Der Kundenservice ist einfach unterirdisch. Seit Wochen versuche ich, unser Lastenrad zu registrieren. Einfach nur zu registrieren. Ein Vorgang, der nach 5 Minuten eigentlich durch sein müsste. Inzwis... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het is dat ik een ster moet geven, maar eigenlijk moeten ze in de min staan. Tijdens de periode dat je niet mocht fietsen redelijk up to date gehouden. Vriendelijke monteurs, dat dan wel, maar die kon... Ver más
Ik heb sinds november 2025 al contact met babboe. In hun systeem moet de bakfiets nog steeds overgeschreven worden op mijn naam (terwijl ik allang de eigenaar ben) zodat de bakfiets de nodige check ka... Ver más
Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik. * Onderdelen? Niet te koop! * Garantie? Géén! * Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp! We hebben in eigen behee... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Babboe
Escrito por la empresa
Babboe, al 15 jaar dé bakfiets specialist
Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past.
Of het nu gaat om familie bakfietsen, hondenbakfietsen of zakelijke vrachtfietsen: Babboe weet wat jou beweegt. Een Babboe bakfiets maakt jouw dagelijks leven leuker en gemakkelijker!
Vragen?
Neem contact op met de Babboe klantenservice.
Links
Información de contacto
Koedijkerweg 12A, 3816 BV, Amersfoort, Holanda
- babboe.nl
No ha contestado las opiniones negativas
I am extremely UNSATISFIED with how…
I am extremely UNSATISFIED with how Babboe has handled my case and deeply DISAPPOINTED with your customer service! I have been unable to use my bakfiets for over 11 months, and I demand compensation.
Parts of my bakfiets were stolen in February 2024. Although I received the Schadebrief from Kingpolis, for 11 months, you have not inspected my bike frame or repaired my bakfiets, leaving me without the ability to use it for far too long.
Whenever I contacted you via messages or calls, I kept getting the same responses: Babboe needs to inspect the bike frame first, and I must wait for my turn. I was told I would receive an email from Babboe. When I asked for updates or to expedite the process, you simply said it was not possible, and I had to wait. When I suggested sending my bike to an affiliated dealer for inspection, as stated on your website, your customer service insisted that I couldn’t do that and still needed to wait. However, this turned out to be false! Recently, your afdliated dealer assisted me, and they agreed to inspect my bike frame and finally repair my bakfiets. Babboe’s customer service has been utterly useless and unhelpful, providing incorrect information, being dishonest, and showing no willingness to assist.
Last week, after countless emails, one of your colleagues finally looked into my case and claimed I should have received an email titled "Recall_Inspectie_Dealer_Go" on 24/7/24. However, I never received this email—not even in my spam folder. You also failed to send any reminders.
I chose to work with your affliated dealer because they are far more communicative, helpful, and proactive in expediting the inspection and repair of my bike frame.
I have outlined numerous ways in which Babboe, as a company, and your customer service team have failed to support your customer. For all these reasons, I strongly believe I deserve compensation.
1 star is already too much
1 star is already too much. I am so disappointed in Babboe, and can say it's the worst company EVER! I will never buy again from them, or recommand anyone to buy from them. Stay away from this dishonnest company! Their client service is completely useless, inexistant even. I have been waiting for 3 months to get contacted by phone or email after at least a dozen phone calls myself because my charging module - still under warranty - doesn't work anymore! My bakfiets is only 1,5 year old, and I can't use it already. I bought it 3000€! But Babboe thinks it's totally normal to let their clients down and deal with technical problems. This company should be shut down since it is so incompetent!
Tager deres kunder som gidsler
Udueligt selskab som ikke tager ansvar for deres produkt og de fejl som de selc har skabt.
1 ster omdat minder niet mogelijk is
1 ster omdat minder niet mogelijk is.
regenhoes ontvangen van zeer slechte kwaliteit. Binnen 6 maanden kapot.
Nieuwe moeten bestellen en betalen. Wacht nu inmiddels 8! maanden op terugstorting van aankoopbedrag omdat het binnen de garantie viel.
niemand bereikbaar voor commentaar.
Meer dan 1 jaar gewacht en nu een inspectie van 10 minuten
Vandaag de veelbesproken inspectie aan onze bakfiets gehad. Het duurde wel 10 minuten, het is niet meer dan een visuele inspectie. Er wordt geen gebruik gemaakt van inspectiegereedschap. Een paar bouten en moeren worden gecontroleerd. Een inspectie voor de bühne. Moet je daar nu meer dan 1 jaar op wachten. Schandalig !
Slechte ervaring, absoluut niet aan te raden! Lijkt crimineel.
