Der Kundenservice ist einfach unterirdisch. Seit Wochen versuche ich, unser Lastenrad zu registrieren. Einfach nur zu registrieren. Ein Vorgang, der nach 5 Minuten eigentlich durch sein müsste. Inzwis... Ver más
Het is dat ik een ster moet geven, maar eigenlijk moeten ze in de min staan. Tijdens de periode dat je niet mocht fietsen redelijk up to date gehouden. Vriendelijke monteurs, dat dan wel, maar die kon... Ver más
Ik heb sinds november 2025 al contact met babboe. In hun systeem moet de bakfiets nog steeds overgeschreven worden op mijn naam (terwijl ik allang de eigenaar ben) zodat de bakfiets de nodige check ka... Ver más
Wj hebben 4 stuks Babboe Big Pro staan/in gebruik. * Onderdelen? Niet te koop! * Garantie? Géén! * Accell dealer Leenders - beschikbaarheid voor reparaties? Géén hulp! We hebben in eigen behee... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Babboe
Escrito por la empresa
Babboe, al 15 jaar dé bakfiets specialist
Babboe, de nummer 1 bakfiets wereldwijd, ontwikkelt al 15 jaar betaalbare en veilige bakfietsen. Voor iedereen is er wel een Babboe bakfiets die bij ze past.
Of het nu gaat om familie bakfietsen, hondenbakfietsen of zakelijke vrachtfietsen: Babboe weet wat jou beweegt. Een Babboe bakfiets maakt jouw dagelijks leven leuker en gemakkelijker!
Vragen?
Neem contact op met de Babboe klantenservice.
Links
Koedijkerweg 12A, 3816 BV, Amersfoort, Holanda
- babboe.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Babboe, ver onder de maat
Wij zijn Babboe-kopers van het vroege uur uit 2012. Enkele jaren na onze koop kregen wij te horen dat de fiets niet deugde. De fiets werd opgehaald en veel onderdelen werden vervangen. Kan gebeuren, niet leuk maar kan gebeuren. Enkele jaren later in 2024, je raadt het al, kregen wij te maken met een terughaal actie. Lang verhaal kort: mijn eensporige bakfiets fiets heeft een dagwaarde van 419,- en die wil ik terug via een tegoedbon NIET OP NAAM zoals de verplichting gaat bij Babboe. Mijn kinderen zijn 14 en 16 en zitten niet meer in een bakfiets. Mijn zoon rijdt inmiddels op een Super 73 en daar weten ze wél hoe ze fietsen moeten bouwen zonder risico op crashen. En wat het ergste is, is dat Babboe gelogen heeft over de kwaliteit van hun product. Schandalig en ver beneden peil. Ik wil niet voor een derde maal een terugroep actie meemaken. Ik wil niet verplicht worden met een tegoedbon een product van Babboe moeten kopen. Ik wil mijn tegoedbon aan mijn buurvrouw kunnen geven die op haar naam een fiets kan kopen bij Babboe.
Krijgen we ooit nog een bakfiets...?
2 weken na aanschaf van de bakfiets mocht deze niet meer gebruikt worden vanwege de terugroepactie. Recent een bestelling gedaan van een nieuwe bakfiets (na maanden), maar nu loopt de levertijd op van 6 weken tot MINIMAAL 3 maanden.
Krijgen we ooit nog een bakfiets of ons geld terug?
Waardeloze terugroepactie
Waardeloze terugroepactie. Onze fiets is net 5 jaar oud waardoor we maar een voucher voor 1000 euro krijgen. Zogenaamd waarde op basis van 50% van nieuwprijs. De voucher kan je alleen maar inleveren voor een beperkt aantal normale fietsen en 1 bakfiets waarvoor ik dan 3000 euro bij moet betalen!!!
Ik wil geen nieuwe bakfiets. ik wil een goed werkende betrouwbare bakfiets zonder extra kosten. Repareer mijn huidige bakfiets zodat ik zonder risico verder kan fietsen.
Een grote schande deze 'compensatie' van Babboe. Ik ga hier niet mee akkoord.
Mini aangeschaft en ingeleverd met 35…
Mini aangeschaft en ingeleverd met 35 km
Kan nog steeds geen fiets bestellen, want is er elke keer niet.
Genoodzaakt een gewone fiets te kopen, want de andere passen niet in de berging. Geen recatie. Belachelijk! 3000 euro naar de kl*te voor niets.
Spijt van de aankoop en het inruilen, want we kunnen al maanden niet fietsen!
