Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel op de vestiging waar ik de bus heb gehuurd. Maar de website laat te wensen over als het gaat om de betaling. Je kan niet je borg met een creditcard voldoen, du... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en snel geregeld. Afspraken nagekomen. Enige kanttekening is de € 19,00 extra betalen voor een lagere borgsom. Dat slaat nergens op!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de automóviles
  2. Agencia de alquiler de camiones
  3. Agencia de alquiler de camionetas

Escrito por la empresa

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

4,4

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

op 19 juli 2 verhuiswagens gehuurd, geen borg terug

Op 19 juli 2 verhuiswagens gehuurd, alles goed gegaan tot de borg terug betaald moest worden, al 2 keer telefonisch contact gezocht met de vestiging (Ridderkerk) en die geven de administratie de schuld, maar nog tot op heden nog steeds geen geld terug en je praat wel over 1000 euro!! slechte service wat dat betreft van autohopper en ook de laatste keer dat ik er wat gehuurd heb.

14 de agosto de 2025

Beste Roy,

Wat vervelend om te horen dat je de borg niet op tijd terug hebt gekregen, dat is zeker niet de bedoeling! Als het goed is heeft mijn collega je verder geholpen via de service mail. Als dit niet het geval is neem dan gerust contact met ons op via service@autohopper.nl, we helpen je graag verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte ervaring met Autohopper Arnhem.

Slechte ervaring met Autohopper Arnhem.
Vorige week woensdag heb ik een aanvraag gedaan voor een auto. Bijna 7 dagen lang geen bevestiging ontvangen, alleen zelf gebeld en gehoord dat ze “zouden kijken”. Pas op dinsdag 12 augustus om 10:47 uur, minder dan 24 uur voor de geplande huur, kreeg ik een e-mail dat de auto niet beschikbaar was. Toen wij persoonlijk langskwamen om dit te bespreken, reageerde de medewerker kortaf met alleen “nee” en leek het hem totaal niet te interesseren. Door dit late bericht was het onmogelijk om nog op tijd een andere auto te regelen. Zeer slechte communicatie, onvriendelijk personeel en onbetrouwbaar proces.

14 de agosto de 2025

Hoi Ivan,

Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten, dat is zeker niet de bedoeling! We nemen dit mee en gaan ons best doen om te voorkomen dat het nog een keer gebeurd!

Topservice en comfortabel busje bij Autohopper Barendrecht

Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang en was positief verrast dat de stoel zowel naar achteren, omhoog en omlaag verstelbaar is, en dat ook het stuur instelbaar is. Hierdoor kon ik zeer comfortabel rijden, zelfs op langere afstanden.

De bus had cruise control en airco, wat het rijden nog relaxter maakte. De borg stond binnen 2 werkdagen weer op mijn rekening, precies zoals beloofd. Kortom: topservice, fijne communicatie en een busje dat perfect aan onze wensen voldeed. Zeker een aanrader!

8 de agosto de 2025

Hoi Marcio,

Wat fijn om te horen dat ons 9-persoonsbusje en de service van Autohopper Barendrecht zo goed bevallen zijn, daar worden we blij van! 🚐💨

Geweldige service

Geweldige service. Prima communicatie

9 de agosto de 2025

Hoi Chiel,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, tot een volgende keer!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zig beter aan afspraken houden

Zig beter aan afspraken houden. Wordt gebeld dat ik niet hebt getankt wat ik wel gedaan hebt. Ze zouden afgelopen donderdag de borg terug storten. Is nu dinsdag nog steeds de borg terug.

25 de julio de 2025

Beste Henriette,

Wat vervelend om te lezen dat je de borg nog niet hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Zou je een berichtje kunnen sturen naar service@autohopper.nl en in de mail willen vermelden om welke vestiging het gaat? We helpen je graag verder!

Perfecte service

Perfecte service, beter kan niet. Duidelijke uitleg, vertrouwd en heel transparant qua kosten. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarom kwamen wij hier weer terug voor de 2e keer en hadden dezelfde ervaring als de 1e x. Dus een aanrader.

25 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bereikbaar en geen probleem om de…

Goed bereikbaar en geen probleem om de reservering een dag van tevoren nog aan te passen

26 de julio de 2025

Beste Hendriks,

Fijn om te horen dat de vestiging goed bereikbaar en flexibel was!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gehuurde bus prima, terug betalen borg is ruk...

Ik moest voor het brengen van een bankstel en 2 fauteuils naar de kringloopwinkel id Velserbroek een bus hebben. Gehuurd bij Autohopper Beverwijk. Prijs 130,- en borg 500,-. 26-07-2025 gehuurd en gebruikt, 20 km mee gereden en voor
3 euro en 6 cent netjes ( af) getankt, bonnetje nog getoond aan de verhuurder, verder geen problemen. Op vrijdag 1 augustus 2025 pas de borg retour gehad, ondanks toezegging binnen 3 dagen op de rekening. Als ik bij de Gamma een artikel huur en borg betaal heb ik na inspectie van het ingeleverde, gebruikte artikel de borg per direct op de rekening. Hier kun je wachten tot je een ons weegt. Het is een groot bedrag, gewoon nodig voor de dagelijkse kosten van levensonderhoud in een gezin. Begrijp niet dat dit niet anders kan.

31 de julio de 2025

Hoi Rens,

Wat vervelend om te horen dat je langer moest wachten op de borg, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Normaal gesproken staat het binnen 1-3 werkdagen terug op de rekening. We nemen dit mee om in de toekomst te gaan verbeteren.

We hopen dat je wel een fijne rit hebt gehad.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Naar je borg kun je fluiten

40€ extra credit card kosten (op €120 huur) en hielden ook €35 in omdat brandstof niet genoeg gevuld zou zijn. Ook na fotos brandstof meter geen geld retour, zou niet accuraat genoeg zijn.

4 de julio de 2025

Hoi Jasper,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er extra kosten zijn doorbelast. Zou je een mailtje met je verhaal (ook de vestiging waar je hebt gehuurd vermelden) naar service@autohopper.nl kunnen sturen? Dan kan mijn collega hier samen met de ondernemer naar kijken.

Alvast bedankt!

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld, dank je wel.

17 de julio de 2025

Beste A. Kremers,

Wat fijn om te horen dat alles snel geregeld was, daar worden we blij van!

Top!

Top! Vriendelijk personeel en auto huren was snel geregeld

16 de julio de 2025

Hoi Ben,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, hopelijk tot snel!

Team Autohopper

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.