Banner for Azzurapool.com

Azzurapool.com Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelde product was niet voorradig. Bedrijf stelde een goed alternatief voor met extra korting. Medewerker was vriendelijk en meedenkend om oplossing te vinden. Belde nog terug om mij te attender... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Problemen bij de levering, lang wachten, DPD leverde de tub gewoon voor de deur aan het straat, ik had gevraagd dit achteraan uit het zicht te leveren! Ik werd wel fantastisch verder geholpen door een... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt? Naar mijn mening is dit de naverkoop/service, je doet tenslotte je research meestal vooraf wat je wil of hoe je het wil. Bij Azzu... Ver más

La empresa ha respondido

4. Tienda de artículos para estanques
  5. Servicio de reparación de piscinas
  6. Juguetería

Escrito por la empresa

AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

439 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

249 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zwembad op tijd geleverd en goed…

Zwembad op tijd geleverd en goed geïnformeerd

3 de abril de 2026

Beste Daan,

Hartelijk dank voor je positieve review!

Fijn om te horen dat het zwembad op tijd is geleverd en dat je tevreden bent over de communicatie. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A bien pris en charge la demande de…

A bien pris en charge la demande de service après-vente et me conformité du produit à la réception. Rien à redire sur leur support Entreprise sérieuse

26 de junio de 2025

Bonjour Alain,

Un grand merci pour votre retour positif !

Nous sommes ravis d’apprendre que votre demande de service après-vente a été bien prise en charge et que le produit est conforme à vos attentes. Votre satisfaction est notre priorité, et vos mots encouragent toute notre équipe à continuer dans ce sens.

N’hésitez pas à nous recontacter si besoin, nous restons à votre entière disposition.

Bien cordialement,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Profukt en levering volgens verwachting.

Produkt en levering volgens verwachting.

1 de abril de 2026

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat zowel het product als de levering volledig aan uw verwachtingen voldeden. Daar streven we elke dag naar.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Oneindige spam

In 2023 een keer wat filterzand besteld. Dan krijg je in 2025 een mail dat ze een nieuw telefoonnummer hebben (wat kan mij dat schelen), en nu in 2026 nog een keer een nieuwsbrief. Ik denk dat ik al die mails al op "unsubscribe" geklikt heb wat ik altijd doe bij zulke mails, dus kennelijk werkt die unsubscribe link niet. Ik heb me niet eens ingeschreven voor die zooi. Nooit meer bestellen hier.

Ik zie dat in 2023 ook al eens zomaar ongevraagd een offerte uit het niets is opgemaakt door deze shop voor een random product waarbij ik dan met 1 klik op een link dat definitief zou kunnen maken. Ik heb daar per mail op gereageerd dat ik het niet waardeer dat er zomaar ongevraagd offertes worden opgemaakt op mijn naam. En ik had ze verzocht al mijn gegevens te verwijderen. Dus deze spam in 2026 is juridisch onacceptabel (AVG wetgeving).

Ook de reakties van Azzurapool hier op Trustpilot zijn enorm ongepast, over "Spijt hebben terugbetaald te hebben", alsof het coulance is om een terugbetaling te doen. Onprofessioneel allemaal.

28 de marzo de 2026

Beste Richard,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat dit vervelend voor u is en nemen uw klacht serieus.

De berichten waar u naar verwijst zijn afkomstig uit geautomatiseerde systemen, zoals service- en informatiemails. Dat neemt uiteraard niet weg dat u deze als ongewenst heeft ervaren, en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Wij hebben uw gegevens inmiddels volledig uit onze systemen verwijderd, zodat u in de toekomst geen communicatie meer van ons zult ontvangen. In onze gegevens zien wij overigens geen recente mailinteracties of reacties van uw kant terug, maar dat verandert niets aan het feit dat u dit zo heeft ervaren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne uitleg gehad over de warmtepomp

Fijne uitleg gehad over de warmtepomp, op advies toch een iets zwaarder model genomen. Zodat ik mijn water snel warm kan stoken wanneer ik afreis na Spanje. Er was ook nog eens de mogelijkheid in Spanje te leveren. Nu rijdt ik zelf met de auto, waardoor dit voor mij niet nodig is. Maar als ik dit ook voor mijn elders aangeschafte roldek voor elkaar had gekregen, had nu lekker kunnen vliegen en niet met de auto hoeven gaan

19 de marzo de 2026

Beste Weuste,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review!