Wat een flut bedrijf
Wat een flut bedrijf! Zitten inmiddels al 3-4 maanden zonder de bakfiets te kunnen gebruiken. Eerst vanwege onveiligheid, nu omdat de bakfiets is opgehaald vanwege de terugroepactie. Op 27 mei eindelijk het omruilcertificaat ontvangen en gelijk de bestelling gedaan waarbij 4 weken levertijd stond. Inmiddels zitten we alweer in juli en wordt er doodleuk aan de telefoon verteld dat het tot wel 3 maanden kan duren.
Leuk zo'n zomer tegemoet gaan met 2 jonge kinderen zonder bakfiets...
Vreselijk slechte service bij Babboe.
Vreselijk slechte service bij Babboe.
Bakfiets is eindelijk opgehaald, geen omruilcertificaat of bevestiging ontvangen van Babboe. Je staat dus met lege handen, geen bakfiets, geen bewijs, geen geld.
Bij de klantenservice wordt er een script voor gelezen, ze kunnen je niet door verbinden en geen antwoord geven op vragen. Beloftes worden niet nagekomen, je wordt niet teruggebeld en of gemaild en ben vanmiddag zelfs gewoon 25 minuten in de wacht gezet 'met de betreffende afdeling' en toen werd de verbinding verbroken. Babboe schaam je.
Wij kampen al weken met een kapotte…
Wij kampen al weken met een kapotte accu. Al meer dan twee maanden bijna wekelijk met Babboe aan de telefoon. Ook alle stappen doorlopen die we moesten doen. NIKS. NADA. NOPPES. Geen reactie, geen fatsoenlijk antwoord en niemand die terug belt! IK BEN WOEDEND.
Vandaag een medewerker gesproken over…
Vandaag een medewerker gesproken over de inspecties die er zouden komen.
In Nederland zijn ze blijkbaar nog niet eens begonnen.
Ze kunnen niets zeggen over wanneer wel.
Ja het zou pas echt vervelend zijn als je er echt van afhankelijk was. Meine gute. 😢 Je hebt zo'n fiets en dat ding moer rijden. Niet minimaal al een half jaar stil staan.
Hoe is het mogelijk dat een bedrijf hiermee weg komt
Fiets na maandenlang leuren opgehaald we zouden een voucher krijgen maar al 4 weken geen bericht en geen reactie klantenservice. Fiets kwijt geen compensatie en geen nieuwe fiets!
Hoe is het mogelijk dat een bedrijf hiermee weg komt!
Wat een slechte service
Wat een slechte service. Inruilactie ging goed. Certificaat ontvangen en een nieuwe fiets gekregen. Dit ging vlot totdat we de fiets kregen. Zag er prachtig uit. Totdat we zagen dat de fiets niet compleet is. Spatbord ontbreekt aan de achterkant en geen ringslot. Meerdere keren gemaild en gebeld, maar niks helpt.
Hele slechte service van Babboe. Heel jammer.
Worse Customer Service
We purchased a display from this company and have not received any response from customer service regarding our inquiries. We are unsure if we will ever receive the display we paid for. This lack of communication and service is highly disappointing and unprofessional.
Worst customer service
Worst customer service, in the proces of recall of cargo bikes. Six months since they banned the use of our Babboe cargo bike and very little information regarding the recall process, registration or pick up. Very disappointing experience all along.
Nooit gedacht dat ik het noodzakelijk…
Nooit gedacht dat ik het noodzakelijk zou vinden een recensie achter te laten maar wat maakt Babboe als bedrijf er een potje van.
Op 27 februari mijn Babboe Mini aangeboden voor de terugroepactie. Het framenummer is om onduidelijke redenen intern niet bekend bij Babboe. Hoe kan dit? Aanvullende foto's en gegevens online achter gelaten. Bevestiging van ontvangst gekregen met de vraag voor wat geduld, want binnen enkele weken zou contact opgenomen worden.
Inmiddels is het 5 juni, en heb ik na verschillende telefoontjes (zelf moeten bellen) nog geen enkele extra informatie ontvangen. Klantenservice geeft aan dat de case intern bekend is maar er nog geen informatie over bekend is. Met de vraag welke informatie er nog bekend moet worden krijg ik het antwoord dat ze dit niet weten, en ook niet weten waar deze informatie vandaan moet komen.
Intern krijg je niemand aan de lijn, want dit kan niet. Vreemd genoeg kunnen ze wel intern casussen bevragen maar kennelijk niemand spreken.
