Der Kundenservice ist einfach unterirdisch. Seit Wochen versuche ich, unser Lastenrad zu registrieren. Einfach nur zu registrieren. Ein Vorgang, der nach 5 Minuten eigentlich durch sein müsste. Inzwis... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het is dat ik een ster moet geven, maar eigenlijk moeten ze in de min staan. Tijdens de periode dat je niet mocht fietsen redelijk up to date gehouden. Vriendelijke monteurs, dat dan wel, maar die kon... Ver más
Ik heb sinds november 2025 al contact met babboe. In hun systeem moet de bakfiets nog steeds overgeschreven worden op mijn naam (terwijl ik allang de eigenaar ben) zodat de bakfiets de nodige check ka... Ver más
Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik. * Onderdelen? Niet te koop! * Garantie? Géén! * Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp! We hebben in eigen behee... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Babboe
Escrito por la empresa
Babboe, al 15 jaar dé bakfiets specialist
Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past.
Of het nu gaat om familie bakfietsen, hondenbakfietsen of zakelijke vrachtfietsen: Babboe weet wat jou beweegt. Een Babboe bakfiets maakt jouw dagelijks leven leuker en gemakkelijker!
Vragen?
Neem contact op met de Babboe klantenservice.
Links
Información de contacto
Koedijkerweg 12A, 3816 BV, Amersfoort, Holanda
- babboe.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Een hele slechte ervaring helaas
Een hele slechte ervaring helaas. Veel jaren met plezier gefietst op de babboebakfiets ( al was er vaak aan mankement). Ons fietsframe uit 2019 viel onder de terugroepactie, dit werd bevestigd na het doorgeven van het framenummer, meerdere malen mailcontact en na een telefonische bevestiging door Babboe en dat de fiets niet meer veilig zou zijn op de weg en ingeleverd diende te worden en vervangen zou worden ( per mail bevestigd), hebben wij de fiets mee laten nemen door Babboe ophaalservice. Direct daarna kregen wij een voucher van 400 euro. Terwijl op de mail en over de telefoon 5200 euro was bevestigd/ nieuwe bakfiets. Afgelopen 6 weken hebben wij iedere 3-4 dagen gebeld, komen niet door de klantenservice heen, werd beloofd dat we terug gebeld zouden worden door betreffende afdeling want doorverbinden kan niet wat in 6 weken nooit gebeurde. Na eindelijk iemand aan de de telefoon ook geen beloofde bevestigingsmail gehad of terug gebeld. Weer 3 weken tevergeefs geprobeerd contact te krijgen met de afdeling, hebben wij eindelijk vandaag reactie per telefoon, dat het bij de voucher van 400 euro blijft. Super slechte klantenservice deze blijven continue dezelfde vragen stellen en afspraken worden niet nagekomen en betreffende interne afdeling is niet direct bereikbaar en managers kunnen niet worden bereikt. Ik raad af om de fiets te laten meenemen voordat de eerder gemaakte afspraak is nagekomen door Babboe. Onze meegenomen bakfiets willen wij terug maar dat kan niet , deze heeft baboe niet meer en de reactie is dat hij onveilig is op de weg. Dus al 6 weken zonder onze bakfiets, de oude krijgen we niet meer terug alleen een voucher van 400 euro.
Dit is echt het meest kutte bedrijf…
Dit is echt het meest kutte bedrijf waar je ooit mee te maken kan hebben! Raad iedereen af hier ooit een fiets te kopen!
Beloven van alles, maar komen afspraken niet na, zijn slecht bereikbaar, en als je al iemand te spreken krijgt hangen ze op omdat ze er niet uit komen met je!
Monteur komt voor de zoveelste keer niet opdagen. Mails worden niet beantwoord. Klantenservice wimpelt je telefonisch af.
Wat ging er mis? Alles. Al 5 maanden stuk en onmogelijk om gerepareerd te krijgen. De klantenservice is waardeloos. Geen reactie op mails. Monteur komt niet opdagen. Waardeloos dekt de lading niet. Koop NOOIT een Babboe.
Echt meest asociale … bedrijf ever
Echt meest asociale … bedrijf ever. Ik raad zeker nooit een Babboe aan aan iemand;
Na een jaar komt er eindelijk een monteur langs, na gekeken te hebben naar de fiets… zegt hij je fiets doet het niet.. ik zo huh vanochtend nog op gefietst. Is opeens mijn accu kapot… nou dat wordt in een bon vermeld, wat heb ik daaraan! Nu weer een jaar wachten totdat er een accu komt en dan vast ook nog betaald.
Echt voor mij nooit meer babboe en zal het ook niemand aanraden! Meest onbeschofte bedrijf die hun klanten zolang laten wachten! En maar beloven en beloven! Nou je krijgt totaal niets!
