Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der Kundenservice ist einfach unterirdisch. Seit Wochen versuche ich, unser Lastenrad zu registrieren. Einfach nur zu registrieren. Ein Vorgang, der nach 5 Minuten eigentlich durch sein müsste. Inzwis... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is dat ik een ster moet geven, maar eigenlijk moeten ze in de min staan. Tijdens de periode dat je niet mocht fietsen redelijk up to date gehouden. Vriendelijke monteurs, dat dan wel, maar die kon... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb sinds november 2025 al contact met babboe. In hun systeem moet de bakfiets nog steeds overgeschreven worden op mijn naam (terwijl ik allang de eigenaar ben) zodat de bakfiets de nodige check ka... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik. * Onderdelen? Niet te koop! * Garantie? Géén! * Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp! We hebben in eigen behee... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Sobre Babboe

Escrito por la empresa

Babboe

Babboe, al 15 jaar dé bakfiets specialist

Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past.

Of het nu gaat om familie bakfietsen, hondenbakfietsen of zakelijke vrachtfietsen: Babboe weet wat jou beweegt. Een Babboe bakfiets maakt jouw dagelijks leven leuker en gemakkelijker!

Vragen?

Neem contact op met de Babboe klantenservice.

Links

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

echt wat een klo bv en…

echt wat een klo..te bv en klantenservice, ze sturen het verkeerde product op ,waarbij ik nog aan de telefoon zij ,past dit wel want er staat dat het alleen op dat model past ,,jaaa mr maak u geen zorgen past wel. af fijn gaat om een display , ik krijg die display binnen past die dus niet ,gohh bale ,ik weer bellen na dik 45min kreeg ik iemand van babboe ,ik alles uitleggen ,waar kan ik retour sturen ,dat kan ff niet want we hebben storing ,oke kan,dus na 1 week weer terug bellen ,nou mr waar kan ik het retour sturen ja mr we hebben nog steeds storing en ik weet ook niet of u het kan terug sturen ,ik zij nou beste jongen ,,ik heb zelf recht om het binnen 2 weken terug te sturen . ooh ja dat wist ik niet zij deze jongen. ? ik vraag mij werkelijk af a hebben deze mensen wel verstand van de fiets en b ze weten niet eens waar de over praten. nu ben ik bijna 2weken verder om enkel een router adres te krijgen.
ik zij het enige wat ik vraag is een retour adres . ja mr dat kan ik zo niet vinden . wat is dit voor bagger bv .
en mij ook nog zeggen dat ik er geen recht op heb.

1 de julio de 2025

Bakfiets besteld in december 2023

Bakfiets besteld in december 2023. Bakfiets geen klachten over. Er zouden onderdelen zijn die later geleverd zouden worden, dit werd 4/5 maand uiteindelijk. Op zich geen probleem. Maar 1 artikel is niet geleverd en ik zou mijn geld terug krijgen. Ik heb wel 15 keer gebeld, altijd werd ik doorverbonden en zou het opgelost worden. Uiteindelijk wel 5 mailtjes gestuurd, nooit een antwoord gehad. 18 maanden later is het geld ineens teruggestort. Klantenservice is een lachertje, te gek voor worden

4 de julio de 2025

Doe het niet!

Wat is dit toch een slecht bedrijf! Mocht je ooit overwegen een fiets hier te kopen, doe het niet!
Ik was een van de gelukkigen die een mail kreeg dat ik mijn fiets niet meer mocht gebruiken, ondertussen staat die fiets al bijna twee jaar stil. Mijn model is wel goedgekeurd maar moet nog de nodige updates krijgen. Alle communicatie is constant verschrikkelijk, lange wachttijden, onvolledig zijn in communicatie, een accesoirebon aanbieden als tegemoetkoming terwijl je al bijna twee jaar je fiets niet hebt kunnen gebruiken. Onderhoudspartijen die hun afspraken niet nakomen, die moeizame afspraakprocessen hanteren en vervolgens helemaal niks meer laten horen. Kortom de fiets staat hier te verstoffen maar verkopen lukt ook niet want hij moet eerst voorlopig goedgekeurd zijn.

