In korte tijd diverse kleding artikelen besteld. Geen enkele keer teleurgesteld. In verleden zo vaak teleurgesteld in bedrijven maar ben blij verrast door materiaal pasvorm en verzending nog niets te... Ver más
La empresa ha respondido
We hebben 3 badmatten (verschillende maten) en 6 grote badhanddoeken gekocht bij Bader. Na tig keer wassen nog steeds veel stof en pluizen het dwarrelt door het huis en laat na afdrogen pluisjes op j... Ver más
La empresa ha respondido
Artikel Retour. Ik had een keukenblok besteld en na het uitpakken zag ik dat ik deze niet kon plaatsen zoals gewenst. Zorgvuldig weer ingepakt, kon natuurlijk niet meer op de zelfde wijze maar het... Ver más
La empresa ha respondido
Dat je tegenwoordig vooruit moet betalen, houd me tegen om nog eens te bestellen. Mijn terugbetaling van een retour, gaat nu volgens de informatie, eventjes 6 weken duren. Het gaat nu maar om een k... Ver más
La empresa ha respondido
Postorderbedrijf BADER staat sinds 1929 voor kwaliteit & klantentevredenheid ✓ Kwaliteitsgarantie van alle producten ✓ Competente klantenservice ✓ Nu bestellen!
5902 VA, Venlo, Holanda
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Makkelijk en snel bestellen.
Goede kwaliteit.
Geen verzendkosten.

Respuesta de BADER postorders
Broek gemakkelijk te bestellen, het is wel heel gemakkelijk om de maat te bepalen.

Respuesta de BADER postorders
Het gaat nu maar om een klein bedrag, maar je zou toch 6 weken op een groot bedrag moeten gaan wachten.
Dat is bij andere postorderbedrijven toch beter geregeld.

Respuesta de BADER postorders
Goede service , wordt altijd vriendelijk aan de telefoon geholpen als ik een vraag heb, en mooie kwaliteit en goede pasvorm.

Respuesta de BADER postorders
Zeer tevreden over de ervaringen opgedaan bij uw firma.

Respuesta de BADER postorders
Ging gewoon snel en eenvoudig. Eén puntje van kritiek: ik bestel een tochtstopper en op het plaatje staat ook een tochtstopper in de door mij gewenste kleur, maar bij de omschrijving heet het ding opeens een kussensloop. En dat is toch echt iets heel anders. Nu maar hopen dat ik echt die tochtstopper krijg ;-)

Respuesta de BADER postorders
Wederom weer goed geslaagd met 2 items ( ochtendjassen ) uit de prachtige collectie. Ook de huishoudelijke producten zijn top.

Respuesta de BADER postorders
Bestellen van de plantenbak ging heel gemakkelijk.

Respuesta de BADER postorders
duidelijke website om uit te zoeken wat ik wil bestellen

Respuesta de BADER postorders
Mijn pakket wordt heel netjes in een heel leuke cartoon doos bij mij afgeleverd.

Respuesta de BADER postorders
Op website en bevestiging staat levering binnen 2 tot 3 dagen. Na 3 dagen telefonisch kontakt is het antwoord : staat nog op verwerking en kan 10 dagen duren.
Heel vervelend!!!

Respuesta de BADER postorders
bader heeft mooie artikelen en het is makkelijk en duidelijk te vinden

Respuesta de BADER postorders
Al lange tijd opzoek naar badstof jurk. Erg benieuwd en gevonden bij Bader. Fijne stof en goede kwaliteit. Geheel naar wens.

Respuesta de BADER postorders
Wanneer je bestelt vanuit je wensenlijstje springt na iedere klik de pagina weer terug naar de eerste bladzijde en wanneer je dan 6 pagina's met wensen hebt, is het heel irritant wanneer je steeds weer vanaf het begin moet beginnen.

Respuesta de BADER postorders
Al jaren kopen wij bij Bader, tot nu toe alleen maar goede ervaringen en service gehad.

Respuesta de BADER postorders
Más información sobre otros tipos de reseñas.