Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel op de vestiging waar ik de bus heb gehuurd. Maar de website laat te wensen over als het gaat om de betaling. Je kan niet je borg met een creditcard voldoen, du... Ver más
Goed en snel geregeld. Afspraken nagekomen. Enige kanttekening is de € 19,00 extra betalen voor een lagere borgsom. Dat slaat nergens op!
Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Ver más
Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!
Boogschutterstraat 1-43, 7324 AE, Apeldoorn, Holanda
- service@autohopper.nl
- autohopper.nl
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ga zo door vriendelijke personeel.
Nette, goede bus en fijne service.
Wij hadden een bus nodig om te verhuizen. Kregen een zeer nette en grote bus mee. De service was ook goed. Ook de prijs is echt prima en niet te hoge borg.
Behulpzaam en professioneel personeel.
Perfect bus voor een verhuisklus
Ruime, nette bus met plek voor 3 personen voorin en laadruimte 11 m3.
Afhandeling ging duidelijk en netjes, vriendelijk personeel op locatie Huizen.
Huurprijs is prima en mogelijkheid tot huur van extra verhuis-benodigdheden.
Erg tevreden mee.

Prima geregeld
Prima geregeld. Duidelijke uitleg zowel administratief als gebruik van de bus. Wat fijn was is dat je de bus ook na sluitingstijd terug kon zetten en sleutel kon droppen via een dropbox. Terug geven van de borg was nog dezelfde dag. Vriendelijke service (Zierikzee) en meedenken. Ook nog een steekwagen op de dag zelf huren voor 8 euro was geen probleem. Steekwagen met driewielen is een echte aanrader!

Respuesta de Autohopper
Zeer vriendelijk en behulpzaam…
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen, auto was schoon, niks op aan te merken. Volgende keer kiezen we weer voor Autohopper!

Vriendelijke servicegerichte…
Vriendelijke servicegerichte medewerkster
De bus werkt optimaal en is voorzien…
De bus werkt optimaal en is voorzien van alles voor een prettige verhuis ervaring. Het ophalen en inleveren verliep erg soepel. Aanrader!
Sneller reageren aub
Waarom moet ik door-de-weeks 30 uur wachten op antwoord of een voertuig wel of niet beschikbaar is... regel een fatsoenlijke site met directe fatsoenlijke check of een voertuig wel of niet beschikbaar is. Het lijkt net of de afweging gemaakt wordt wie de meeste KM's maakt en het meeste aan te verdienen is, die krijgt het voertuig... de sterrenwacht van van Gogh is sneller geschildert dan Autohopper heeft gecheckt of een voertuig beschikbaar is. Belachelijk! Het ontbreekt aan transparantie lijkt wel...

Respuesta de Autohopper
Supergoede ervaringen met het team in…
Supergoede ervaringen met het team in Houten. Klantvriendelijk, meedenkend en goede afspraken mee te maken.

Huur busjr
Prima registratie, compleetheid, informatie, prijs met evt optie allemaal goed en aantrekkelijk.
Top geregeld!
Fijne wagen. Afhandeling en contact verliepen vlekkeloos.
Wat een fijne mensen
Wat een fijne mensen, ze begrijpen dat het gaat oom aandacht, accuratesse, initiatief en servicegerichtheid.
Ik zou zeggen:
Bij Verkerk staat iedereen klaar voor je!

Geweldige flexibele service
Geweldige flexibele service. Goed meegedacht in hetgeen waarvoor we het nodig hadden. Daarnaast flexibel in terugbrengtijden. Kortom dik tevreden met als mijn dochter die ik naar Amsterdam mocht verhuizen👍🏻
Nieuwe Auto Schoon en nette auto
Nieuwe Auto Schoon en nette auto
Reserveren was een eitje
Reserveren was een eitje. Makkelijk in te voeren. Duidelijk en transparant.
Erg fijne personenbus die hybride is en…
Erg fijne personenbus die hybride is en dus zuinig in verbruik.
En fijn geholpen bij team autohopper in tiel (Antoin)
Top autoverhuurbedrijf
Voor het laatst gehuurd bij dit bedrijf ongeveer 8 jaar terug, voordat het bedrijf autohopper heet.
Maar nog steeds dezelfde service en vriendelijkheid van de verhuurder.
Ik kom uit Haarlem maar vergeet deze autoverhuurbedrijf zeker niet.
Heb een auto gehuurd op zaterdag 5 april 2025 en kreeg een keurig witte schone auto en nieuw. Goede uitleg en rijden maar. Bedankt aan Menno van den Berg.
Voor mij tevreden met dit autoverhuurbedrijf. Ik kom zeker terug.
Ik raad ook iedereen aan naar dit bedrijf tegaan om een auto te huren. Top👍

Respuesta de Autohopper
Más información sobre otros tipos de reseñas.