Vore bra med information om strandflaggestödens tjocklek på tappen där flaggan skall sitta. Jag fick anlita metallsvarvare för att mitt fotstöd skulle passa i strandflaggans mast. Tog någon vecka med... Ver más
La empresa ha respondido
Det är numera svårt att hämta ut en försändelse hos ett ombud om man inte har en smartphone. Det är inte leverantörens fel utan PostNords, som inte längre aviserar med leveranskoden utan med en intern... Ver más
La empresa ha respondido
Jag vill verkligen lyfta den service jag fick. Jag ringde och frågade om det fanns möjlighet med snabbare frakt då jag missat hur många dagar det var. Kvinnan jag talade med undersökte saken. Hon åter... Ver más
La empresa ha respondido
Helt suveränt, fick min beställning på 3 arbetsdagar och kan inte vara nöjdare. Beställer 100 pins och varenda en var felfri och topp kvalité. Grym Customer service även då dem mailar bilder På hur d... Ver más
La empresa ha respondido
Badgeland är en Skandinavisk reklamartikelfirma och en del av Reklamland. Reklamland driver Badgeland, Stickerland och Magnetland. Vi är aktiva och driver lokala firmor i 4 olika länder, nämligen Sverige, Danmark, Norge och England. Vi har 12 anställda och omsätter för ett tvåsiffrigt miljonbelopp i koncernen Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 kampanjknappar i olika storlekar. Behöver de 10000st kan vi leverera detta inom ett par dagar. Det som tar tid är oftast frakten, men har du riktigt bråttom budar vi gärna. Tänk på att vi kan ta fram betydligt bättre priser om du har tid att vänta lite längre med dina produkter. Ibland kan vi tom ge dig ännu bättre pris än våra listpriser
Solna Business Park Svetsarvägen 15 2 tr. , 171 41 , Solna, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Knapparna blev precis som jag tänkte mig, och med bra magnetfäste.

Respuesta de Badgeland Sverige
Bra produkt till bra pris och levererades enligt den tid som utlovades. Nöjd!

Respuesta de Badgeland Sverige
Fick leveransen väldigt snabbt och är jättenöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

Respuesta de Badgeland Sverige
Snabbt - men varför skicka paket i stället för brev med två små pins? Och varför debitera dubbelt porto?

Respuesta de Badgeland Sverige
Köpet var enkelt och gick snabbt att få leverans till boxen närmast hem. Produktens motsvarade förväntningarna också 👍

Respuesta de Badgeland Sverige
Bra resultat och leverans.
Skrev och frågade hur man skulle leverera materialet och fick svar att man skulle få ett korrektur innan beställningen går igenom, vilket jag inte fick, men blev bra ändå.

Respuesta de Badgeland Sverige
Den present jag köpte i form av svensk-brasiliansk vänskapsnål såg ut exakt så som jag ville ha den. Det gick även väldigt fort att få den till ombud trots juletider!

Respuesta de Badgeland Sverige
Katastrof, får inte hem min beställning.
Har blivit underinformerad och nu får jag brottas med fedex och en riktig lost kvinna på badgeland.
Vart är servicen? Spelar ingen roll att man förtydligt saker i förväg för att slippa detta trams.

Respuesta de Badgeland Sverige
Jag har beställt produkter från Badgeland flera gånger och blir lika nöjd varje gång. Fina produkter med snabb leverans.