Min absolut favorit butik i Århus ❤️ Mit hjem er fuld af dejlige ting derfra, gulvtæpper, puder, lys i smukke farver og kopper i køkkenet. Ønsker og håber I altid vil være en fysisk butik, bybilledet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget professionelt firma. Flotte ting af god kvalitet. Har købt et tæppe af vævet jute, smukt og rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt et mere. Priserne er yderst rimelige. Meget hurtig levering.... Ver más
Helt fantastisk god kundeservice kan man få ved Balsalen.dk. Den skal man lede længe efter… Bestilte varer online i går eftermiddags, og har modtaget dem idag. Ringede efterfølgende til dem igår sent... Ver más
Jeg bestilte en striktrøje, tile en rigtig god pris, som kom efter ganske få dage. Desværre var trøjen ikke rette størrelse, hvorfor jeg ringede til Balsalen, hvor jeg fik en super god betjening. De... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Shop hos Balsalens nye online univers - Livsstil, Unika & Bolig- Stort udvalg af danske og internationale brands
Información de contacto
Guldsmedgade 22D, 8000, Aarhus, Dinamarca
- info@balsalen.dk
- balsalen.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er super tilfreds med det tæppe jeg…
Jeg er super tilfreds med det tæppe jeg har købt hos Balsalen. Tæppet levede til fulde op til billedet på hjemmesiden.
Jeg har allerede kig på endnu et tæppe😀

Respuesta de Balsalen
Er vild med servicen og stemningen i…
Er vild med servicen og stemningen i butikken - og top lækre produkter!

Respuesta de Balsalen
God service og super lækre ting
God service og super lækre ting . Ikke sidste gang jeg handler hos jer 👍😀 er mega glad for mit tæppe

Dejligt udvalg og hurtig levering
Dejligt udvalg og hurtig levering

Respuesta de Balsalen
En rigtig fin taske- til prisen
En rigtig fin taske- til prisen. Tak!

Respuesta de Balsalen
Superhyggeligt butik med et bredt…
Superhyggeligt butik med et bredt udvalg af bolig interiør, tøj, smykker og meget mere.
Hyggeligste butik i latiner kvarteret

Respuesta de Balsalen
Bedste service og hurtig levering. Handler gerne igen.
Bedste service og levering

Respuesta de Balsalen
Ingen problemer med bestilling eller…
Ingen problemer med bestilling eller levering

Respuesta de Balsalen
Lækre kelimtæpper i god kvalitet og…
Lækre kelimtæpper i god kvalitet og blide farver. Har købt tæpper der to gange, og kan kun anbefale dem.
Derudover hurtig levering begge gange

FANTASTISK STED AT HANDLE
Har handlet hos Balsalen en del gange efterhånden, og jeg har kun ros og positive ting at sende videre til andre.
Tingene kommer hurtig og altid god kvalitet.
10 stjerner herfra.
Min næste ordrer er snart på vej igen.

Respuesta de Balsalen
Fin butik med mange skønne og lækre…
Fin butik med mange skønne og lækre ting.
Fik så fin service af en smilende ekspedient, som gik rundt i butikken og ydede sin service til kunderne.
Desværre var personen som stod ved kassen, ikke særlig smilende under ekspeditionen og da vi sagde tak og god weekend, nikkede hun bare.
Lidt øv oplevelse lige til sidst

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.