Beställde Reiker sandaler. Det gick snabbt och fick det jag hade beställt. Dessutom lätt att komma fram per telefon till kundservice. Vilket är mycket viktigt. Såg att det fanns mycket fina plagg, lit... Ver más
Jag gjorde först fel och skulle genomföra köpet som "kund" men de frågade efter lösenord och det har jag ju inget så jag ringde upp er på ert 010-nummer. Fick hjälp av en kvinna som svarade om hur ja... Ver más
Jag är ny kund och är tacksam för att det finns läststorlekar som är tydligt specificerade, så som H-läst som jag behöver. Det kunde dock vara fler bilder på skorna, från olika vinklar. Det vore ännu... Ver más
Köpte en sommar jacka älskar den köpte en vinterjacka som jag skickade tillbaka då blev det problem fick ett kontonummer som min bank inte godkändes ringde banken dom säger att det är fel ringer Bader... Ver más
Escrito por la empresa
BADER har stått för kvalitet och prestanda i över 90 år. Utöver höga kvalitetsstandarder har innovation och framsteg alltid varit grunden för det dagliga arbetet på BADER. Detta är det enda sättet att erbjuda kunden mer än 20 000 produkter till bästa pris-prestanda-förhållande. Med det nya, moderna och högeffektiva fraktcentret når varorna kunden snabbt och säkert i enlighet med de högsta miljökraven.
Valhallavägen 185, 102 52, Stockholm, Suecia
- 010 332 00 02
- service@bader.se
- bader.se
No ha contestado las opiniones negativas
Enkel och smidig hemsida
Lätt att förstå
Snabb och smidig hemsida.
Beställde en herrstövel som skulle…
Beställde en herrstövel som skulle levereras inom 10 dagar.Blev fundersam då ingen leverans bokats hos PostNord så jag kontaktade företaget på telefon och de visste ingenting.Skickade mail där jag skrev att de får annullera order om de inte tänkte leverera inom utsatt tid.Fick som svar att stöveln var slut i lager och att de hoppades de varit till hjälp….inget om att de annullerat orden eller annan info.Har mailat flera ggr nu och tydliggjort att de ska annullera och meddela klarna men återkoppling lyser med sin frånvaro.Ett opålitligt företag där man kan beställa varor som inte ens finns och sen inte få den information som efterfrågas.Blev förvånad att se de recensioner som ger bra omdöme.Kommer aldrig mer beställa från det företaget igen.Känns inte seriöst.
För många frågor om tecken i ruta
För många frågor om tecken i ruta! Hustrun försökte och ledsnade på vägen så jag fick göra beställningen istället! 3 gånger var jag tvungen att skriva in bokstäverna som verifierades varje gång men utan att ange något fel så kom en ny fråga! Snygga till och rensa upp! Ni tappar massor av kunden som inte har samma tålamod som jag har!
enkelt och snabbt
Bra service och fina produkter!
Bra varor, bra pris - jobba på frakten
De hade det jag ville ha, till ett mycket bra pris. Jag hoppas de kan jobba på fraktalternativ och frakthastigheten inom en snar framtid.
ovanligt begripligt även för en 85-åring
lätt att beställa och få levererat
allt lyckades enkelt och bra.
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Vackra stjärnor till att pynta fönstret med.
Jag fick betala returfrakten på ett par…
Jag fick betala returfrakten på ett par skor som dragkedjan var trasig på vid leverans till mig. Jag hade utförligt beskrivit felet på frågeformuläret som bifogats.
Det kan ju inte vara rätt och riktigt att köparen står för frakten vid fel på varan. Det är EJ lätt att få kontakt med firman.
Enkelt välja och beställa
Más información sobre otros tipos de reseñas.