Fijn om te horen dat de uitleg over de warmtepomp duidelijk was en dat het advies goed heeft geholpen bij uw keuze. Het zwaardere model zal u inderdaad helpen om het water sneller op temperatuur te krijgen, zeker wanneer u weer aankomt vanuit Spanje.

Goed om te horen dat de leveringsmogelijkheid naar Spanje ook als prettig is ervaren, zelfs al was dit uiteindelijk niet nodig. We denken graag met onze klanten mee, ook bij wat complexere situaties.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, maar wat geleverd werd was niet helemaal wat ik besteld had.
(Mijn bestelling werd gewijzigd omdat het product niet meer voorradig bleek.)
Na telefonisch contact werden dit snel en volledig correct afgehandeld.

11 de marzo de 2026

Beste Dorothy,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het na telefonisch contact snel en correct is opgelost. Onze excuses dat het geleverde product in eerste instantie niet volledig overeenkwam met uw bestelling vanwege de voorraadwijziging.

Goed om te zien dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen rechtzetten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij kochten een super mooi zwembad…

Wij kochten een super mooi zwembad achteraf leek hij veel te groot te zijn en konden we het zonder problemen omruilen.
Nog even extra dingen bij besteld voor het water te onderhouden.

Heel erg klantvriendelijk bedrijf!

9 de marzo de 2026

Beste Sieriena,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het zwembad en dat het omruilen zonder problemen is verlopen. Ook goed om te zien dat u meteen de juiste onderhoudsproducten heeft kunnen bijbestellen om alles in topconditie te houden.

We waarderen uw complimenten over onze klantvriendelijkheid enorm.

Heerlijke Hottub geuren

Heerlijke Hottub geuren
Heel eerlijk zwaren wel lang onderweg.
Maar wanneer je dat weet is het helemaal prima.

10 de marzo de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de hottub-geuren. Onze excuses dat de levering wat langer heeft geduurd dan verwacht. Goed dat dit uiteindelijk duidelijk was, zodat het alsnog geen probleem voor u vormde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een luchtbed bed besteld en was…

Ik had een luchtbed bed besteld en was snel kapot maar heb een nieuw gekregen en die is wel goed

9 de marzo de 2026

Beste Freddy,

Hartelijk dank voor uw review!

Vervelend om te horen dat het eerste luchtbed snel kapot ging, maar fijn dat we dit snel hebben kunnen oplossen met een nieuw exemplaar dat wél goed bevalt.

Keurige levering

Keurige levering

27 de febrero de 2026

Beste Marielle,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat de levering keurig is verlopen. Daar doen we het voor.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snelle levering maar niet goed verpakt…

Snelle levering maar niet goed verpakt zat een lamp gebroken grt Willy

5 de marzo de 2026

Beste Willy,

Hartelijk dank voor uw review en uw terugkoppeling.

Vervelend om te horen dat de lamp bij levering gebroken was door de verpakking. Onze excuses hiervoor. Fijn dat we dit direct hebben kunnen oplossen met het nasturen van een nieuw exemplaar.

We nemen uw feedback mee om onze verpakking verder te verbeteren.

Snelle en vlotte levering

25 de febrero de 2026

Beste Willy,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat de levering snel en vlot is verlopen. Daar doen we het voor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een super snelle levering zeg…

Wat een super snelle levering zeg toppie binnen een dag geleverd ik zeg toppie

3 de marzo de 2026

Beste Boet,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat alles al binnen één dag bezorgd is. Dat is precies waar we naar streven.

We waarderen uw positieve woorden enorm en helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Direct en snel overleg met verkoper

Direct en snel overleg met verkoper, over een nieuwe zandfilter. Dag daarna zelf gaan afhalen. Ondertussen alles geïnstalleerd en prima werking! Goede filter, goede deal en toffe verkoper.

2 de febrero de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het overleg zo vlot en direct verliep en dat u de zandfilter snel kon ophalen. Nog fijner dat alles inmiddels geïnstalleerd is en naar behoren werkt.