Mijn fiets is inmiddels al 3 maanden geleden opgehaald, maar ik heb nog steeds geen omruilcertificaat ontvangen. Tot overmaat van ramp blijkt dat ze mijn fiets kwijtgeraakt zijn, ondanks dat ze de afhaalbewijzen hebben. De klantenservice biedt geen enkele hulp: ze sturen het probleem elke week door naar het ‘juiste loket’, zonder enige opvolging of oplossing. Dit voelt als crimineel gedrag. Een bedrijf dat zo met klanten omgaat, verdient geen vertrouwen.
1 STER IS NOG TEVEEL!!
1 STER IS NOG TEVEEL!!!
Wij kunnen al een jaar niet fietsen! Onze fiets is 4 maanden geleden opgehaald en wachten ook al 4 maanden om een omruilcertificaat!
Nu de code ontvangen en werkt deze niet!! Bellen en mailen krijg je alleen maar te horen we zijn ermee bezig meer kunnen ze niet zeggen!!
Hopeloos bedrijf en 0% vertrouwen!!!
NOOIT IETS KOPEN HIER!!
Vreselijk
Vreselijk. Er is 0 opvolging als je problemen hebt. Heb meerdere onderdelen besteld, en die worden dan weliswaar geleverd, maar zonder bijbehorende bevestigingsmaterialen. Als je contact opneemt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en je hoort gewoon nooit meer wat van ze. En als je dan na 3 maanden belt en boos bent, dan hangen ze nog op ook. Wat een verschrikkelijk bedrijf, nooit meer Babboe.
Alleen maar ellende met dit bedrijf
Alleen maar ellende met dit bedrijf! Terug roep ging mis. Vervolgens krijg ik een andere bakfiets geleverd dan die ik wil.
Zou niemand aanraden hier te kopen. Service echt nul behalve veel mooie belofte maar komen er nooit op terug. Ik denk inmiddels al 15x gebeld
Heel moeilijk blijkbaar een afspraak in te plannen
Tot op heden nog steeds geen afspraak gekregen.Gebeld. Gemaild. 1 dame die ik bijna iedere keer krijg. Mijn dossier is nog steeds niet opgestuurd naar de externe reparateur kon ze mij vertellen en dat het haar spijt. Helaas heb ik daar niets meer aan. Ik ga dan ook per omgaande zelf actie ondernemen via de rechtsbijstand. Ik ben er klaar mee. 5000 eur uitgegeven aan een Carve E met alles erop en eraan, alle toeters en bellen en nu mag het Di g creperen in de schuur. Babboe verkoopt de bakfiets als een heus vervoermiddel voor de familie, als ene vervanging voor de auto. En nu? Nu kunnen we het vervoermiddel niet gebruiken en worden we even aan de kant gezet bijna een jaar lang. En dat nb. door een tekortkoming van hunzelf. Zo werkt het niet. Ik ben erg benieuwd welke pipos er bezig zijn geweest bij de warenautoriteiten, maar ook zij hebben hierin gefaald. Het plan om babboe letterlijk in bescherming te nemen zal ze duur komen te staan.
Babboe is er straks niet meer
Storing in de fiets voor de terugroepactie, hierop redelijk vlot een monteur langs geweest die het gerepareerd heeft. Toen het debacle met de terugroepactie... Helaas kregen we dezelfde storing weer, dus weer de helpdesk gebeld... Maar die zit tegenwoordig in Suriname en die zeggen continu hetzelfde (inmiddels 5x gebeld); we begrijpen je frustratie maar we weten niet wanneer de monteur kan langskomen.
Babboe! Help je bestaande klanten, ipv stomme cadeaus wil ik een werkende fiets...
al bijna een jaar lang zonder fiets…
al bijna een jaar lang zonder fiets door de terugroepactie. Dan zou de nieuwe fiets eindelijk komen maar zonder de beloofde accu, zonder de beloofde regentent. die mag ik zelf kopen van mijn eigen geld. Na onveilig rondgereden te hebben, zonder vervoer te komen zitten door hun fabricage fout waar zij allang van af wisten.
oja en dan een onderhoudsbeurt 120 euro laten betalen een maand voordat ze mailen dat ik de fiets in de schuur mag laten staan.
Slechte service, reparaties niet inplanbaar
Vorig jaar een Babboe bakfiets gekocht. Vrijwel direct mocht de fiets de koelkast in om vervolgens 6 maanden te wachten op iemand die inspectie komt doen. Intussen geen fiets kunnen gebruiken. Komt de inspectie en is er niets aan de hand, fijn denk je dan.
Om vervolgens na 2 weken een storing te hebben in de elektrische aandrijving die het niet doet. Bel je Babboe voor een reparatie verzoek en mag je wederom weken wachten op een terugkoppeling.
Bel je de klantenservice (elke keer weer Janice) en krijg je te horen dat je gewoon moet wachten. Maar hoelang het kan duren weet niemand, u moet gewoon wachten op een mail.
Dus elke dag maar meerdere keren refreshen op een mail van de reparatie afdeling.