Zojuist wederom de vraag gekregen nog enkele weken geduld te hebben want het onderzoek loopt nog. Welk onderzoek? HET ONDERZOEK WAAROM HET FRAMENUMMER NIET BEKEND INTERN IS..
Ik heb toch alle gegevens, foto's, omschrijving van de staat etc doorgegeven.. wat moet er nu dan nog onderzocht worden..
Ze maken er één groot debacle van, met de terugroepactie. Dit is ook te zien aan de andere recensies.
Mensen, begin er niet aan. Tenzij je graag voor de gek gehouden wordt en met shabby twijfelachtige producten te maken wilt hebben.
Babboe klantenservice
De kwaliteit van de medewerker(s) aan de telefoon is nog slechter dan het model fiets van de terugroepactie.
Maandag 27 mei: omruilcertificaat krijg je binnen 24 tot 48 uur.
Donderdag 30 mei: omruilcertificaat krijg je binnen een week
Maandag 3 mei: je moet geduld hebben, het kan weken duren.
Doorverbinden met een manager oid is niet mogelijk en na vragen van de naam van de medewerker om een klachtbrief te sturen werd er opgehangen.
Lever je fiets niet in
Lever je fiets niet in! En als je hem inlevert, maak foto’s ter bewijs.
Inmiddels is onze fiets al 5 weken geleden opgehaald maar nog steeds geen omruilcertificaat ontvangen. Al 50x gebeld en gemaild maar elke keer krijg ik hetzelfde verhaal; we gaan het doorzetten naar de afdeling met spoed.
Deze week de DAS ingeschakeld.
Lijntje gehouden....geen afspraak
Ons framenummer werd niet meteen herkend en dus extra informatie ingezonden. (Meteen toen het kon). 3 weken geleden gebeld met babboe en informatie was goed ontvangen en type bekend. We zouden eind mei een mail ontvangen met informatie voor een afspraak. Zojuist wederom naar babboe gebeld en krijgen nu te horen dat wedetom enkele weken geduld moeten hebben. Ze zijn voor onze groep nog geen afspraken aan het inplannen. Kortom gewoon aan het bekende lijntje gehouden. Daarnaast is de aangeboden vergoeding een lachertje in vergelijking met de hinder en kosten welke jezelf hebt.
4 maanden kapotte bakfiets…
Onze bakfiets is kapot en ten gevolge van de terugroepactie wachten we inmiddels al 4 maanden op controle en reparatie van onze bakfiets. Inmiddels al meer dan 10 keer telefonisch contact gehad, waarbij iedere keer het kastje-muur verhaal is. Iedere keer wordt iets anders gezegd, niemand geeft de informatie waar je om vraagt en beloftes worden niet nagemaakt. Diep triest, ik zou nooit meer voor een babboe bakfiets gaan.
Oplichters. Tegemoetkoming is sigaar uit eigen doos..
Schandalig wat Babboe biedt ter compensatie: een certificaat voor de dagwaarde. En dat terwijl ik de fiets mondeling al voor 750 euro had verkocht. Een babboe bakfiets wil ik niet meer. Mijn kids zijn er te groot voor en heb inmiddels voor mezelf een nieuwe normale e bike gekocht. Dat certificaat kan ik dus net zo goed door de wc spoelen. Inmiddels wel voor 750 euro gedupeerd! Woedend ben ik. Ga kijken of ik rechtsbijstand kan inschakelen. Ik wil geen certificaat maar geld!!! Advies ga nooit in zee met Babboe.
Babboe laat je horen…
Op 14 feb heeft iedereen bericht gehad de fietsen van Babboe niet meer te gebruiken op 10 april kon je de fiets registreren. Sindsdien is het stil. De eerste fietsen worden omgeruild maar wanneer je een fiets heb die “slechts” na een inspectie weer de weg op kan dan weet je niet waar je aan toe bent.
Medewerkers spreken mekaar tegen of wijzen naar de NVWA.
Betwijfel of dit ooit nog goed gaat komen.
Terugroep actie
Wij krijgen bij het invullen van het frame nummer dat onze fiets van een lease maatschappij is. Dit is niet zo. Wij hebben 5 keer gebeld, 3 emails gestuurd en worden niet verder geholpen. Wij zijn dus nog steeds niet gestart met het inlever process van de bakfiets. Tuurlijk ze hebben het druk, maar bij ons is het een vervoers middel, omdat wij 1 auto hebben en worden nu ook niet verder geholpen. Als je belt krijg je mensen aan de telefoon die helemaal niet weten wat ze moeten doen. Wij weten nu ook niet hoe we dit wel verder moeten oplossen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.