Vi har haft god virkning af både deres sår og hudpleje og ørepleje. Vi havde en hund som døjede med ørene og ikke gad at vi rensede dem. Men efter at have brugt deres produkter kom hunden selv og v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Produkterne er fantastiske og effektive. Sår og lignende heler hurtigt op med deres produkter Der er super god service ved firmaet hver gang.
Utroligt effektivt mod mug på hest, og det bedste jeg har prøvet af alt hvad jeg har været igennem. Bruger også deres produkter til både øjne, sår mm.
Rigtig godt produkt, levede fuldt op til anbefalingen mod sur stråle. Virkede super hurtigt.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bacxitium® er en naturlig, skånsom og effektiv plejeserie til sår og hudlidelser til alle dyr. Bacxitium® eliminerer effektivt skadelige bakterier, vira, sporer og svampe på sår og hud og understøtter den naturlige helingsproces. Bacxitium® består af 100% naturlige ingredienser og er derfor skånsom mod dit dyr, din hud og vores miljø.
Información de contacto
Hjortevænget 602, 2980, Kokkedal, Dinamarca
- 30220662
- info@bacxitium.com
- bacxitium.com
Det virker og mukken forsvinder
Effektiv behandling af både sårskader…
Effektiv behandling af både sårskader og muk hos hest. Stor anbefaling herfra 👌🏻
Rigtig godt produkt
Sår og hudpleje virker helt fantastisk
Sår og hudpleje virker helt fantastisk. Er med succes brugt på mindre sår og rifter
Brugt sår og hudpleje som virkede efter…
Brugt sår og hudpleje som virkede efter en gangs brug om dagen
Virkelig gode produkter
Virkelig gode produkter. De virker, meget tilfredse :)
Utroligt effektivt mod mug på hest
Produkterne er fantastiske og super god…
Produkterne er fantastiske og effektive.
Sår og lignende heler hurtigt op med deres produkter
Der er super god service ved firmaet hver gang.
Oplevet meget hurtig og god heling af…
Oplevet meget hurtig og god heling af sår i hovedet
Hjalp rigtig godt på sår hos min hest…
Hjalp rigtig godt på sår hos min hest :-)
Effektiv mod sur stråle
Effektiv mod sur stråle, sår og skrammer
Virker super godt fantastisk prudukt
Virker super godt fantastisk prudukt
Super gode produkter
Virkelig fedt produkt
Virkelig fedt produkt! Er rigtig glad for at bruge sprayen til min hest som har rigtig nemt ved at få muk om vinteren, og det har hjulpet så godt! Derudover er han klodset og sprayen virker rigtig godt til hans sår!
Godt produkt
Virkelig godt produkt til sår der ikke vil hele osv. bruger den ofte på mine heste.
Kan varmt anbefale Bacxitium
Kan varmt anbefale Bacxitium! Let at bruge og virker hurtigt!
Virkelig godt produkt
Virkelig godt produkt, et must have i strigletasken👌
Vi har haft virkelig god erfaring med…
Vi har haft virkelig god erfaring med øjenskygge og sårspray
Kæmpe anbefaling her fra
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.