17 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zaken niet op orde mbt retourbeleid

Helaas kan ik niet anders dan een slechte recentie schrijven. Ik hab een dikke maand geleden een onderdeel besteld, dat paste helaad niet.
Dezelfde dag ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking teruggestuurd met begeleidend briefje en een mail.
Ik heb 1x een reactie gehad dat het door de financiële afdeling zou worden afgebandeld. Dit is dus nog steeds niet gebeurd en krijg ook geen reactie meer op gestuurde mailtjes wanneer ik mijn geld teruggestort krijg. Waar het aan ligt weet ik niet, maar als Babboe hun imago wil verbeteren is dit niet de manier!!
Update 13-09-2025.
Na nog wat telefoontjes met een hele vriendelijke vertegenwoordiger van Babboe aan de lijn zou het volgens hem snel opgelost worden. Er gebeurt echter helemaal niets, loze beloften. Ze hebben hun zaakjes daar duidelijk niet op orde en het verbaast me dat deze praktijken zo door kunnen blijven gaan.
Update 16-09-2025
Het bedrag is eindelijk teruggestort

15 de julio de 2025

Contact tijdens terugroepactie…

Contact tijdens terugroepactie verschrikkelijk!
Houden veel contact af, ontzettend lange wachtrijen en geld is nergens te zien ook al is de bakfiets uiteindelijk al lang opgehaald.
Echt ontzettend slechte service!
Wij zijn overgestapt op gazella, nooit meer een babboe fiets voor ons!

11 de julio de 2025

Nur Ärger mit Babboe

Wir haben ein Babboe Curve Mountain gekauft (Modell ist nicht vom Rückruf betroffen) und haben wie viele andere leider nur Probleme mit Babboe. Das Rad kam bei uns zu Hause per Spedition an, es gab keine Rechnung, sondern nur einen Lieferschein (wird noch wichtig!).

Nach ca. 6 Monaten brachte meine Frau das Lastenrad durch Zufall zu einer Inspektion. Viele Teile wurden komplett falsch zusammengebaut, sodass das Rad erneut umgebaut werden musste (auf eigene Kosten).

Nach ca. 3 Jahren war drei Mal der Motor defekt. Die Garantieabwicklung haben wir jedes Mal selbst bezahlt. Beim nun dritten Schaden habe ich die Fahrradversicherung eingeschaltet. Die zahlt aber nur wenn eine Rechnung vorhanden ist. Kundenservice von Babboe angeschrieben. Nach 6 Wochen per Ticket keinerlei Antwort. Mehrfach angerufen - ja man würde sich nun kümmern, weitere 4 Wochen keine Antwort.

Ein guter Rat: Kaufen Sie lieber woanders ihr Lastenrad, außer Sie haben viel Zeit und Lust auf viel Ärger.

8 de julio de 2025

Bakfiets afgekeurd in november 2024

Bakfiets afgekeurd in november 2024. Al ruim 7 maanden mee bezig maar geen stap verder. Afkeur dossier mist! Heb ik het afkeurrapport opgestuurd, blijkt dat dit niet de route is? Al meer dan 1,5 jaar geen kind in de bakfiets kunnen vervoeren. Voor nu; ik begrijp het, sorry, ik ga er niet over, ik durf het niet te zeggen, heel vervelend voor u.

Al met al, ik kom echt geen stap verder en de opties weten ze ook niet. Ze kunnen er niets over zeggen. Degene die erover gaat krijg je niet aan de lijn!

27 de junio de 2025

Dieven

Had liever nog minder dan 1 ster gegeven. Ze hebben al maanden mijn bakfiets en ik wacht nog steeds op mijn geld terwijl dit binnen 10 dagen betaald zou worden. Het is pure diefstal. Daarnaast telefonisch niet bereikbaar en per mail alleen voor algemene vragen. als het om geld gaat dan reageert er niemand... DOE NOOIT ZAKEN MET BABBOE!

