Babybrezza.se Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores Baby Brezza Formula Pro Advanced stoppede desværre med at varme efter et par måneders brug. Vi kom i kontakt med Sara fra Baby Brezza Scandinavia, som var utrolig sød og hjælpsom gennem hele... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! Har haft kontakt med flera gånger vid frågor rörande mina maskiner och alltid vänligt och service-minded personal på kundtjänst. Senaste maskinen behövde reklameras och fick hjälp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen imponerad av Baby Brezzas kundservice. Min Bottle Washer Pro slutade plötsligt fungera och visade felkoder, och eftersom vi har tre små barn hemma – varav en flaskmatas ungefär... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

öpte deras portabla flaskvärmare. Den gör jobbet med att värma upp mjölk och vatten, men kan inte låta bli att bli irriterad och känna mig blåst på den höga kostnaden för denna produkt med tanke på... Ver más

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Baby Brezza erbjuder föräldrar marknadens bästa helautomatiska ersättnings- och vällingmaskin. Fixa flaskan med ett enkelt knapptryck - årets babyprodukt 2020/2021. När du köper en produkt från Baby Brezza så kan du vara säker på att du köper en babyprodukt i en klass för sig. Vårt mål är att göra livet enklare för föräldrar och spara dig tid när du matar ditt barn.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

195 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

57 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kundeservice

Trengte sårt en ny del til Baby Brezza Advanced. Etter bestilling sendte jeg mail til kundeservice om de kunne sende varen så snart som mulig. Ble sendt samme dag! God og rask service. Anbefales

12 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er anden maskine vi har

Det er anden maskine vi har, og nu virker den ikke igen. Vi har sendt billeder og videoer som de har bedt om, men de bliver ved med at trække mail korrespondancen ud.. Dårlig service...

14 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och fantastisk service!

Blev bemött med snabb och fantastisk service på Baby Brezza! Märks tydligt hur det är ett företag som känner sin kundgrupp väl o inte är rädda för att göra det lilla extra. Rekommenderar er varmt till vänner och familj! Så TACKSAM över den hjälp jag fick!

14 de diciembre de 2022

Fel blandning

Väldigt besviken. När jag trycker för att få 120 ml (då ska det komma ca 135 ml ersättning) så kommer det endast 90 ml. Det betyder att det blir en fel blandning och mitt barn har fått fel mängd i sig. Så otroligt dåligt. Man lägger ner så mycket pengar på en sådan maskin och sedan ska det bli så fel.
(Maskinen är köpt för ca 1 månad sedan)

31 de octubre de 2022

Hej Julia,

Tack för din feedback. Vi beklagar din upplevelse med din maskin.

Maskinen utvecklad till att alltid dosera enligt pulvertillverkarens anvisade pulver-till-vatten förhållande. Här kan man vara trygg med att själva koncentrationen blir korrekt, oavsett volym. Med det sagt vill vi gärna hjälpa dig vidare med din maskin. Vi ber dig skriva till oss på kundtjanst@babybrezza.se, vårt kundsupportteam står redo att hjälpa dig. Märk mailet: TRUSTPILOT.

Anna på Baby Brezza Scandinavia

Köp ej Babybrezza formula pro

Köp ej Babybrezza formula pro.

För de barn som gillar varm välling så skall ni absolut inte köpa denna. Med baby brezzas egna ord "Att temperaturen påverkas har med externa faktorer att göra eftersom vattnet värms upp till 40 grader i tanken. När vattnet sedan kommer i kontakt med först pulver och sedan flaskan påverkas den färdiga mixen i temperaturen."

35 grader är tydligen normalt. Att vällingen heller inte löses upp ordentligt, trots att man skakar den är tydligen också normalt.

Min son spottar ut vällingen när den är gjord i Babybrezzas maskin.

Sedan för föräldrar som vill spara på disken så bör denna maskin undvikas. Det blir bara mer jobb och mer att diska. Den underlättar alltså ingenting!

Sämsta köpet vi gjort, någonsin.

22 de agosto de 2022

Hej Sara,

Tack för din feedback.

Vi beklagar din upplevelse med din Formula Pro Advanced. Vårt allra främsta mål har sedan Baby Brezza grundades år 2010 varit att förenkla vardagen för barnfamiljer. För oss innebär det: kundsupport i världsklass och produkter som är utvecklade från grunden.

Formula Pro Advanced är framtagen för att ställa in i tre olika temperaturer: rumstemperatur (ca 22 grader), kroppstemperatur (ca 37 grader), varmare än kroppstemperatur (ca 40 grader C).

Som vi förstått det så har du upplevt en viss varians i temperatur. Flera saker kan påverka temperaturen marginellt; flaskans temperatur (framförallt om man använder en kall nappflaska i glas) eller saker såsom omgivningens temperatur. Det är också viktigt att man väntar tills maskinen indikerar att vattnet har värmts upp till vald temperatur.

För att säkerställa korrekt dosering så utför vi noggranna löpande tester i takt med att det kommer nya pulver ut på marknaden eller att ett recept förnyas. Alla pulver testas även regelbundet oavsett om receptet förnyats eller inte - för att säkerställa att det inte skett några avvikelser i pulvrets komposition som kan påverka doseringen.

Med ovan sagt så är alla pulverfabrikat olika, vissa pulversorter kan klumpa mer än andra, det är tyvärr inget man kan komma ifrån. Det enda man behöver göra i detta fallet är att skaka flaskan några par gånger för att lösa upp eventuella klumpar.

Vi hoppas få tillfälle att komma i kontakt med dig för att första din situation bättre och se ifall det finns något vi kan göra för att du ska känna dig nöjd.

Vi ber dig kontakta oss på info@babybrezza.se. Märk titeln TRUSTPILOT.

Varma hälsningar,

Team Baby Brezza Scandinavia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa servicen jag varit med om!

Bästa servicen jag varit med om!
Fick problem med min Baby Brezza Formula Pro Advance, efter att återförsäljaren kom med krav för att genomföra reklamationen som jag inte ansåg vara okej så hjälpte mig Baby Brezza direkt i stället. Utan krångel såg dom till att jag blev nöjd! 100/100!

14 de junio de 2022

Respuesta de Babybrezza.se

Tusen tack för ditt fina omdöme.

Anna på Baby Brezza

Jättefint bemötande från kundtjänst

Jättefint bemötande från kundtjänsten som svarade snabbt och var mycket tillmötesgående och trevliga!

9 de junio de 2022

Respuesta de Babybrezza.se

Ett stort tack för ditt omdöme, det glädjer oss att läsa att du är nöjd med vår kundsupport :)

Varmt välkommen åter.

Varma hälsningar,

Sara på Baby brezza

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nöjda med vår Baby Brezza…

Nöjda med vår Baby Brezza vällingmaskin. Räddade oss under nätterna. Super kundservice, tack Sara!

1 de marzo de 2022

Respuesta de Babybrezza.se

Så fint att läsa att ni är nöjda med er Formula Pro Advanced Vällingmaskin och vår kundsupport. Varmt välkomna åter vid minsta fråga eller fundering :)

Anna på Baby Brezza

Grym service över mail

Grym service över mail, väldigt tillmötesgående och trevlig personal!

26 de enero de 2022

Respuesta de Babybrezza.se

Tack för ditt omdöme och välkommen åter :)

Simon på Baby Brezza

8 consejos para escribir buenas reseñas.