Backpackinglight.dk offers gear that might be difficult to find elsewhere in Scandinavia, e.g. the CNOC product series. I purchased a CNOC Vecto 2L set of bags that I'm using for water filtration, but... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har nu handlet flere gange med Backpackinglight.dk. Altid god rådgivning, billige priser og den hurtigste levering jeg har oplevet. Mails som fortæller om afsendte produkter, så man kan følge ens o... Ver más
Fik ikke hvad jeg havde bestilt. Varerne var nogle helt andre end dem de viste på deres hjemmeside. De beklagede fejlen og tilbød at jeg kunne sende varerne retur men påstod samtidig fejlagtigt at v... Ver más
Lækkert specialiseret udvalg, hvor af meget ser ud til at være eneleverandør i DK. Dedikeret og troværdigt en-mandsfirma, der her hjertet med. God service og overskuelig hjemmeside. Bestilte... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Baunevænget 72, 3480, Fredensborg
- 20841212
- info@backpackinglight.dk
- backpackinglight.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fortjente 5 stjerner
Super service. Tak for din tålmodighed med alle mine spørgsmål.
Produkt som beskrevet og vist samt hurtig levering :)
Man får det man bestiller og leveringen var super hurtig. Dejligt at have en forhandler af ultralet vandreudstyr i Danmark, så man ikke altid skal bestille fra udlandet med mulig told/moms samt problematisk returnering til følge, hvis tingene ikke lige passer eller er som forventet.
Super flot service og lynhurtig levering.
Sender man en mail er det svar næsten med det samme. Jeg bestilte varen søndag aften, den blev afsendt mandag morgen og jeg fik den leveret tirsdag.
Letvægtsfeinschmecker
Dedikeret og troværdigt en-mandsfirma, der her hjertet med.
God service og overskuelig hjemmeside.
Bestilte et telt, der stod til 1-2 ugers leveringstid. - det tog dog noget længere, men ikke noget der spolerede oplevelsen.
Butikken kan varmt anbefales og jeg kommer selv igen.
Selve teltet, Hogback, er et super telt, ganske intuitivt og med en god pris ift. vægt.
Good service, quick delivery
Nothing to complain about here! Recommended.
Super god service
Første (men absolut ikke sidste) gang jeg har handlet hos Backpackinglight! Hurtige svar og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Alt i orden
Alt i orden. God og hurtig respons på spørgsmål og hurtig levering.
altid god service
Mangler du vandreudstyr i den lette ende, kan du trygt handle hos Niels.
Godt letvægtsgrej og god personlig betjening.
Super fint at kunne komme forbi Niels og se og prøve udvalget af rygsække. Et produkt i ordren var ikke på lager, men blev eftersendt. Et mindre beløb skulle tilbageføres, og det kom også efter en lille uges tid.
God og hurtig service
Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og det jeg havde bestilt kom dagen efter.
Fin og personlig service, godt udvalg
Fik det jeg havde brug for, og lidt til :) En dags længere leveringtid end forventet, men ok, jeg stod ikke og skulle bruge det nu og her!
hurtigt, præcis og venlig
hurtigt, præcis, venlig... Alt i Alt venlig.
Super service...anbefalelsesværdigt
Superservice...varen blev leveret næsten inden jeg havde bestilt den ;-)
Fantastisk personlig service ud over forventninger
Hurtig levering alt taget i betragtning. Man bliver hold personligt opdateret omkring leveringen af sin ordre direkte fra sælger, hvorfra der generelt er hyppig og god kontakt.
Dette er den slags handler man ville anbefale selvom man skulle betale lidt ektra, dette er dog ikke engang nødvendigt da priserne er noget af de billigste jeg har kunne finde.
Bra kundeservice!
Bestilte en Cumulus Quilt som ikke var på lager. God info fra Niels hele veien, og Quilten kom i henhold til oppgitt leveringstid.
Fedt udstyr - fed service - fede priser!
2 soveposer og 2 liggeunderlag købt, under kyndig og seriøst vejledning, tak for en god handel!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.