Beställde Reiker sandaler. Det gick snabbt och fick det jag hade beställt. Dessutom lätt att komma fram per telefon till kundservice. Vilket är mycket viktigt. Såg att det fanns mycket fina plagg, lit... Ver más
Jag gjorde först fel och skulle genomföra köpet som "kund" men de frågade efter lösenord och det har jag ju inget så jag ringde upp er på ert 010-nummer. Fick hjälp av en kvinna som svarade om hur ja... Ver más
Jag är ny kund och är tacksam för att det finns läststorlekar som är tydligt specificerade, så som H-läst som jag behöver. Det kunde dock vara fler bilder på skorna, från olika vinklar. Det vore ännu... Ver más
Köpte en sommar jacka älskar den köpte en vinterjacka som jag skickade tillbaka då blev det problem fick ett kontonummer som min bank inte godkändes ringde banken dom säger att det är fel ringer Bader... Ver más
Escrito por la empresa
BADER har stått för kvalitet och prestanda i över 90 år. Utöver höga kvalitetsstandarder har innovation och framsteg alltid varit grunden för det dagliga arbetet på BADER. Detta är det enda sättet att erbjuda kunden mer än 20 000 produkter till bästa pris-prestanda-förhållande. Med det nya, moderna och högeffektiva fraktcentret når varorna kunden snabbt och säkert i enlighet med de högsta miljökraven.
Valhallavägen 185, 102 52, Stockholm, Suecia
- 010 332 00 02
- service@bader.se
- bader.se
No ha contestado las opiniones negativas
Lite stökigt att betala och bilder på…
Lite stökigt att betala och bilder på produkterna finns inte i varukorgen
Lätt att hitta vad jag sökte
This is a scam site
This is a scam site. I ordered a pyjamas, they withdrew the money but no delivery. I contacted customer service, they just kept asking for information and asked to do do a new order - blaming ”system error” for not finding my order. I sent proof that even if they did not haver the order registered, they had taken the money. After that, no response from customer service. No rersponse at their phone number. DO NOT ORDER FROM THEM. I will file a report to the police and notify my credit card company.
Känns tryggt och seriöst
Tydlig hemsida. Produkterna motsvarar alltid de som man förväntar sig.
Snabbt o enkelt men lite svårt med…
Snabbt o enkelt men lite med svårt storleken
Dörrmattornas motiv
Dörrmattornas motiv. :) Att jag inte kunde betala via Klarna. :(
Jag gjorde först fel och skulle…
Fick hjälp av en kvinna som svarade om hur jag skulle göra och det funkade perfekt :-)))
Jag beställde 2 påslakan set men fick…
Jag beställde 2 påslakan set men fick bara en utan ett meddelande om detta.
Är ny tvungen att beställa en annan som inte passar riktig bra.
Kläderna har alltid bra kvalitet och är…
Kläderna har alltid bra kvalitet och är välsydda.
Snabb leverans. Bra och tydliga bilder i katalogen.
Jättenöjd !
Lätt att beställa bra information
Snabb leverans och fina produkter
Jag ville bara ha en ny väska till mig…
Jag ville bara ha en ny väska till mig själv .För den jag har håller på gå sönder .
Smidigt utan krångel.
Bra sortiment och enkelt att beställa…
Bra sortiment och enkelt att beställa och betala
Jag hade en check för 100 kr som jag…
Jag hade en check för 100 kr som jag ville gärna lösa in men fick inte möjlighet då avbrott jag köpet och ringde kundtjänst, då kundtjänst bad mig göra om inköpet vilket gick inte ändå
Besvärligt vid beställning och…
Besvärligt vid beställning och kontoregistrering. Vid första beställningen fick jag 100 kr i rabatt. När jag sen skickade tillbaka beställda sandaler eftersom de var för små fick jag ingen nykundsrabatt när jag sedan beställde andra med större storlek fast ni genom mail påstod att rabatten fanns kvar på kontot " fast jag inte kunde se det". Hade det inte varit för att jag snart ska på semester och behöver bekväma sandaler och det är svårt att hitta sommarskor i butiker just nu hade jag inte köpt hos Bader.
Hittade ett par skor som kanske passar…
Hittade ett par skor som kanske passar mig.
Más información sobre otros tipos de reseñas.