Wederom dat ik het via hier moet plaatsen simpelweg omdat er geen mails beantwoord worden en er geen Sprake van chat is! Paar maand geleden besteld duurde al enorm lang voor het geleverd werd ,... Ver más
Heel blij met onze nieuwe dressoir. Keurig verpakt en vriendelijk afgeleverd door hun eigen chauffeur. Helaas had ik zelf een beschadiging veroorzaakt tijdens de montage van het dressoir. Na een mailt... Ver más
Bij mij is vandaag een meubel geleverd. Wat een toppper was dat ondanks de bezorging tot beganegrond is heeft hij mij toch ff geholpen zonder dat ik het had gevraagd. Ben vergeten zijn naam te vrage... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn een online meubel winkel met jarenlange ervaring. Bieden we onze producten tegen aantrekkelijke prijzen en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit service biedt. We voldoen aan de verwachtingen van onze klanten door gebruik te maken van moderne technologische oplossingen en een originele benadering van de klant. Ons bedrijfsbeleid zorgt ervoor dat we nieuwste trends in klantenservice en online verkoop creëren, gevolgd door onze concurrenten.
Ringbaan-Oost 10-02, 5013CA, Tilburg, Holanda
- info@azhome.nl
- azhome.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Kast karol bestel op 8 februari 2024...
Kast karol bestel op 8 februari 2024...
Enige communicatie die wij gekregen hebben is een SMS waarin staat de kast word geleverd VOOR 26 april...
Vandaag is het 26 april...
Wij hebben NIETS maar dan ook helemaal niets gehoord van dit bedrijf over het verloop van de levering van de kast....
Geen kast geleverd gekregen!
Ik raad dit bedrijf dus zeer zeker NIET aan!!!
Mensen denk om uw geld je kan het maar 1x uitgeven en kijk goed bij wie u koopt online...
Beter niet bij dit bedrijf!
Mooie ruime kast,monteren is ook goed…
Mooie ruime kast,monteren is ook goed te doen,keurig optijd geleverde kan hier met een gerust hart kopen.
Kast was goed in elkaar te zetten en…
Kast was goed in elkaar te zetten en erg stevig en ziet er mooi uit! Enigste is dat je erg lang bezig bent om hem in elkaar te zetten haha maar helemaal waard
Prima product
Prima product. Moest wel even geduld hebben zowel op de levering als op de reacties. Maar dan heb je ook wat. Levertijd van 2 weken is inmiddels aangepast naar 8-10 weken. Vraag was denk ik te groot.
tegemoetkoming
Op dag van bezorging kwam bericht dat product beschadigd was. Kan gebeuren. Keuze voor nieuwe levering of annulering. Nieuwe levering duurt 8 weken. Op een excuus na vooralsnog geen tegemoetkoming aangeboden. Dat zou toch anders moeten kunnen
Levering op tijd.
Levering op tijd.
Het dressoir mat zwart is top.
Ben zeer tevreden!
Het zeer mooi ingepakt allen…
Het zeer mooi ingepakt allen beschrijving van de glijdends van de lades kan iets beter uitgeduid worden om los te krijgen
Het is zeer mooie kwaliteit
Kledingkast gister bezorgd
Kledingkast gister bezorgd. Zat wel even in spanning toen de bezorgtijd bijna verstreken was, maar werd toen netjes gebeld door de bezorger dat hij iets later was en vervolgens heeft ie me geholpen door de loodzware pakketten naar 3 hoog te tillen, echt top:)
Uitleg in het boekje was veel te slecht…
Uitleg in het boekje was veel te slecht om in elkaar te zetten deze kast is te uitgebreid voor om ervaren dus als je niet elke week iets in elkaar zet koop het niet. Levering erg lang

Respuesta de AZ HOME
Prima winkel
Prima winkel , leuk meubelen , goed kwaliteit , goed bezorging . Mint punt : lang wachtijd over de bestelling
Alles goed verpakt alleen 3 maanden…
Alles goed verpakt alleen 3 maanden moeten wachten voor het geleverd werd maar super mooie kast
Netjes geleverd binnen de levertijd…
Netjes geleverd binnen de levertijd deze was tussen 2 /8 weken.
Geleverd na 4 weken.
Ook goed gecommuniceerd dat over 2 dagen levering plaats vindt zodat er rekening mee gehouden kon worden.
Goede kwaliteit
In eerste instantie dacht ik dat het niet goed ging komen. Iets te weinig informatie van wat de levertijd zou zijn. Moment van bezorging was goed gepland en ook netjes afgewerkt alles werd netjes binnen gebracht.
Hele mooie dressoirs
Hele mooie dressoirs, we zijn er heel blij mee, alleen jammer dat de levering zo lang duurde.
Maar we zijn heel tevreden
Met de levering
Met de levering, zou op dinsdag geleverd worden, mailtje dat het toen woensdag ochtend werdt, de ochtend zitten wachten, in de middag om 2 uur contact gezocht via fb, omdat het niet geleverd was, uiteindelijk kreeg ik antwoordt dat het savonds werdt, toen kwam het voor ons niet uit, niks meer op gehoord uiteindelijk