Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel op de vestiging waar ik de bus heb gehuurd. Maar de website laat te wensen over als het gaat om de betaling. Je kan niet je borg met een creditcard voldoen, du... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en snel geregeld. Afspraken nagekomen. Enige kanttekening is de € 19,00 extra betalen voor een lagere borgsom. Dat slaat nergens op!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de automóviles
  2. Agencia de alquiler de camiones
  3. Agencia de alquiler de camionetas

Escrito por la empresa

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom auto gehuurd bij locatie Assen

Wederom auto gehuurd bij locatie Assen. Geen poespas, gewoon duidelijke afspraken, prettig hier te huren. Misschien iets qua regeling als je vaak huurt en auto netjes terug brengt dat er ook een soort van korting gegeven kan worden? Is maar een idee😉

17 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kleine schade kost goud

Kleine schade, groot plezier maar niet voor jou

Prima contact met de locatie, super vriendelijk en meedenkend. Autogarage Automido in Doetinchem die dit er bij doet.

Nette bus, niks mis mee.

Kleine schade gereden, bloembak geraakt met een zijbeugel. 1 aluminium profiel aan twee buisjes. Demontage en montage in een half uur te doen inclusief koffie. Materiaal 100 euro, vooruit om het verzenden nog eens 100. Totaal 300 euro. Daar heb je een behoorlijke schade aan je eigen auto wel mee betaald.
De rekening? 1000 euro! Te zot voor woorden en geen toeval als ik hoor dat een achterlichtje een klant ook zijn eigen risico heeft gekost. Hij had het verlaagd naar 500, ik niet. Dus 1000 euro weg en les geleerd: nooit weer autohopper, zakelijk uiteraard ook niet en de rest van de familie en collegas ook niet. Duur voor mij, uiteindelijk ook voor autohopper, eerlijk duurt het langst en ik was dat wel door het te melden.

30 de agosto de 2025

Beste Puk,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden was over het contact met onze locatie en over de nette staat van de bus.

We begrijpen dat het vervelend is om een schadebedrag van deze omvang te ontvangen voor een relatief kleine aanrijding. De kosten voor schadeherstel kunnen soms hoger uitvallen dan je als klant misschien verwacht.

We willen benadrukken dat we schadeafhandeling altijd baseren op werkelijke kosten via een erkend schadeherstelbedrijf.

Wel zien we dat dit soort situaties aanleiding kunnen geven tot vragen of onbegrip, daarom nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we het dossier samen bekijken en toelichten waar het bedrag uit is opgebouwd. Dit kan via schade@autohopper.nl of 055-2600002.

Het is spijtig te horen dat deze ervaring ertoe leidt dat je in de toekomst geen gebruik meer wilt maken van onze diensten. Dat nemen we serieus, want we streven naar eerlijke service en transparantie voor al onze klanten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vertrouwd adres in mijn eigen regio

Bij JTS Auto (Van Steyn) voor de tweede keer een bus gehuurd. Online besteld en op afgesproken datum/tijdstip opgehaald. Na gastvrije en professionele ontvangst rij je na 5 minuten van het terrein af met een bus die aan de verwachting voldoet. Wel nadat we samen even de bus bekeken hebben en er een goede uitleg is geweest. Ook weer bij het inleveren, dat is toch prettig. Aanrader.

6 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en vriendelijke service, zeer nette auto

De medewerker was vriendelijk en deed echt zijn best om mij te helpen met het op korte termijn vinden van een auto voor de vakantie die onze caravan mocht trekken. Hij heeft onze vakantie gered. De tarieven zijn relatief goed en de afspraken zijn duidelijk. Als ik weer een huurauto nodig heb kom ik hier zeker terug.

25 de agosto de 2025

Hoi Peter,

Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien je graag de volgende keer terug!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snel geregeld

Snel geregeld, heldere prijzen maar huur nooit een EV je betaald belachenlijk bedrag per gereden KM voor stroom, zeker als je langer dan enkele dagen huurt.

30 de agosto de 2025

Goede kwaliteit

De verhuurder was aardig en gastvrij en had duidelijk kennis over de auto's. De auto zelf was ook erg fijn, goede kwaliteit en het voelde veilig om er in te rijden.
Het zelf bijtanken vond ik jammer, ik had liever gezien dat het tankbedrag van de borg afging, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Als ik nogmaals een auto nodig heb, zal ik zeker weer voor autohopper kiezen!

25 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Borg boeven

We wachten inmiddels al meer dan een maand op het terugstorten van de borg, op geen enkele mail komt reactie.
Vestiging ridderkerk

26 de agosto de 2025

Hoi Patricia,

Wat vervelend om te horen dat jullie al zo lang wachten op de borg, dat is zeker niet de bedoeling! Zou je een berichtje naar service@autohopper.nl willen sturen? Dan zorg ik er voor dat het intern opgepakt gaat worden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een bakwagen gehuurd

We hebben een bakwagen gehuurd, in Houten, voor onze verhuizing. De auto welke we mee kregen reed lekker en zag er netjes uit. De laadklep was erg fijn om de zware dingen in de bak te krijgen.
Bij het ophalen werden we zeer vriendelijk behandeld en er werd fijn meegedacht over de nodige spullen. Ook het inleveren ging erg prettig. Autohopper, super bedankt!!

23 de agosto de 2025

Hoi Ron,

Wat fijn om te horen dat jullie een fijne verhuizing hebben gehad, daar worden we blij van!

Team Autohopper

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.