3 maanden na controle en nog geen reparatie uitgevoerd.
Eind juli is mijn bakfiets gecontroleerd n.a.v. de problemen bij Babboe. Goedgekeurd op een kapotte rem na. Zonder rem is fietsen niet te doen, gevaarlijk voor de kinderen en voor mij. Mij is toen verteld dat binnen twee weken contact werd opgenomen om een reparatie in te plannen. Na weken niets te hebben gehoord, zelf maar eens gebeld. Er zou contact worden opgenomen om de reparatie in te plannen.
Vorige week wéér gebeld, inmiddels 3 maanden verder. Nu wordt verteld dat er nog niet gestart is met de reparaties en dat ik geduldig moet afwachten op een mail waarin aan gegeven zal worden wanneer er met reparaties worden gestart. Het is bij Babboe niet mogelijk om iemand te spreken die je wel kan helpen.
Geen service. Mijn fiets staat inmiddels bijna een jaar stil, terwijl ik hem nog maar 1,5 jaar heb.
Daarnaast een vouchercode ontvangen voor accessoires tegemoetkoming voor het lange wachten. Dit bevat helaas alleen sloten, fietstassen en helmen. Naar mijn idee totaal niet passend ter compensatie voor dit lange wachten. Ook hier krijg ik geen reactie over van Babboe.
Tijd om eens te kijken of er andere stappen kunnen worden ondernomen.
Babboe levert elektrische fietsen zonder accu
Na heel lang wachten is onze bakfiets opgehaald en heb met de omruilvoucher een nieuwe bakfietsbesteld.
Helaas bleef levertijd onduidelijk. Na een aanbod om te switchen van fiets, met als belofte dat het dan wel snel zou worden geleverd, hebben wij daar uiteindelijk gebruik van gemaakt.
Zowaar is er een tijd later een fiets geleverd. Alleereerst is niet de fiets geleverd die wij hadden besteld, maar ook nog zonder batterij!!
Babboe geeft weer geen gehoor over het naleveren van de batterij, waardoor wij eigenlijk nog geen steek verder zijn. Ongelofelijk dat zelfs dit nog fout kan gaan.
Award for worst company of the year goes to Babboe
They picked up my bike 4 months ago and now claim that they cannot find it in the system, hence I am not getting my recall voucher. Before this the bike was only one year old and already needed three repairs. The last repair happened in the period that the recall was already being planned, where they actually broke the bike but refused to refund the repair appointment I paid for as the bike was to be replaced soon anyway. Interesting definition of soon, as this was in february and we are now at the end of October.
STOR VARNING, KÖP INTE FRÅN DET HÄR FÖRETAGET
Har köpt en cykel hos dem för 46.000 kronor. Jag har knappt haft den i 1,5 år och dessutom knappt använt den och nu är det andra gången som cykeln går sönder. Detta har medfört stora problem i min familj. Jag förväntar mig att en cykel med denna prisklass inte ska behöva sluta fungera varje halvår. Sen när de hänvisar att ta med cykeln till en specifikt cykelaffär som man ska gå med cykeln till för reparation, tar det flera veckor att få cykeln lagad.
Onze bakfiets is opgehaald door babboe
Onze bakfiets is opgehaald door babboe, omdat deze onder de terugroepactie viel. Vervolgens hebben wij een omruilcertificaatcode ontvangen. Daarmee hebben wij geprobeerd een nieuwe bakfiets te bestellen, maar helaas liep de website vast, waardoor de betaling niet voldaan kon worden. Hierna werkte de omruilcode niet meer.
Wij hebben inmiddels 7 keer gebeld met babboe om een nieuwe omruilcode te ontvangen. Steeds werd ons verzekerd dat wij binnen een week bericht zouden krijgen. Bijna 2 maanden verder hebben wij nog steeds niks ontvangen..
Ze roepen steeds dat ze het ontzettend druk hebben, maar hoeveel moeite is het om een code via de mail te versturen?
Wij zijn zeer teleurgesteld in babboe..
Babboe is nog niet eens begonnen met…
Babboe is nog niet eens begonnen met reparaties inplannen. Alleen nog maar aan het inspecteren. Mijn kinderen zijn al bijna volwassen voordat ik die bakfiets een keer weer kan gebruiken. Alleen het standaard is afgekeurd. Stuur dat ding gewoon op, dan zet ik hem er zelf wel op. Maar dat kan natuurlijk weer niet. Ik ga nu zelf actie ondernemen voor mijn fiets. En communiceren blijkt ook heel moeilijk voor ze. Wat een incompetente managers bij Babboe.