We waarderen uw positieve woorden over zowel het product als de service enorm.

Hallo Frank,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass alles unkompliziert verlief und die Lieferung schnell bei Ihnen angekommen ist. Schön, dass das Produkt Ihren Erwartungen entspricht und Sie mit dem Preis-Leistungs-Verhältnis zufrieden sind.

Bei weiteren Fragen stehen wir Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung.

Mit freundlichen Grüßen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aucun contact possible avec la société

Aucun contact possible avec la société. Le produit n'a toujours pas été livré malgré un délai de livraison annoncé de 1 à 2 jours.
Aucune réponse aux mails adressés pour l'annulation de ma commande puisque le délai de livraison n'a pas été respecté.

11 de febrero de 2026

Bonjour Frédéric,

Merci pour votre message et votre retour.

Lors de votre commande, l’article initialement choisi n’était malheureusement plus disponible. Nous avons donc dû vous proposer une alternative via un autre fournisseur, ce qui explique le délai légèrement plus long que prévu.

Nous comprenons que cela ait pu être frustrant, et nous vous remercions pour votre patience. La communication a également été plus difficile car nous ne parlons pas français couramment, ce qui a pu compliquer les échanges.

Nous restons bien entendu à votre disposition pour toute question complémentaire.

Cordialement,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het duurt al 2 weken en heb nog niks…

Het duurt al 2 weken en heb nog niks echt waardeloos

9 de febrero de 2026

Beste Tony,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw terugkoppeling.

Allereerst onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan u van ons gewend bent. Het klopt dat de Intex PureSpa chloordrijver door de grote hoeveelheid bestellingen die dag onverwacht snel uitverkocht was. Hierdoor moesten wij dit alsnog bij onze leverancier bestellen, wat de vertraging heeft veroorzaakt.

Zodra wij het product binnen hadden, is het direct naar u verzonden. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend was en waarderen uw geduld hierin.

Fijn om te zien dat u het inmiddels wel heeft ontvangen.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

vlugge levering

vlugge levering, zeer goede communi atie. Leverancier enorm behulpzaam en indien er iets ontbrak werd dit onmiddelijk verzonden zonder problemen . Echter chauffeur dropte artikel op straat terwijl er een rolwagentje beschikbaar was. Chauffeur wou het artikel niet op het rolwagentje zetten. Hier kan echter de verkoper niks aan doen.

28 de enero de 2026

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de goede communicatie en onze behulpzaamheid. Ook goed dat eventuele ontbrekende onderdelen direct en zonder problemen zijn nagezonden, zoals het hoort.

Wat betreft de aflevering door de chauffeur: dat is uiteraard vervelend om te lezen. We vinden het jammer dat dit zo is verlopen, maar zoals u zelf ook aangeeft hebben wij hier als verkoper helaas geen directe invloed op de bezorgwijze van de vervoerder.

Desondanks waarderen wij uw eerlijke feedback enorm en nemen dit zeker mee.

Dikke prima

Het contact was prima. Door de weersomstandigheden ging de levering wat vreemd. Maar naar goed contact wist ik precies waar ik aan toe was en werd alles tiptop geleverd. Dus prima service en contact. Ook met de leverancier die netjes belde voordat ze er waren. En het pakket exact neer gezet waar ik het graag zou willen hebben staan. Dus dikke prima zo.

27 de enero de 2026

Beste Freddy,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat het contact met ons en de leverancier goed is verlopen en dat u duidelijk geïnformeerd bent gebleven tijdens de levering, ondanks de weersomstandigheden. Goed om te lezen dat alles uiteindelijk netjes is afgeleverd op de gewenste plek.

We waarderen uw positieve woorden enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een super bedrijf mooie prijzen en…

Wat een super bedrijf mooie prijzen en super goed advies tot aan griekenland zelfs. Snelle reacties en eerlijkheid staat boven aan
Melvin griekenland

7 de febrero de 2026

Beste Melvin,

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze prijzen, het advies en de snelle communicatie, ook tot aan Griekenland. Eerlijkheid en goede service staan bij ons inderdaad hoog in het vaandel, dus het is mooi om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Azzura BV

8 consejos para escribir buenas reseñas.