Babybrezza.se Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen imponerad av Baby Brezzas kundservice. Min Bottle Washer Pro slutade plötsligt fungera och visade felkoder, och eftersom vi har tre små barn hemma – varav en flaskmatas ungefär... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores Baby Brezza Formula Pro Advanced stoppede desværre med at varme efter et par måneders brug. Vi kom i kontakt med Sara fra Baby Brezza Scandinavia, som var utrolig sød og hjælpsom gennem hele... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! Har haft kontakt med flera gånger vid frågor rörande mina maskiner och alltid vänligt och service-minded personal på kundtjänst. Senaste maskinen behövde reklameras och fick hjälp... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

öpte deras portabla flaskvärmare. Den gör jobbet med att värma upp mjölk och vatten, men kan inte låta bli att bli irriterad och känna mig blåst på den höga kostnaden för denna produkt med tanke på... Ver más

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Baby Brezza erbjuder föräldrar marknadens bästa helautomatiska ersättnings- och vällingmaskin. Fixa flaskan med ett enkelt knapptryck - årets babyprodukt 2020/2021. När du köper en produkt från Baby Brezza så kan du vara säker på att du köper en babyprodukt i en klass för sig. Vårt mål är att göra livet enklare för föräldrar och spara dig tid när du matar ditt barn.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

194 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

57 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi bestilte en babybrezza…

Vi bestilte en babybrezza sterilation/dryer den 31.01.3023. Der er betalt ekstra for hurtig levering, men vi har ikke set skyggen af varen endnu. Men pengene er allerede trukket - det er bare ikke iorden.

9 de enero de 2024
Logotipo de Babybrezza.se

Respuesta de Babybrezza.se

Hej Jane,

Tack för din feedback. Vi beklagar de olägenheter du upplevt med din beställning. Efter att ha granskat ditt ärende tillsammans med dig ser vi att din order är en förhandsbeställning av nya Bottle Washer Pro med hemleverans och inte en vanlig order på Sterilizer Dryer Advanced som finns på lager.

Bottle Washer Pro finns ännu inte tillgänglig för leverans och ligger aktiv i vår butik för förhandsbeställningar - detta är angivet på produktsidan. Vi beklagar verkligen att denna information har missats i samband med din order och har nu gjort informationen tydligare på produktsidan. Vi förstår verkligen din frustration och beklagar det som har inträffat.

Du har givetvis alltid valet att annullera din förhandsbeställning, eller vänta till nya Bottle Washer Pro finns tillgänglig för leverans i slutet på februari 2024.

Om du har frågor som rör din beställning så ber vi dig kontakta oss direkt och märka mailet “TRUSTPILOT”.

Bästa hälsningar,

Anna på Baby Brezza

En superbra maskin & Kundtjänst i världsklass

En superbra maskin som har sparat oss en hel del energi (speciellt nattetid). Vår bebis flaskmatades från dag 1 så den har verkligen varit en hjälp. Bekvämt och snabbt. Värd varenda krona.
Efter 8 månaders användning fick vi problem med maskinen så vi tog kontakt med Sara på Babybrezzas Kundtjänst. Fantastisk hjälp och hon förstod vår situation så hon löste att vi kunde åka till återförsäljare och plocka ut en ny maskin utan att bli drabbade av lång väntetid från återförsäljarens (elgiganten) procedur
Vill ge Sara en stor guld stjärna!
Babybrezza.se är ett företag som tar hand om sina kunder!!

15 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår maskin gick sönder och den är en…

Vår maskin gick sönder och den är en stor del i vår vardag och underlättar så mycket för vår familj! Jag hörde av mig till kundtjänst och fick världens bästa bemötande och inte nog med det så skickar de en helt ny maskin till vår familj! Tusen tusen tack! Vilken julklapp!

15 de diciembre de 2023

support i världsklass

Bra maskin. Ännu bättre support! Lätt att ha att göra med. Sätter kundens bästa i första hand!

11 de diciembre de 2023

Helt fantastisk kundservice

Helt fantastisk kundservice. Fick hjälp efter knappa 5 minuter!! Helt otroligt, aldrig varit med om så snabb respons tidigare!
I övrigt älskar jag vår babybrezza, underlättar sååå mycket i vardagen!

29 de noviembre de 2023

Tack Sara!

Mycket snabba svar av Sara på kundtjänst.
Hon skötte mitt ärende perfekt!
Tack Sara

28 de noviembre de 2023

Extremt bra service

Snabb service via Mail, väldigt trevlig, förstående! Hjälpte mig att gå rätt till väga, inget krångel om något! Stor guldstjärna till Sara J🌻🌻

27 de noviembre de 2023

Grymt kundmottagande! ⭐️

Jag hade en Baby Brezza maskin som efter 2,5 år började strula. Jag fick kontakt med Sara J på kundtjänsten och har nog aldrig blivit bemött så bra (och snabbt) av ett företag tidigare. Enkel och tydlig process för reklamation med högt förtroende för mig som kund. Jag kommer garanterat köpa fler produkter från detta företag och rekommenderar er som överväger att göra det till att slå till! ⭐️

23 de octubre de 2023

Jättebra service!

Behövde hjälp att beställa en "Baby Brezza formula pro advanced" eftersom det är bättre villkor om man beställer direkt via deras hemsida samt att de även prismatchar sina produkter. Fick jättebra bemötande och hjälp via kundservice. Nu väntar vi på räddaren i vardagen.

Kan varmt rekommendera Baby Brezza!

20 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig hjælp fra deres…

Super god og hurtig hjælp fra deres kundeservice.
Jeg havde købt en brugt maskine, men da den begyndte at virke mærkelig, hjælp de med at finde en løsning.
Dog kunne vi ikke få den fikset, men de hjælp med at jeg kunne købe en ny maskine til en god pris.
Det var så fint og en service de slet ikke behøvede at yde.
Kan kun anbefale dem.
Er også utrolig glad for min maskine og vil ikke undvære den. 😀

20 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt trevlig och tillmötesgående…

Väldigt trevlig och tillmötesgående personal i kundtjänsten. Gjorde allt för att vi skulle få så snabb hjälp som möjligt. Fick jättefin och bra service och vårt ärende hanterades snabbt och smidigt!

13 de octubre de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.