Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos y equipaje
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Trondheimsbasert familiebedrift siden 1876. Også Norges eneste, og verdens nordligste forhandler av Longchamp <3 Klikk varene TRYGT og RASKT hjem på bag.no.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Skammelig returavgift

Mottok en veske i julegave når jeg kom hjem til familien for å feire nyttårsaften, lite visste jeg at returfrist var satt til denne datoen. Dette er ekstremt tidlig for å returnere julegaver og absolutt noe som er gjort bevisst for egen vinning. Ønsket ikke pengene tilbake, men kun å utføre et bytte eller en tilgodelapp hos nettsiden for beløpet. Tenkte at dette kanskje ville bety en liten returavgift, men de skulle altså ha hele 50% av kjøpesummen. Altså 1000kr for å foreta et enkelt bytte, ikke refusjon. Helt uakseptabel praksis å ta i bruk og virkelig en oppskrift på å miste kunder. Kommer aldri til å bruke denne nettsiden igjen og vil fraråde andre det også.

31 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Koselig butikk, god kvalitet og en kjekk shopping opplevelse

Jeg er et menneske som er opptatt av god kvalitet på hva jeg kjøper og da spesielt vesker.

Dette er noe bag.no som er lokalisert i Trondheim (verdens koseligste by) er svært gode på.

De har nemlig Longchamp, Beck S, Guess, Day ET i tillegg til mange andre kjekke merker.

Accessories har de også fra kjente norske merker som DARK department og la oss ikke glemme deres nye lansering bag charms som jeg er besatt av.

Bag.no er og har siden jeg startet å handle hos dem vært foran trendene og det ser man på deres nettsider også. De selger ikke bare vesker, klær, reiseutstyr og tilbehør de selger trender og det er ikke mange norske butikker som gjør.

OG jeg elsker å støtte norsk drevne butikker og spesielt familie drevne lokale butikker som har vært drevet siden 1876.

Her betaler man for kvalitet, rask levering og en trygg shopping opplevelse. De har også en utrolig koselig tiktok hvor de ofte annonserer både salg og nye lanseringer.

Så spring og shop. Anbefales på det sterkeste!!

3 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bruker evig lang tid på å pakke og sende…

Bestilte 13. august. 20. august i dag og bestillingen er hverken pakket eller sendt. Fikk tilslutt et svar på Instagram om at det gikk tregere pga ferie, dette står ikke opplyst noe sted. Og ny melding om at varen var i en annen butikk. Ser nå på nett at str ikke lenger er inne. Så enden på visa er vel at de har solgt varen mens de har ventet på at ferien skulle ta slutt.

13 de agosto de 2024

Bra kundeservice

Jeg har handlet flere ganger hos bag både i butikk og på nett. de har utrolig bra kunde service og veldig hyggelige ansatte. de har my kunnskap om produktene de selger.

6 de marzo de 2024

Respuesta de BAG.NO

Tusen takk Kajsa <3 Vi er såå glade for å ha deg som kunde !! STOR klem fra alle oss i BAG

Rask levering

Har bestilt derfra før, og fikk pakken veldig fort🥰

1 de marzo de 2024

Respuesta de BAG.NO

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi skrive fine ord <3 STOR klem fra alle oss i BAG

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet både i butikk og på…

Har handlet både i butikk og på nettsiden flere ganger. Veldig fornøyd med kvalitet på produktene, de har også mange varer man ikke finner tilsvarende av elllers i Trondheim i butikk.

12 de febrero de 2024

Fantastisk kundeservice

Har kjøpt flere klesplagg gjennom nettbutikken deres. La inn en bestilling på et skopar der jeg ved en feil klarte ved en feil å velge hente i fysisk butikk. Siden jeg bur 9 timer unna Trondheim så skrev jeg en epost til BAG om feilen og om det var mulig å få de tilsendt, dette var ikke noe problem. Hyggelig og ryddig kundeservice☺️

1 de junio de 2023

SUPERT

Får alltid pakkene etter estimert tid! Super kunde servic!❤️❤️❤️

Elsker BAG

Veldig bra❤️‍🔥

Veldig god kundeservice, bra varer og rask levering. Bestiller gjerne flere ganger🤩

