Bestelde product was niet voorradig. Bedrijf stelde een goed alternatief voor met extra korting. Medewerker was vriendelijk en meedenkend om oplossing te vinden. Belde nog terug om mij te attender... Ver más

Problemen bij de levering, lang wachten, DPD leverde de tub gewoon voor de deur aan het straat, ik had gevraagd dit achteraan uit het zicht te leveren! Ik werd wel fantastisch verder geholpen door een... Ver más
Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Ver más
La empresa ha respondido
Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt? Naar mijn mening is dit de naverkoop/service, je doet tenslotte je research meestal vooraf wat je wil of hoe je het wil. Bij Azzu... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de insumos para piscinas
- Servicio de comercio electrónico
- Tienda de jacuzzi
- Tienda de artículos para estanques
- Servicio de reparación de piscinas
- Juguetería
Escrito por la empresa
AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.
Diamantstraat 8 / 397, 2200, Herentals, Bélgica
- 014111015
- info@azzurapool.com
- azzurapool.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder

Respuesta de Azzurapool.com
A bien pris en charge la demande de…
A bien pris en charge la demande de service après-vente et me conformité du produit à la réception. Rien à redire sur leur support Entreprise sérieuse

Oneindige spam
In 2023 een keer wat filterzand besteld. Dan krijg je in 2025 een mail dat ze een nieuw telefoonnummer hebben (wat kan mij dat schelen), en nu in 2026 nog een keer een nieuwsbrief. Ik denk dat ik al die mails al op "unsubscribe" geklikt heb wat ik altijd doe bij zulke mails, dus kennelijk werkt die unsubscribe link niet. Ik heb me niet eens ingeschreven voor die zooi. Nooit meer bestellen hier.
Ik zie dat in 2023 ook al eens zomaar ongevraagd een offerte uit het niets is opgemaakt door deze shop voor een random product waarbij ik dan met 1 klik op een link dat definitief zou kunnen maken. Ik heb daar per mail op gereageerd dat ik het niet waardeer dat er zomaar ongevraagd offertes worden opgemaakt op mijn naam. En ik had ze verzocht al mijn gegevens te verwijderen. Dus deze spam in 2026 is juridisch onacceptabel (AVG wetgeving).
Ook de reakties van Azzurapool hier op Trustpilot zijn enorm ongepast, over "Spijt hebben terugbetaald te hebben", alsof het coulance is om een terugbetaling te doen. Onprofessioneel allemaal.

Respuesta de Azzurapool.com
Fijne uitleg gehad over de warmtepomp
Fijne uitleg gehad over de warmtepomp, op advies toch een iets zwaarder model genomen. Zodat ik mijn water snel warm kan stoken wanneer ik afreis na Spanje. Er was ook nog eens de mogelijkheid in Spanje te leveren. Nu rijdt ik zelf met de auto, waardoor dit voor mij niet nodig is. Maar als ik dit ook voor mijn elders aangeschafte roldek voor elkaar had gekregen, had nu lekker kunnen vliegen en niet met de auto hoeven gaan

Respuesta de Azzurapool.com
Snelle levering, maar wat geleverd werd was niet helemaal wat ik besteld had.
(Mijn bestelling werd gewijzigd omdat het product niet meer voorradig bleek.)
Na telefonisch contact werden dit snel en volledig correct afgehandeld.

Respuesta de Azzurapool.com
Wij kochten een super mooi zwembad…
Wij kochten een super mooi zwembad achteraf leek hij veel te groot te zijn en konden we het zonder problemen omruilen.
Nog even extra dingen bij besteld voor het water te onderhouden.
Heel erg klantvriendelijk bedrijf!

Heerlijke Hottub geuren
Heerlijke Hottub geuren
Heel eerlijk zwaren wel lang onderweg.
Maar wanneer je dat weet is het helemaal prima.

Respuesta de Azzurapool.com
Ik had een luchtbed bed besteld en was…
Ik had een luchtbed bed besteld en was snel kapot maar heb een nieuw gekregen en die is wel goed

Respuesta de Azzurapool.com
Snelle levering maar niet goed verpakt…
Snelle levering maar niet goed verpakt zat een lamp gebroken grt Willy

Respuesta de Azzurapool.com
Wat een super snelle levering zeg…
Wat een super snelle levering zeg toppie binnen een dag geleverd ik zeg toppie

Respuesta de Azzurapool.com
Direct en snel overleg met verkoper
Direct en snel overleg met verkoper, over een nieuwe zandfilter. Dag daarna zelf gaan afhalen. Ondertussen alles geïnstalleerd en prima werking! Goede filter, goede deal en toffe verkoper.

War alles einfach und schnelle lieferung Das Produkt entspricht dem Katalogt
Preis Leistung war am besten

Respuesta de Azzurapool.com
Aucun contact possible avec la société
Aucun contact possible avec la société. Le produit n'a toujours pas été livré malgré un délai de livraison annoncé de 1 à 2 jours.
Aucune réponse aux mails adressés pour l'annulation de ma commande puisque le délai de livraison n'a pas été respecté.

Respuesta de Azzurapool.com
Het duurt al 2 weken en heb nog niks…
Het duurt al 2 weken en heb nog niks echt waardeloos

vlugge levering
vlugge levering, zeer goede communi atie. Leverancier enorm behulpzaam en indien er iets ontbrak werd dit onmiddelijk verzonden zonder problemen . Echter chauffeur dropte artikel op straat terwijl er een rolwagentje beschikbaar was. Chauffeur wou het artikel niet op het rolwagentje zetten. Hier kan echter de verkoper niks aan doen.

Dikke prima
Het contact was prima. Door de weersomstandigheden ging de levering wat vreemd. Maar naar goed contact wist ik precies waar ik aan toe was en werd alles tiptop geleverd. Dus prima service en contact. Ook met de leverancier die netjes belde voordat ze er waren. En het pakket exact neer gezet waar ik het graag zou willen hebben staan. Dus dikke prima zo.

Respuesta de Azzurapool.com
Wat een super bedrijf mooie prijzen en…
Wat een super bedrijf mooie prijzen en super goed advies tot aan griekenland zelfs. Snelle reacties en eerlijkheid staat boven aan
Melvin griekenland