Der Kundenservice ist einfach unterirdisch. Seit Wochen versuche ich, unser Lastenrad zu registrieren. Einfach nur zu registrieren. Ein Vorgang, der nach 5 Minuten eigentlich durch sein müsste. Inzwis... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het is dat ik een ster moet geven, maar eigenlijk moeten ze in de min staan. Tijdens de periode dat je niet mocht fietsen redelijk up to date gehouden. Vriendelijke monteurs, dat dan wel, maar die kon... Ver más
Ik heb sinds november 2025 al contact met babboe. In hun systeem moet de bakfiets nog steeds overgeschreven worden op mijn naam (terwijl ik allang de eigenaar ben) zodat de bakfiets de nodige check ka... Ver más
Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik. * Onderdelen? Niet te koop! * Garantie? Géén! * Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp! We hebben in eigen behee... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Babboe
Escrito por la empresa
Babboe, al 15 jaar dé bakfiets specialist
Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past.
Of het nu gaat om familie bakfietsen, hondenbakfietsen of zakelijke vrachtfietsen: Babboe weet wat jou beweegt. Een Babboe bakfiets maakt jouw dagelijks leven leuker en gemakkelijker!
Vragen?
Neem contact op met de Babboe klantenservice.
Links
Información de contacto
Koedijkerweg 12A, 3816 BV, Amersfoort, Holanda
- babboe.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Unseriös
Unseriös, falsche Information und nichtssagende Aussagen.
Im Juni wurde mein Lastenrad abgeholt, in dem ich mein Kind und auch meine Arbeitsmaterialien transportiere. Ich habe mich damals bewusst gegen ein Auto und für das Rad entschieden. Nun stehe ich seit Monaten ohne da.
Das es dauern kann, bis die Räder geliefert werden, ist verständlich, aber nicht, dass es absolut keine Informationen zur Lieferzeit gibt. Und noch weniger, dass alle paar Wochen email kommen, mit angeblichen Austauschmodellen, die "bis Ende der Woche" im online shop zu finden seien und man "regelmäßig im Online Shop vorbei schauen soll" dann aber NIE auftauchen.
So unorganisiert kann ein Unternehmen eigentlich gar nicht sein. In dem Fall wäre keine Information noch besser als das, was sie gerade tun.
Es ist einfach verwirrend und anstrengend.
Zwaar teleurstellend
Zwaar teleurstellend, de service van Babboe! Mijn bakfiets is in mei opgehaald, aangezien deze niet veilig was verklaard. Een tegoedbon gekregen. Prima tot zo ver, maar ik wil graag een passend alternatief aanschaffen. Tot op heden geen voorraad! Ik heb dus de hele zomer niet kunnen fietsen met mijn dochtertje :( echt waardeloos! Daarnaast ben ik erg beperkt zonder fiets in de stad!! Na meerdere malen contact opgenomen te hebben met Babboe, nog steeds geen idee wanneer ik een bestelling kan doen met de waardebon. Ze geven aan dat ik de site in de gaten moet houden. Nou dat doe ik inmiddels de hele zomer, zonder resultaat! Ik wil eigenlijk nu wel mijn geld gewoon terug zodat ik zelf een alternatief kan aanschaffen. Maar ook daar gaan ze niet mee akkoord. Ik ben een beetje wanhopig!! En met mij meer mensen heb ik begrepen. Ga niet in zee met Babboe!!
Eigenlijk is 1 ster al veel teveel
Eigenlijk is 1 ster al teveel. Net als heel veel andere gedupeerden duizenden euros betaald voor een bakfiets die nu al ruim een jaar noodgedwongen stil staat.
De fiets is in november (na 10 maanden rijverbod) goedgekeurd. Er was echter ook van alles mis met de trapondersteuning, wat niet is opgelost door de monteur. Nu, ruim een jaar later wachten we nog steeds op een afspraak.
Vanuit Babboe is er vrijwel geen communicatie, op nutteloze updates na die de indruk moeten wekken dat ze ermee bezig zijn. Geen compensatie, geen zicht op een datum voor reparatie en een stilstaande fiets die door de welverdiende slechte reputatie van Babboe nooit meer een cent waard zal zijn.