18 de junio de 2025

1 ster is nog te weinig

1 ster is nog te weinig. Dit bedrijf is echt een schande!
terugroepactie van de bakfiets heeft meer dan een jaar geduurd, bakfiets eindelijk opgehaald en beloven binnen 10 werkdagen geld terug, maar al weer maand verder en nog steeds geen geld terug. Dus fiets weg en geld weg. STELLETJE OPLICHTERS

2 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Complimenten voor Babboe

Complimenten voor Babboe, het zal jouw bedrijf maar zijn. Geduld is een schone zaak. Zij doen stinkend hun best om iedereen weer (extra) veilig de weg op te krijgen. Een complexe operatie. En in tegenstelling op wat er geschreven wordt dat je slecht geïnformeerd wordt, er is genoeg informatie te vinden op de site over de terugroep actie. Onze curve krijgt binnenkort zijn update. Lag ook grotendeels aan ons zelf doordat we de mails niet goed beantwoord hadden. Nogmaals super Babboe! Wij hebben nog steeds vertrouwen in jullie.

30 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ich bin extrem enttäuscht von Babboe

Ich bin extrem enttäuscht von Babboe. Mein Lastenrad war Teil des Rückrufs im letzten Jahr und wurde ordnungsgemäß abgeholt. Seitdem warte ich – inzwischen über ein Jahr – auf ein Ersatzfahrrad. Trotz mehrfacher Kontaktaufnahme per E-Mail und Telefon habe ich bislang keine verbindliche Auskunft erhalten, wann oder ob ich überhaupt ein neues Fahrrad bekomme.

Die Kommunikation ist äußerst schleppend und intransparent. Für ein Unternehmen, das sich auf Familienfahrräder spezialisiert, ist dieser Umgang mit betroffenen Kunden schlicht inakzeptabel. Selbst der angekündigte Zubehör-Gutschein für lange Wartezeiten wurde mir nicht angeboten.

Ich kann Babboe leider nicht weiterempfehlen und fühle mich im Stich gelassen. Sollte sich in den nächsten Wochen nichts ändern, werde ich rechtliche Schritte prüfen und weitere Stellen einschalten

31 de mayo de 2024

Waardeloos

Ik heb tot 3 keer toe een afspraak gemaakt om mijn bakfiets na te laten kijken en tot 3 keer toe komt er niemand opdagen. Voor een oplossing zelf zijn ze niet thuis. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd!

31 de mayo de 2025

Waardeloos bedrijf

Ik heb een fietswinkel en wou hun klanten graag helpen om weer veilig de weg op te kunnen krijgen. Heb ze 6 keer gebeld maar ze willen hun klanten niet helpen. Nog nooit zo'n waardeloos bedrijf mee gemaakt als babboe hier dus nooit een fiets kopen.

15 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte service en product

Wat een slecht bedrijf.Ben nu al maanden bezig mijn bakfiets babboe big E voor de veiligheids check aan te melden.Ondertussen is mijn adres veranderd en heb dit door gegeven.Nu afraak geboekt van te voren nog 2 maal gebeld om door te geven over verhuizing.De dag van de afspraak belt de monteur mij op en ja je raad het al die stond dus op het verkeerde adres.Nu inmiddels meer dan 10 x gebeld met babboe hier over.En gevraagt wat ala mijn fiets niet door de keuring heen komt.Nou je kon een voucher krijgen of je geld terug gerekend op de dagwaarde van je bakfiets.Nou daar breek echt mijn klomp.Hun verkopen een slecht product en wij als klanten zouden dan niet het volledige bedrag terug krijgen.Ik heb maar 2 x keer mijn bakfiets kunnen gebruiken hij staat buiten.Heel het display zat voel met water en werkt dus niet meer.Het frapante vindt ik dat ik 2 fatbikes heb staan die een fractie van de prijs van de bakfiets kosten.En ja je raad het al displays zijn prima in orde.Wat een slecht kwaliteit heeft babboe en over de service maar niet te spreken.Lieve mensen KOOP NOOIT EEN BAKFIETS BIJ BABBOE!!!!!

12 de mayo de 2025

Oplichters zijn het !!

