Valorada con 1 estrellas sobre 5

Telefoon nummer werkt niet je krijgt geen reactie op mail of/en messenger. Vind het zo teleurstellend. 1 nachtlampje is defect ik heb voor bijna 100 euro besteld. Nu dus nooit meer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige (online) shop met schitterende kwalitatief hoogwaardige artikelen voor een aangename prijs. Meerdere keren aankopen gedaan, van edelsteenarmbandjes tot wollen baby jasje en van zoutlamp tot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas mijn pakketje zoekgeraakt bij DHL. Maar door Lotte werd er meteen een onderzoek opgestart bij DHL, helaas is het pakketje niet meer boven water gekomen. Maar Lotte heeft het netjes en snel... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Toppers

Snelle service, goede uitleg over de producten gekregen. Top kwaliteit en zeker een aanrader!!!

28 de agosto de 2025

Super mooie producten

Super mooie producten! En hele fijne klantenservice. Bedrijf is recentelijk overgenomen en de klantenservice is super behulpzaam en erg vriendelijk! We hebben de maanlamp gekocht en geen seconde spijt van. Het geeft zulk mooi licht :)

1 de agosto de 2025

Snel opgelost

De lamp die ik besteld had is stuk gegaan bij de vervoerder. En is retour gegaan
Babynatura heeft gezorgd dat ik snel weer een
nieuwe lamp kreeg toegestuurd

19 de junio de 2025

2 mooie zoutlampen besteld

2 mooie zoutlampen besteld. Helaas deed 1 schakelaar het niet en ging de lamp dus niet meer uit… Contact met de klantenservice verliep heel soepel en er werd snel een nieuwe schakelaar opgestuurd. Super blij met de lampen en de goede service!

6 de junio de 2025

Zeer goede service

Bestelling snel in huis! Helaas deed het lampje het niet maar na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik snel reactie terug, en nieuw lampje opgestuurd gekregen!
Fijne, snelle en zeer vriendelijke communicatie! Zeker aan te raden hier te shoppen!

11 de junio de 2025

Service top!

Ik wilde graag een digitale cadeaubon de volgende dag hebben. De bestelling heb ik laat in de avond de dag ervoor gedaan. Op de dag zelf contact gezocht en gekregen met Lotte. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik de bon een half uurtje later in mijn mailbox had. Super!
Daarnaast bleek dat ik ten onrechte €6,50 kosten had betaald, deze worden geretourneerd op initiatief van Lotte.
Enig puntje van verbetering is misschien bij het kopen van een digitale bon een keuze krijgen om geen kosten aan te vinken.
Ik ben heel erg tevreden en de ontvanger was erg blij met de bon. Ze heeft goede ervaringen met deze webwinkel en is erg gecharmeerd van de wollen jasjes waar ze al ervaring mee heeft.

3 de junio de 2025

Zeer goede ervaring

De website alleen is al een avontuur op zich en de moeite waard. Baby natura biedt mooie duurzame kleding, speeltjes en nog veel meer. Daarnaast is er een behulpzame klantenservice en zijn de leveringen snel en op tijd.

22 de mayo de 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Een bestelling gedaan, bestelling zou geleverd zijn in de brievenbus echter is er niks geleverd. Hierover gemaild, krijg 0,0 reactie op m'n mail. Whatsapp functie op de site werkt niet, kortom niet te bereiken. Bestelling en geld weg..

12 de marzo de 2025

Slechte klantenservice

Ik ben erg teleurgesteld in hun klantenservice. Ik had een Merinowol overall besteld en deze werd wel netjes de volgende dag geleverd. Echter zat een knoopje al gelijk los. Ik contacteerde hierop de klantenservice, gezien de kwaliteit en prijs van het product vond ik het namelijk niet fijn dat het product beschadigd was. Ik kreeg een reactie terug dat het een makkelijk op te lossen probleem is omdat ik het er zelf terug op kan naaien? Dit vond ik een erg ongepaste en onproffesionele reactie. Toen ik aangaf dat ik het graag wilde laten maken aan een proffesioneel iemand en een vergoeding hiervoor wilde ontvangen was dit niet mogelijk. Ik kan niet naaien en neem geen risico met een baby die alles in zijn mondje stopt. Volgens de klantenservice kon ik een dit oplossen met een youtube video. Nogmaals naar mijns inziens een ongepaste reactie. Nu heb ik het geluk gehad dat een knoopje laten zetten niet zo duur is maar het vertrouwen in hun service heb ik absoluut niet meer. Ik zal daarom in de toekomst niks meer bij ze bestellen. Ik heb het product niet teruggestuurd omdat de reperatiekosten nu gelukkig minder zijn dan de retourkosten.

30 de enero de 2025

Niet ontvangen

Wij hebben een bestelling gedaan. Maar deze bestelling helaas nooit ontvangen.
Na heel veel mailen en telefoontjes geen contact kunnen krijgen.
Nu hebben we geen producten en het geld zijn we helaas kwijt.

17 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totaal geen klantgerichtheid bij de klantenservice

Een witte jaarring besteld van Grimms, op de afbeelding in de webshop hebben de vier delen van de jaarring dezelfde kleur en vormen een mooi geheel. Maar ik ontvang een jaarring met hele grote kleurverschillen, echt heel erg lelijk waardoor het ook niet meer oogt ook als één geheel. Hiervan een foto naar de klantenservice gemaild met de vraag om dit op te lossen, maar die hebben daar geen boodschap aan, natuurlijk mag ik het op eigenkosten terugsturen, maar ik had al verzendkosten betaald bij het bestellen en dan weer retourkosten en dan weer opnieuw verzendkosten betalen om een andere jaarring te bestellen, nee van service of klantgerichtheid hebben ze helemaal niks begrepen bij Babynatura ook niet als je een product ontvangt wat helemaal afwijkt van de afbeelding in de webshop. Weggegooid geld dus!

8 de diciembre de 2024

Ontzettend slechte webshop

Ontzettend slechte webshop. Zogenaamd black Friday aanbiedingen. Bestelling gedaan en een week later wordt de bestelling geannuleerd zonder reden. Meermaals contact opgenomen met klantenservice, maar geen reactie. Wat een misleiding! Flut webshop niet bestellen!

30 de noviembre de 2024

Een heel goede ervaring!

Twee dagen voor de eerste adventszondag toch nog een prachtige edelstenen adventskalender besteld. Ik kreeg meteen een persoonlijk berichtje. Waar ik helemaal niet op had gerekend, was het zorgvuldig verpakte pakketje zelfs nog voordat het eerste vakje geopend mocht worden in huis! Heel erg bedankt!

1 de diciembre de 2024

Zeer tevreden

Een aantal weken geleden hier mijn 1r bestelling gedaan. Eigenaar nam de tijd met mij mee te denken en attendeerde me zelfs op 'toevoegen aan bestelling' toen ik nog een artikel wilde bij bestellen. Hierdoor dus maar 1x verzendkosten ipv 2x. Artikelen zijn prachtig en zoals beschreven, service was goed, vriendelijk en klantgericht. Alles in laten pakken; PRACHTIG! Echt een feest om cadeau te geven. Ik volg ze via instagram en vindt het bewonderenswaardig dat ze het bedrijf zo succesvol runnen in deze drukke periode!

1 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.