De klantenservice wimpelt alle klachten en verzoeken af. "Je krijgt een mail zodra er een afspraak gepland kan worden", horen we nu al maanden.
Echt zeer betreurenswaardig dit
Belachelijk dat we al meer dan een jaar…
Belachelijk dat we al meer dan een jaar wachten op een monteur die nooit komt.
Koop GEEN fiets bij babboe!!
We have been waiting 1,5 months for…
We have been waiting 1,5 months for them to pickup and return our bike, so we can get a new one. Westerman logistics that they are using for this assignment are not pickup up their phone, and Westerman are saying that they will pick up the bike asap. Ive told Babboe about the problem and they are doing nothing about it. Just leaving a note in the case!
Babboe et sa campagne de rappel
Babboe et sa campagne de rappel, une vaste arnaque... J'avais un cargo concerné par le rappel, déjà ils nous demandent de ne plus l'utiliser début 2024, ensuite ils finissent par venir le chercher au mois de juillet 2024 en promettant un vélo en échange sous moins de 4 semaines. Nous sommes à 9 semaines et le service client est incapable de me dire quand je vais recevoir un vélo cargo pour remplacer celui qu'ils m'ont pris... J'ai deux enfants, c'était mon moyen de transport et maintenant je fais comment? Aujourd'hui après plusieurs mails au service client je reçois une proposition plus rapide: deux vélos simples électriques ou alors un vélo cargo pour chien!!! Voilà comment Babboe traite ses clients, c'est une honte et une vaste arnaque, surtout qu'ils refusent de me rendre mon vélo!!!
Worst experience ever
After 6 months of not being able to use the bakfiets due to security issues, now Babboe does not appear to be responsible of anything and do not even compensate us for all the inconveniences. Do not ever buy anything from Babboe!
Waardeloos!
In November 2023 met Black Friday een bakfiets besteld. Deze werd in December geleverd. Vanwege het winterse weer hebben we welgeteld 1x op de fiets kunnen fietsen, want hierna begon de bekkende ellende. Op 03-05-2024 is onze fiets opgehaald en op 07-05-2024 heb ik met het certificaat een nieuwe besteld. Sindsdien krijg je enkel wat nietszeggende mails m.b.t. vertraging, drukte etc. Zojuist gebeld hoe het er voor staat, wordt er aangegeven dat de verwachting is dat het eind November wordt. Als je dan aangeeft dat dit onacceptabel is en je je geld terug wilt krijg je gewoon te horen dat dat niet gaat en dat er enkel met een voucher kan worden gewerkt. Babboe moet zich echt diep schamen, op deze manier kan je echt niet met je klanten omgaan, schandalig!
En dat over de rug van kinderen! vanaf februari tot op heden!
Omdat mijn bakfiets net buiten de omruil actie viel werd er een bedrag €458,81als dag waarde berekend! Dit geld krijg ik niet terug! Je kunt er een niet elektrische fiets van €419,- (soort van nep mountain bike)Winora Domingo 21 en dat denken ze dat ik mijn kind, boodschappen, vriendjes(innetjes)etc. zeker op mijn hoofd ga vervoeren! Alleen de adapter/batterij, oplader, scherm zijn denk ik nog meer waard! Ben een alleenstaande moeder zonder rijbewijs die haar kind nu elke dag met de bus naar school en BSO etc. moet brengen. Dat is inmiddels al in hoge kosten opgelopen en de stress wordt er ook niet minder op als je al zoveel maanden geen stap vooruit komt met Babboe! Al het geld voor elk jaar dure onderhouds beurten, die je ook nog vooraf moest betalen en dan nog weken/maanden moest wachten op een monteur! accessoires die ik heb aangeschaft, noem maar op! En dan schepen ze je af met dit aanbod! Ik raad iedereen te strengste af ooit nog iets bij Babboe te kopen! Oplichters zijn het en ook nog over de rug van kinderen! Ik mag blij zijn dat mijn kind en ik nog leven nadat de bakfiets midden op de weg doormidden brak! Schandalige moordenaars zijn het! Dat er nog mensen zijn die voor zo'n werkgever willen werken! Je moet je schamen! En bedankt voor de heerlijke zomervakantie waarin ik zo lekker met mijn kind naar het zwembad of wherever met spullen kan fietsen! Bedankt Babboe voor de zorgeloze fietstochten waarin jullie altijd direct paraad staan! Zelfs bij pech! Dit geintje duurt al langer dan een half jaar!!!!