Ik wil iedereen aanraden ver uit de buurt van deze fabrikant te blijven. Naast het feit dat ze er zelf een bende van hebben gemaakt kunnen ze hun bestaande klanten niet eens bedienen, laat staan de nieuwe.
Wij zijn er inmiddels klaar mee en stappen zsm over op een fabrikant die wel waard is voor zijn geld. 4300 euro uitgegeven en maar een paar maanden van kunnen genieten om vervolgens van kastjes naar muren gestuurd te worden.
Als je al de boel niet op orde had, doe dan je best om je beter te profileren door je bestaande klanten de service aan te bieden waar ze voor betalen.
Ik heb enorm veel spijt dat ik toen voor een Babboe heb gekozen, had gewoon voor een Urban Arrow moeten gaan.
Worst bike ever
Worst bike ever. Have not heard anything from Babboe in 6 months or more and the danish departement just refers to the dutch company.
Have not used the bike for more than a year due to the recall. What a waste of money!
Regentent besteld moest hier een jaar…
Regentent besteld moest hier een jaar op wachten, geen mail ontvangen dat deze na een jaar eindelijk onderweg was, geen briefje in de brievenbus gehad dat dhl destijds langs is geweest en dat ik deze eventueel kon ophalen bij een ophaal punt. Ik was hier uiteindelijk achter gekomen na de 100ste keer contact om te vragen wanneer de regentent nu eindelijk eens kwam. Mevrouw snapte niet waarom ik geen mail of notificatie had ontvangen en wilde mij graag helpen. Uiteindelijk een nieuwe opgestuurd gekregen echter was ik niet thuis toen het langs zou komen, het was er eerder dan de aangegeven tijd, het pakket is voor de deur neergelegd en de bezorger is weg gegaan. Ik woon aan een drukke weg en heb geen tuin of afgeschermd gedeelte, het pakket is dus ook voor de deur meegenomen. Ik heb geprobeerd buren te vragen of zij van iets weten of iets hebben gezien, helaas niets uitgebracht, netjes aangiften gedaan en babboe ingelicht via mail en telefonisch, babboe schuift alle schuld van zich af en wijst naar de bezorgdienst. Meerdere telefoontjes en mailtjes verder tot aan het juridisch loket, heb ik een brief opgesteld en per post naar hen verzonden dat ik hen in gebreken stel. Hierop is uiteindelijk gereageerd dat ze er wat aan gingen doen. Nu weer maanden verder en nog steeds geen geluid van babboe over een oplossing. Zij weten alleen klanten binnen te halen met een brede glimlach en een kop koffie maar klanten service kennen ze helemaal niets van. Ik ben zelfs al bezig met de verkoop van mijn fiets wegens al deze rompslomp van hen. Waardeloos bedrijf! Doe geen zaken met ze want verkopen is voor hen alleen maar belangrijk en loze beloftes.
NON EXCISTING Service 4x Babboe Big Pro
Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik.
* Onderdelen? Niet te koop!
* Garantie? Géén!
* Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp!
We hebben in eigen beheer 2 gebroken voorvorken kunnen vervangen, 3 Standaards moeten repareren/verstevigen.
Mijn advies: Laat alles van de Accell-groep staan, brand je vingers er niet aan! Géén Babboe, géén Sparta, géén Batavus enz.
I am outraged
I am outraged , this will have repercussions. We have received and email of date and time frame of mechanic appointment. Guess what ? Nobody came .. Are these people for real ??? Do they know what’s customer service ?? I have to sit on my ass at home all afternoon and waste it really . I am calling them tomorrow and they will get a mouthful from me !!!
Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard
Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard. Guidion komt langs om een inspectie uit te voeren, gelijk hebben ze de display geüpdatet met als resultaat dat de display niet meer aangaat. Gelijk naar Guidion gebeld, monteur trekt z’n handen er vanaf en komt niet meer langs we moeten het maar met babboe regelen. Babboe gebeld, je beland gewoon onderaan de stapel we moeten maar wachten op een mail zodat we een datum kunnen prikken wanneer er naar gekeken kan worden, het mooie is nog dan kunnen we nog eens 50 euro voorrijkosten betalen. Wat een waardeloos bedrijf zo ga je niet met je klanten om. Ze moeten zich schamen! Zit nu een paar weken met een kapotte bakfiets wat niet onze fout is!
Bakfiets was part of recall but no new…
Bakfiets was part of recall but no new bike provided. It's been months of waiting, where the cargobike has already been collected, with no replacement, and then months and months of waiting. Apparently a certificate for a free accessory in the form of a bike lock/bag is supposed to make up for waiting for months without getting a bike.
Wij wachten al 10 maanden op een…
Wij wachten al 10 maanden op een afspraak voor keuring van onze Curve-E, ondertussen ook geen reparatie mogelijk. Schandalig hoe slecht deze terugroepactie verloopt, zonder een alternatief of oplossing te bieden. Absoluut geen aanrader!
Más información sobre otros tipos de reseñas.