Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel op de vestiging waar ik de bus heb gehuurd. Maar de website laat te wensen over als het gaat om de betaling. Je kan niet je borg met een creditcard voldoen, du... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Goed en snel geregeld. Afspraken nagekomen. Enige kanttekening is de € 19,00 extra betalen voor een lagere borgsom. Dat slaat nergens op!
Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Ver más
Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!
Información de contacto
Boogschutterstraat 1-43, 7324 AE, Apeldoorn, Holanda
- service@autohopper.nl
- autohopper.nl
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Na 12 werkdagen nog steeds geen borg…
Na 12 werkdagen nog steeds geen borg terug gekregen. Meerdere malen met de vestiging gebeld en telkens hetzelfde excuus.

Respuesta de Autohopper
Terugstorten borg is een drama
Verhuisbusje bij Autohopper Nijmegen gehuurd en alles was prima in orde. Vriendelijke meneer die alles netjes uitlegt. Wel een grote ster in de voorruit, maar die was volgens de verhuurder stabiel en bleek inderdaad geen probleem te geven.
Maar het terugstorten van de borg is een drama. We zijn nu ruim twee weken verder, twee keer gebeld en gemaild, maar helaas geen actie terwijl het volgens de website binnen drie dagen teruggestort zou zijn.
Jammer, want voor de rest was het allemaal goed in orde.

Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, en vakkundig persoon. De bus zag er netjes en schoon uit.
Borg wordt niet gestort.
Per mail bevestiging ontvangen dat huur correct is afgerond en we de €1000 borg terug zouden krijgen. Drie weken later, meerdere mailtjes en belletjes verder, nogsteeds niks ontvangen. Belachelijk.

Respuesta de Autohopper
Ontzettend vriendelijk en goed geholpen…
Ontzettend vriendelijk en goed geholpen door Autohopper! Zeker een aanrader.
Aanrader voor het huren van een (verhuis)bus!
Overzichtelijke mogelijkheden op de website. Snel en heel eenvoudig online geregeld. Communicatie was bijzonder goed. Autohopper was telefonisch ook goed bereikbaar. Vriendelijke, behulpzame mensen.

Gemakkelijk te boeken
Gemakkelijk te boeken, snel en correct geholpen in Cuijk door Dominique. Fijne Bakwagen.
Gegevens niet goed overgenomen betreft…
Gegevens niet goed overgenomen betreft rekeningnummer en ben nog aan het wachten op het terugstorten van mijn borg

Betaalde borg niet terug
Bus gehuurd op 2 oktober 2025, vestiging Ridderkerk. Netjes ingeleverd. Heb 385,52 euro borg tegoed. Wekenlang gewacht en gebeld, gemaild, ook met hoofdkantoor. Nooit antwoord. Hek en kantoor is dicht. Er liepen ook andere klanten rond, hadden ook hun borg niet terug. Huur niet bij AutoHopper!

Top geregeld.
Goede service, alles netjes geregeld en goede afwikkeling van de huurovereenkomst
Perfecte bus geregeld (zelfs op…
Perfecte bus geregeld (zelfs op zondag), heerlijk flexibel!
Vriendelijk te woord gestaan en ook aan…
Vriendelijk te woord gestaan en ook aan de balie fijn geholpen.
Verder prima vervoer netjes afgehandeld ook na inlevering
Vriendelijk en klantvriendeliijk
Vriendelijk en klantvriendelijk personeel.
Een mooie bus gehuurd. Deze was schoon en rijveilig.
Door de hulp van het vriendelijke personeel is onze reis naar het Noorden van het land relaxed verlopen.
Super bedrijf
Super bedrijf! Ik wist niet waar ik op zondag de sleutel moest inleveren dus nam de auto mee terug een extra dag en die is niet verrekend omdat ze niet had aangegeven dat er een brievenbus aan de achterzijde van het pand was.. prima service en goede autos

Respuesta de Autohopper
Alles ging vlot en soepel via internet…
Alles ging vlot en soepel via internet en bij aankomst netjes geholpen, prima wagen en prima afgehandeld.

Respuesta de Autohopper
Voor een paar dagen een auto gehuurd
Voor een paar dagen een auto gehuurd. Ik belde ‘‘s ochtends vroeg en kon binnen een half uur de auto ophalen. Prima service en vriendelijk personeel.

Respuesta de Autohopper
De Afspraak was eenvoudig te maken.
De Afspraak was eenvoudig te maken en we zijn keurig op tijd afgehaald en afgezet.
Vriendelijke en meedenkende medewerker…
Vriendelijke en meedenkende medewerker in Arnhem Presikhaaf. Auto was schoon en reed goed. Weinig op aan te merken.

Respuesta de Autohopper
Más información sobre otros tipos de reseñas.