Op 1 mei heb ik een nieuwe bakfiets…
Op 1 mei heb ik een nieuwe bakfiets besteld omdat mijn oude werd opgehaald i.v.m. de terugroepactie. Vandaag heb ik voor het eerst de klantenservice gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren tot ik mijn nieuwe bakfiets kan verwachten, omdat ik nu met hun mail zit waarin ze je drie weken de tijd geven om jouw keuze te veranderen om toch een gewone e-bike te nemen als je niet langer wilt wachten op jouw bakfiets. Nu krijg ik als antwoord dat ik de bakfiets in augustus nog kan verwachten, maar geen informatie over de precieze dag. Ik wou dus graag een mail met een bevestiging dat ik mijn bakfiets in augustus nog zou krijgen - dat werd beantwoord met "Het gaat hier niet alleen om u, mevrouw, we hebben nog meer klanten. Wij sturen geen mails".
Wat ik ook helemaal niet begrijp is dat ik een mail krijg met de vraag of ik mijn keuze wil wijzigen en een alternatief wil (gewone e-bike), maar mijn bakfiets nu na maanden wachten over twee weken wordt geleverd (blijkbaar). Dat ze deze informatie bewust achter houden vind ik enorm onprofessioneel.
Radiostilte terugroepactie
Waar we in eerste instantie best tevreden waren met onze Babboe en de klantenservice rondom bestellingen en onderhoud is dat inmiddels helemaal omgeslagen. Wij hebben een niet elektrische bakfiets die ouder is dan 5 jaar en daarmee laat Babboe ons volledig in de kou staan. We hebben de afgelopen jaren voor een paar honderd euro aan accessoires en onderhoud besteed en worden nu afgescheept met een voucher van €419 waar we precies niets mee kunnen. Na contact met de klantenservice dat wij hier niet mee akkoord gingen ontvingen wij een belerend mailtje dat de bakfiets niet veilig was, dat wij gevaarlijk bezig zijn als we de bakfiets bleven gebruiken dus dat we hem maar beter konden inleveren. Na een boze mail van mijn kant volgde een reactie waarin mij verzekerd werd dat mijn 'case' echt hoogste prioriteit had volgde radiostilte. Ik ben er inmiddels behoorlijk klaar mee, na alle mooie woorden van de directeur toen deze misstanden aan het licht kwamen hebben ze nu toch echt flink moeite om die waar te maken. Babboe, het is tijd om over de brug te komen en iedere gedupeerde écht te compenseren i.p.v. deze laffe aanpak.
Al 12 weken van het kastje naar de muur…
Al 12 weken van het kastje naar de muur gestuurd… drama.
Wat een drama gewoon lach wekkend dit…
Wat een drama gewoon lach wekkend dit bedrijf . Onze fiets een maand geleden opgehaald en een coupon ontvangen voor een nieuwe . Juist nog eens gebeld en krijg weer het zelfde blabla verhaal .Is deze vrouw wel echt of een cassette bandje .
Als directeur zijnde van dit bedrijf zou ik mij diep schamen . Maar goed hij zal nu wel met zijn Tesla bak op Ibiza zitten
Mensen ben wijs en koop hier geen fiets .
Omruilcertificaat niet ontvangen drama
Hier al 7 weken aan het wachten op het ontvangen van een omruilcertificaat nadat mijn bakfiets eindelijk is opgehaald. Ik bel serieus elke dag maar altijd ander excuus is case is in behandeling u staat op de lijst etc. Doorverbinden naar manager / mailen het maakt allemaal geen bal uit!!!