Ze verdienen zelf niet 1 ster!
Ze verdienen zelf niet 1 ster!
Elektrische bakfiets gekocht. 1 jaar na aankoop expliciet gevraagd of deze wel veilig was aangezien er frames stuk gingen. Ja hoor die van u hoort daar niet bij. 6 jaar na aankoop wanneer de garantie net vervallen is en je dus geen recht hebt op een andere bakfiets word deze opgehaald voor vernietiging! En wat krijg je in de plaats een bon voor een gewone simpele fiets! Een schande. Tel je 4000 euro neer voor een aankoop van deftige fiets dat je verondersteld die in orde is! Iedereen zou recht moeten hebben op een nieuwe bakfiets
Wij kozen er niet voor dat er kapotte frames zijn gegeven! In massa productie
Service is niks waard
Babboe stole my bike
Babboe stole my bike. They picked it up as part of recall and I was supposed to get a new one. Almost 3 months have passed, and no clue how I can get a new bike.
V r e s e l i j k
V r e s e l i j k
Nog geen 1 ster waard!!! Wacht al bijna een jaar tot mijn bakfiets wordt nagekeken. Communicatie is zo onwijs slecht! Bah bah bah
A company of thieves
A company of thieves.
I requested to return my bike within the 14-day return period last January. The bike was taken away only in August, while every month I was paying installments for it.
At the end of August the return of the bike is confirmed yet in October I keep paying installments for it as Babboe doesn’t bother about notifying SprayPay that there was a return. I’m already over 500 EUR just invested into your company and have no idea how long else it’s going to last before I get my money back and have those direct debits stopped. You are the most miserable merchant on the market and nobody should ever make any business with you.
Slechte communicatie
Slechte communicatie
Houdt zicht niet aan afspraken
Doet net als of er niet is gebelt eerder
En wilt niet aan geven welke onderdelen vervangen moet worden op later duur omdat hij wel goedgekeurd word
Eén ster is te veel
Eén ster is te veel. Iedereen kent de verhalen vanuit de media met de fietsen die uit elkaar vallen, maar het gaan nog verder... De fiets is na lang wachten eindelijk opgehaald voor inspectie en nu zijn ze de fiets kwijt. En dat is nu al een maand zo en je krijgt gewoon geen antwoord.
Ik heb na een half jaar een een andere…
Ik heb na een half jaar een een andere keuze eindelijk de bakfiets geleverd gekregen DEFECT kon hem niet testen want alles was in de verpakking geleverd. nu ruim een week bezig om een monteur te laten komen en net gebeld kan nog een week of 3 duren dat er contact met mij opgenomen wordt echt een vreselijk bedrijf.
Mijn ingeleverde bakfiets was nog zo goed als nieuw en nu een kapotte bakfiets wat ben ik daar nu mee opgeschoten.
Waardeloos bedrijf met een waardeloze…
Waardeloos bedrijf met een waardeloze service. Belgische klanten krijgen geen compensatie en mogen zelf met hun fiets, waar ze eigenlijk niet meer mee mogen rijden, naar de dichtstbijzijnde dealer gaan. Los het zelf maar op. En dat voor een probleem dat ze zelf maandenlang onder de mat hebben geveegd, schandalig
Crimineel bedrijf, kan het daglicht niet verdragen!
Ongelooflijk hoe slecht het allemaal verloopt. Wacht nu al ruime tijd op mijn nieuwe bakfiets. Het stiekeme is dat als je wil bestellen, het lijkt alsof je de fiets binnen afzienbare tijd ontvangt. Babboe wist allang dat ze dit niet waar gingen maken, maar doen dus wel alsof. Hetzelfde oneerlijke gedrag van dit bedrijf waardoor ze in de problemen zijn geraakt, gebeurt dus ook via de terugroepactie. Wat een vreselijk knullig en stiekem bedrijf.
Kansloos
Ook ik vind dit eigenlijk te veel. Helaas zijn wij ook een gedupeerde, direct toen het kon alle info gegeven en wachten nu na drie kwart jaar nog op een telefoontje voor een afspraak. Maar nee- nu aanvullende informatie voor de elektrische update. En dan kan het zijn áls we ooit gebeld worden, dat ze vervolgens nog onderdelen moeten bestellen voor reparatie en andere afspraak. Bakfiets staat nu al sinds januari in de schuur… letterlijk rug tegen de muur, niet fietsen met twee kleintjes, verkopen kan niet (wie wil deze ellende?!) en een nieuwe kopen voor weer een paar duizend euro… ? Onbegrijpelijk dat een bedrijf als babboe en het moederbedrijf hier mee weg komen. Kansloos
Más información sobre otros tipos de reseñas.