Bestelde product was niet voorradig. Bedrijf stelde een goed alternatief voor met extra korting. Medewerker was vriendelijk en meedenkend om oplossing te vinden. Belde nog terug om mij te attender... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Problemen bij de levering, lang wachten, DPD leverde de tub gewoon voor de deur aan het straat, ik had gevraagd dit achteraan uit het zicht te leveren! Ik werd wel fantastisch verder geholpen door een... Ver más
Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Ver más
La empresa ha respondido
Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt? Naar mijn mening is dit de naverkoop/service, je doet tenslotte je research meestal vooraf wat je wil of hoe je het wil. Bij Azzu... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de insumos para piscinas
- Servicio de comercio electrónico
- Tienda de jacuzzi
- Tienda de artículos para estanques
- Servicio de reparación de piscinas
- Juguetería
Escrito por la empresa
AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.
Información de contacto
Diamantstraat 8 / 397, 2200, Herentals, Bélgica
- 014111015
- info@azzurapool.com
- azzurapool.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Très bon service après vente et de…
Très bon service après vente et de suivi
nous avons été tout de suite contacté après notre commande. Tout est en ordre , le jacuzzi est en route . Livraison rapide
Perfecte levering zoals beloofd!
En alles kwam goed
Nadat mijn order eigenlijk in lucht opgegaan leek te zijn, heb ik contact met azzurapool gehad en is alles netjes in 1 weekend opgelost. Vrijdag contact gehad en maandag ochtend 9.15 was dpd met het pakket present. Mijn volgende bestelling voor onze pool gaat gewoon weer bij azzurapool geplaatst worden.......stukje service telt toch echt wel mee bij mij.
Slechte levering maar correct hersteld
Karretje voor zwembadrobot was slecht verpakt,al gebruikt en stuk bij aankomst.Maar correct contact nadien, correct geretourneerd en geld teruggestort.

Respuesta de Azzurapool.com
Een bedrijf dat je kan vertrouwen
Dit was mijn tweede ervaring met azzurapool.com
Ze hebben mij goed geadviseerd en geholpen.
De website kent nog wat taalkundige onhandigheden.
Maar als je dat hebt overwonnen gaat het proces en afhandeling vloeiend. Mijn warmtepomp stond al binnen 2 dagen binnenshuis. Dus ook complimenten voor de DPD in de afhandeling en aflevering.
Uiterst tevreden
Eerst en vooral : het produkt ( spa 3 personen) is van excellente kwaliteit, bedieningsvriendelijk, zijn prijs waard.
Maar wat opmerkelijk is : de UITSTEKENDE dienstverlening. Info duidelijl, vlugge respons..... perfect. Hartelijk dank
Rapidité et qualité communication…
Rapidité et qualité de la communication pour vérifier la commande.
Contact efficace.
Respect du délai annoncé
Nu bestellen later leveren
Met black friday zomercover voor zwembad besteld met latere levering in voorjaar. Alles ging prima.
snelle levering
Nous avions acheté un robot de piscine…
Nous avions acheté un robot de piscine Wibot chez eux. Il a eu un souci et ne fonctionnait plus (problème de batterie).
Nous avons pu le renvoyer et nous l’avons récupéré réparé. Top service ! Merci

Respuesta de Azzurapool.com
A tuttt'oggi non ho ricevuto l'oggetto atteso.
A tuttt'oggi (18/04) non ho ricevuto nulla. L'oggetto acquistato avrebbe dovuto essere consegnato entro il giorno 14/04. Anche le informazioni sulla posizione della spedizione sono state scarse e insufficienti. Il giudizio è decisamente negativo e comunque speriamo che l'oggetto arrivi.

Respuesta de Azzurapool.com
Commande d’une piscine Intex Graphite…
Commande d’une piscine Intex Graphite 6x3m le 25 février 2026.
Malgré plusieurs mails, téléphones et messages Whatsapp, je n’ai à ce jour aucune nouvelle. Cela fait donc bientôt 2mois pour un produit en stock et normalement livré sous 1 à 2 jours ouvrables.
Mise à jour 07.05.2026: Suite à la non réception du colis, j’ai demandé un remboursement le 21.04.2026. Il a été accepté et j’attend encore…
Mise à jour 18.05.2026: Toujours pas reçu l’argent en retour. Aucune réponse.
Mise à jour 19.05.2026: Le vendeur m’a contacter et m’a certifié qu’il m’avait rembourser, malheureusement rien du tout.
Il m’a donc demander mon IBAN pour effectuer le remboursement manuellement. J’attends toujours le remboursement de 2’694euro…
Mise à jour 22.05.2026: Après 1mois depuis ma demande de remboursement, il s’en ai suivi de plusieurs messages. Aujourd’hui j’ai enfin reçu le remboursement avec les excuses de M. Rijo.

Respuesta de Azzurapool.com
Direct de goede informatie gekregen en…
Direct de goede informatie gekregen en na de aankoop een perfecte levering .
Nu moet ik het nog wel plaatsen.

Respuesta de Azzurapool.com
Omdat er supergoed geadviseerd werd en…
Omdat er supergoed geadviseerd werd en mee gedacht

Alles was prima
Alles was prima. Communicatie levering er werden gepaste oplossingen gezocht.
Zeer tevreden!

Goed geregeld.
Goed geregeld.
Had een vraag, via whatsapp vraag gesteld, werdt direct teruggebeld. Meteen alles opgelost en snel verzonden.

Respuesta de Azzurapool.com
Ik heb al vaker iets gekocht hier
Ik heb al vaker iets gekocht hier. De eerste keer ging er iets mis met het transport. De communicatie was top. Toen het artikel arriveerde was het stuk.
Na een melding gemaakt te hebben is er gelijk een nieuwe gestuurd.
Korte lijntjes, top service en communicatie.