Wat een ellende, geen bakfiets geen certificaat niks! Ik heb er een advocaat op gezet want weet niet wat ik nog kan doen. Slecht dat er voor gedupeerde vanuit hogere macht niks wordt gedaan tegen dit soort schandalige bedrijven….
Het liefst geef ik geen sterren
Het liefst geef ik geen sterren, sinds de terugroep actie is de service ver te zoeken.
Tot aan het leveren van de “nieuwe” fiets, welke we kregen als vervanging van, ging het opzich prima omdat we geen problemen ervaarden.
Echter bleek de “nieuw” geleverde fiets kapot. Ik heb wel tig keer gebeld met de servicedesk waarbij je, naar het lijkt, een extern bedrijf aan de lijn krijgt die zegt je klacht te zullen doorzetten.
Ik heb sinds de levering van deze kapotte elke week 2x gebeld. Waarbij ik dezebpersoon dus sprak. De volgende opties heb ik gehoord;
- De gene die fietsen repareert in ons district is op vakantie.
- ik maak een spoed melding aan en dan wordt u er morgen over bericht.
- ik kan u niet doorverbinden met de juiste afdeling/manager.
Ik heb tevens aangegeven net zolang te wachten tot ze me doorverbonden, toen werd de telefoon opgegooid.
Als de winkel nog open was dan was ik zeker weten langs gegaan.
Tevens een officiele klacht indienen heeft geen nut meer
Kortom: één grote bende. Ik raad aan, om met de huidige problemen, absoluut geen fiets te kopen bij babboe. Dit bedrijf valt niet meer te redden.
Verschrikkelijke omgang met gedupeerden…
Het is verschrikkelijk gesteld met het uitleveren van de nieuwe fietsen. Wij wachten nog steeds en worden van het kastje naar de muur gestuurd. De meid bij de klantenservice hangt gewoon op omdat wij in herhaling vallen volgens haar. Helaas vallen zij in herhaling want alles wat zij kunnen vertellen is dat ze niet weten wanneer wij eindelijk eens een nieuwe fiets krijgen. En je dan te bedenken dat de mensen met nieuwe fiets het op marktplaats dumpen maar wij de nieuwe fiets echt willen gebruiken!! Dat is zo triest! Enorm sneu voor de gedupeerde klanten hoe het bij Babboe verloopt! Babboe neem eens contact met ons op!! Lever ons een nieuwe fiets of stort de aankoopprijs terug!
The recall action is a sham
The recall action is a sham. Babboe management should face criminal charges for what they put us bakfiets owners go through. A negative review scale should be invented for Babboe, because they belong to a different league, one star is waaay to much for this company.
Je komt absoluut niet af van hun…
Je komt absoluut niet af van hun mailings. Ik heb ooit eens iets gekocht als cadeau voor iemand anders. Vanaf toen dachten ze blijkbaar dat ik eigenaar ben van zo'n fiets. Ze stuurden mij telkens een nieuwsbrief of andere update. Ik probeer mij al 2 jaar fatsoenlijk afgemeld te krijgen en nog steeds krijg ik die nieuwsbrieven e.d.
PAS OP
PAS OP! Mijn bakfiets is al een tijd stuk en ik heb de fiets geen eens een jaar. Als ik bel wordt er altijd hetzelfde gezegd: ze weten niet wanneer er contact opgenomen gaat worden met mij. Inmiddels ben ik drie maanden verder. Ik wil graag juridische stappen ondernemen en ik zoek mensen die dit ook willen!
NVWA/Babboe actie: controles
Ook mijn klacht heeft betrekking tot de NVWA/Babboe actie. Fiets zou gecontroleerd/gerepareerd worden en ook wij zitten al bijna 6 maanden zonder fiets.
De houding van Babboe m.b.t. niet communiceren, extreme doorlooptijden en de onveiligheid van producten gericht op kinderen, ik walg van deze organisatie
Más información sobre otros tipos de reseñas.