

Fijn om te horen dat het contact soepel verliep, al je vragen beantwoord werden en dat de check-in en check-out duidelijk en eenvoudig waren. Hopelijk tot snel!

Autohopper locatie Hilvarenbeek

Autohopper locatie Hilvarenbeek was top. Goede en klantgerichte service, zeer duidelijke communicatie

28 de diciembre de 2025

Hoi Pepijn,

Fijn om te horen dat je onze service en communicatie zo positief hebt ervaren, daar doen we het voor!

Snel en professioneel

Snel geregeld. Duidelijke opties op de website. Auto stond netjes klaar op de aangegeven tijd. Duidelijke afspraken. Borg werd bij inleveren dezelfde dag nog verrekend met de extra gereden kilometers en teruggestort.

29 de diciembre de 2025

Hoi Ingrid,

Bedankt voor je fijne review!Fijn dat de afhandeling van de borg en extra kilometers soepel is verlopen. Graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze ervaring met Autohopper Zwolle was positief.

We hadden op korte termijn een bestelbus nodig in verband met een verhuizing. Het contact verliep prettig en duidelijk, er werd snel gereageerd en er werd met ons meegedacht over de praktische invulling. De afspraken waren helder en werden correct bevestigd.

Bij het ophalen van de bus werden we vriendelijk ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg. Alles verliep soepel en zonder verrassingen.

Een betrouwbare en professionele ervaring.

24 de diciembre de 2025

Beste ZERO Freerunning,

Dank je wel voor deze uitgebreide en mooie review. Fijn dat we jullie snel hebben kunnen helpen en dat alles soepel is verlopen!

Personenbus

Dit weekend heb ik een personenbus gehuurd bij Van As in Apeldoorn. Bij het ophalen kreeg ik een duidelijke en uitgebreide uitleg. De bus was zeer schoon en in uitstekende staat. Al met al een erg prettige ervaring en absoluut een aanrader.

20 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.