Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Backpackinglight.dk offers gear that might be difficult to find elsewhere in Scandinavia, e.g. the CNOC product series. I purchased a CNOC Vecto 2L set of bags that I'm using for water filtration, but... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu handlet flere gange med Backpackinglight.dk. Altid god rådgivning, billige priser og den hurtigste levering jeg har oplevet. Mails som fortæller om afsendte produkter, så man kan følge ens o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik ikke hvad jeg havde bestilt. Varerne var nogle helt andre end dem de viste på deres hjemmeside. De beklagede fejlen og tilbød at jeg kunne sende varerne retur men påstod samtidig fejlagtigt at v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert specialiseret udvalg, hvor af meget ser ud til at være eneleverandør i DK. Dedikeret og troværdigt en-mandsfirma, der her hjertet med. God service og overskuelig hjemmeside. Bestilte... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

UL Shop i DK

Endelig en shop, med Ultralight Udstyr, God service -Jeg håber ULtralight vil inspirere mange til en, slankekur på sækken, Hvorfor slæbe 13 Kg- når man kan , flyve med 5 Kg..

19 de mayo de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lånte rygsæk før køb. Super service!

Jeg er brændt varm på Aarn Featherlite Freedom rygsæk og har fra Backpackinglight.dk lånt en før køb.

Jeg aftalte med indehaver at låne rygsækken en weekend over hvor jeg så ville prøve den, den kom et par dage før med post danmark og det var bare super så jeg havde lidt tid til at pakke og indstille.

Denne service er bare helt i top dejligt at kunne afprøve før køb.. Nu skal der spares op!!

Kan klart anbefale denne shop og service!

16 de mayo de 2012

God og HURTIG service - 112 procent i orden

Har nu handlet flere gange med Backpackinglight.dk. Altid god rådgivning, billige priser og den hurtigste levering jeg har oplevet. Mails som fortæller om afsendte produkter, så man kan følge ens ordre.
Super godt tilfreds med firmaet og de produkter jeg har købt. Vil helt klart anbefale Backpackinglight til alle som mangler rådgivning og gode produkter.
På en skala fra 1 til 10. Et stort 10 tal. Har aldrig fået bedre service.
VH Per Egholm

28 de marzo de 2012

Super service og koncept

Det eneste sted jeg har fundet hvor der er mulighed for at låne grej til at få en ide om dette er noget man vil sætte sine spare penge i, vel og mærket uden det koster en 1 krone.
Ikke alt der passer til alle, men super velvillighed til at give en et godt råd eller henvise til et produkt på marked der måske passer til en.

21 de marzo de 2012

God Service

Jeg kan rolig sige at for første gang har jeg fået en "stam butik"

Servicen er uovertruffen, priserne er i bund, men kvaliteten i top. Der er ikke meget pis der, det er ærlig rådgivning, også selvom man måske kunne have solgt noget mere.

21 de marzo de 2012

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.