1 de diciembre de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

BAG har flinke og dyktige ansatte

BAG har flinke og dyktige ansatte, de ansatte er hyggelig og gir god kundeservice, er også veldig gode fine produkter med god kvalitet ❤️

Fin og oversiktlig nettside

Fin og oversiktlig nettside med godt utvalg. Varene kommer fint innpakket og enkelt og returnere<3 Ingenting å klage på

Utrolig fornøyd

Utrolig god kundeservice, hjelpsomme og utrolig hyggelige ansatte🫶🏼Produktene er av god kvalitet! Jeg kjøpte min Le Pliage shoulder L i fargen Navy på BAG og kunne ikke vært mer fornøyd🫶🏼 Elsker den!

Super fornøyd med alt

Super fornøyd med alt, rask levering og fikk med et lite armbånd med på kjøpet! Kommer til å bestille mange ganger framover. De har kjempe mye utvalg av populære og bra merker. elsker at de har masse av longchamp.

17 de enero de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og god hjelp!

Veldig rask levering og god kundeservice! Jeg skulle gi vesken i gave til min mann. De spurte da om jeg ville ha den pakket inn. Jeg svarte ja, og den var nydelig innpakket 👍🏼

26 de noviembre de 2023

Respuesta de BAG.NO

Så fint og høre at du er fornøyd og tusen takk for både bestilling og anmeldelse <3 stor klem fra oss i BAG.NO

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utrolig misfornøyd med kundeservice…

Utrolig misfornøyd med kundeservice her! Kjøpte to bluser i sommerferien, innenfor 14 dager ga jeg beskjed til klarna om retur (og at butikken vil få beskjed om dette).

Når returen blir akseptert av de 26.juni får jeg beskjed om at kun 50% av varen blir trukket fra beløpet fordi det ikke var innenfor 14 dager returnert.

Aldri opplevd dette før. Ekstremt dårlig service når man handler noe der og skal beholde deler av ordren. Jeg har ingenting i mot av å betale frakt, men at de skal trekke meg for en vare jeg har levert i orginal emballasje er sykt.

- bestile varen 17.juni
- de sendte varen 19.juni
- jeg mottok varen 26.juni
- 9.juli ga jeg beskjed om retur
- de behandlet returen 20.juli

Og jeg må stå ansvarlig og betale for halve varen jeg IKKE har og har levert tilbake i perfekt forfatning. Aldri opplevd lignende!

STYR UNNA. Og les returen deres godt før dere handler her.

27 de julio de 2023

Respuesta de BAG.NO

Hei igjen <3 Synd å høre at du er skuffet.
Å melde inn returen til Klarna forlenger dessverre ikke returfristen din - men du varsler Klarna om at det vil komme til å skje en fremtidig endring på din faktura. Vi gjør alt vi kan for å være tydelig med vår angrefrist og vi følger også så klart lovens bestemmelser. Du kan lese om våre angrerettsregler her : https://bag.no/levering. I tillegg finner du også fysisk all informasjon om retur og angrerett sammen med bestillingen din.

Vi gjør deg/dere oppmerksom på at den fulle summen av varene blir tilbakebetalt så lenge du holder deg innen tidsrammen som pr. i dag er på 14 dager.

Mvh. BAG.NO

Kjempefornøyd!

Veldig fornøyd med kundeservice og produkt herfra! Fikk Le Pliage veske i str. L i gave fra kjæresten. Han hadde bestilt svart men ville helst ha Navy. Tid for retur var egentlig gått ut, men nettbutikken var veldig hjelpsomme og ordnet så jeg fikk byttet likevel, noe jeg satt stor pris på! Fikk raskt svar og de var løsningsorienterte, så tipp topp! Tusen takk for hjelpen💛

14 de junio de 2023

Respuesta de BAG.NO

Så fint og høre at du ble fornøyd og tusen takk for både bestilling og anmeldelse <3 stor klem fra oss i BAG.NO og vi håper du elsker vesken like mye som det vi gjør

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.