Oplichters zijn het !!! Wacht nog steeds op mijn geld terug ,nieuw gekochte bakfiets fiets special voor honden met klep ivm nekhernia wordt ondertussen steeds ouder koop ontbonden binnen termijn .
Dat dit zomaar ongestraft mag en kan !!!
GERDA WENS
SPANJE/Murcia

22 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Met Babboe valt niet te praten

Fiets afgekeurd in december 2024, wegens fabrieksfout frame. Sindsdien enorm vaak contact proberen te zoeken met Babboe. Echter via telefonisch contact krijg je alleen oneindig vaak te horen "ik begrijp het". Verder gebeurt er niets. Je vraagt je af wat de klantenservice nog meer kan doen dat alleen "ik begrijp het" zeggen.

Op herhaaldelijk mailcontact en brieven wordt ook niet of summier op gereageerd. In februari aanbod gehad om een nieuwe bakfiets uit te kiezen voor €5199,-. Wanneer na veelvuldig telefonisch contact éindelijk het omruilcertificaat wordt verstrekt is de webshop van Babboe nagenoeg leeg. Niemand die mij kan vertellen wanneer er weer nieuwe fietsen geleverd worden. Voor de financiele compensatie geeft Babboe maar een schijntje van het aankoopbedrag terug, daar kun je nog geen wrak mee kopen.

Samenvattend: met dit bedrijf valt niet te praten, behalve dan misschien bij de rechter. Babboe, tot ziens in de rechtbank.

18 de abril de 2025

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service! Eind 2024 inspectie gehad i.m.v. terugroepactie. Fiets afgekeurd vanwege gaten in de lasnaden. Begin maart 2025 eindelijk een reactie. Mail over upgrade! Upgrade bij dealer in dorp proberen uit te voeren. Bij invoer framenummer krijgt dealer melding: "De inspectie van deze fiets is "Niet oké"!"
Bleek mail over upgrade per abuis te zijn verzonden naar mij. Rapporten over afkeuring waren niet in dossier aanwezig bij Babboe. Het verzoek of ik deze zelf even wilde mailen, zodat ze aan dossier konden worden toegevoegd. Toezegging gehad dat de fiets wordt opgehaald en ik een nieuwe zou krijgen. Vervolgens iedere dag gebeld, maar niemand neemt daar verantwoordelijkheid. Wel 1000x excuses aangeboden gekregen en 10000x te horen gekregen dat ze erg druk zijn. Geen enkel uitzicht op een oplossing aangeboden gekregen. Kortom een enorm slecht bedrijf om zaken mee te doen. Waardering -5 sterren!

10 de abril de 2025

Slecht

Hi, ik krijg helaas geen reactie van jullie op mijn e-mails. Graag zsm kijken naar case: 04438399. Jammer dat dit zo loopt. Ik wacht al meer dan een halfjaar op een display die na een halfjaar al waterschade had en onbruikbaar was en daardoor mijn hele fiets onbruikbaar. Aangezien jullie nergens reactie op geven, heb ik zelf maar een display gekocht na een halfjaar. Ik zie graag de kosten hiervan en van het monteren terug. Helaas krijg ik op geen enkele manier contact. Ik heb ook al een brief met de facturen naar jullie hoofdkantoor gestuurd en zal dit nogmaals doen aangetekend indien reacties uitblijven.

26 de marzo de 2025

Terugroepactie/terugbetaling werkt al 7 maanden niet

Fiets is 5 maanden geleden opgehaald; de link naar de terugbetaling werkt niet. Reacties worden door 9 verschilllende "mensen" beantwoord, met misleidende antwoorden en als resultaat; geen terugbetaling en ook geen fiets. Mijn inschatting; als iedereen moet worden terugbetaald zal Babboe dit niet kunnen opvangen en vertragen ze de boel tot je opgeeft. Ronduit schandalig; als je belooft een terugbetaling te doen, dan hou je je toch aan je belofte en doe je alles om de fout recht te zetten? Nu zitten mensen zonder fiets, die is opgehaald, en ook zonder vervangende fiets of een terugbetaling om zelf een andere tweedehands te kopen..Als ik er zou werken zou ik me kapot schamen voor wat ik mensen aandoe.

24 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.