Na in eerste instantie een vervelende ervaring met de levering van de artikelen is dit erg fijn opgelost. Twee erg behulpzame medewerkers kwamen om de artikelen te reinigen en in orde te maken en zelf... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Ver más
La empresa ha respondido
Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 63% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede communicatie via WhatsApp
Goede communicatie via WhatsApp, komt afspraken na en de bank is zoals op de foto, tevreden klant

Mooie bank voor een 2e leven
Mooie bank voor een 2e leven. Zeer tevreden met de levering.

Respuesta de Bankenbazaar
Snel geregeld allemaal via Whatsapp.
Snel geregeld allemaal via Whatsapp.
Snelle communicatie.
Goed bod, eerlijke prijs.
Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden.
Leuke spontane chauffeur, hem een handje geholpen zeker met deze zomerse temperaturen.
Kortom ik ben van mijn bank af en daar heeft straks weer iemand plezier van.
Aanrader als je voor duurzaam gaat.
Fijn geholpen.

Goed contact
Goed contact. Vooraf de prijs afgesproken en voor die prijs hebben ze ook netjes de bank opgehaald op het afgesproken moment.

Respuesta de Bankenbazaar
Ze stonden me vriendelijk te woord
Ze stonden me vriendelijk te woord. Altijd reactie terug. Vroegen wanneer het voor mij het beste uitkwam wanneer de bank zou worden geleverd. Bezorger was een hele vriendelijke jongeman.

Respuesta de Bankenbazaar
Aanrader! Goede bank voor een mooie prijs
Een goede bank voor een nog betere prijs. Ik zocht een (tijdelijke) bank voor m’n nieuwe huis. Tot mijn verbazing was de staat van de bank nog beter dan ik had verwacht. Bij bankenbazaar een mooie bank gevonden. Ze hebben veel aanbod met verschillende kleuren en maten. De bezorging verliep snel en goed. Ik kon zelf kiezen hoelaat en wanneer de bank werd bezorgd. Een erg vriendelijke bezorger heeft alles netjes afgeleverd en vervolgens in elkaar gezet, precies op de plek die ik wilde. Al met al, zeker aan te raden!

Fantastisch als nieuw.
Hele goede service..
Een prachtige bank als nieuw
Heel betrouwbaar adres voor een mooie 2de hands bank
Een dikke pluim

Respuesta de Bankenbazaar
Erg tevreden en een aanrader
Ik ben erg tevreden en zeer te spreken over banken bazaar. Goed bereikbaar en snelle reactie via WhatsApp. Ik kon op korte termijn een bezichtiging afspraak maken en de twee banken, waar ik geïnteresseerd was, komen testen en inzitten. Ik kon gelijk een afleverdatum inplannen, ze hadden gelijk plek in hun planning om de dag erna te leveren.
De bezorger kwam in zijn eentje, maar hij wilde graag helpen om de twee banken op mijn voorkeursplek te plaatsen. Tegen een kleine vergoeding van €10 per bank. Dit vind ik zeer redelijk, anders had ik het met mijn 10 jarige dochter moeten doen. Voor een tweedehandse banken service vind ik hun service erg wonderbaarlijk goed. Beter dan vele nieuwe meubelzaken.
Één keerzijde was, de bank die je ziet is de bank die je krijgt, dus geen materiaal keuze en geen specifieke kleurkeuze. Maar heel begrijpelijk voor tweedehandse artikelen. Ik ben een blij dat ik kan bijdragen aan recycling en kunnen genieten van mijn bankstellen die ook nog extra gereinigd is.

Tevreden.
Begin van het contact liep stroef waardoor ik een bank mis liep. Vervolgens boden zij mij een andere bank aan, toen is tegen korting de bank geïmpregneerd. Bezorging was overigens helemaal top! Meneer sjouwde de bank alleen omdat ik niet wist dat er iemand van huis moest mee helpen. Fooitje gegeven. Jammer dat ik die eerste bank mis liep, die vond ik leuker. Maar ik ben nu ook tevreden.

Respuesta de Bankenbazaar
Bank besteld,werd.snel gebeld voor een afspraak temaken en snel geleverd.vriendelijke bezorger en keurig neer gezet.super blij met mijn mooie bank.

Zeer tevreden
De bank zelf voldoet aan de verwachtingen: nog goed stevig, geen vlekken en geen geur dankzij de industriële reiniging.
Contact met handelaar: vriendelijk, correct, steeds bereikbaar via Wattsapp, zelfs in het weekend.
Levering: vriendelijk, snel en behulpzaam.

Super!
We zijn enorm blij met onze bank en jullie goede service!!!!
Maandag bestelt en twee dagen later al in huis!
Super bedankt!!!

Een mooie bank gekocht
Een mooie bank gekocht en de volgende werkdag al geleverd in de avond, Ik heb de bank opnieuw laten Geïmpregneren wat goed gedaan isen de bank zag er precies zo uit als op de foto's van de site en erg vriendelijke en meedenkende mensen.

Respuesta de Bankenbazaar
Koop geen bank bij deze firma
Koop geen bank bij deze firma. leveren een zeer slechte kwaliteit en kapotte bank het contact is zeer traag en ze houden zich bij een klacht aan hun eigen regels die ze zo mooi op hun site hebben staan.
Dus wees gewaarschuwd!!!!! PURE OPLICHTING!!!!!!!!!!!!

Hele goede service
Hele goede service. Redouaan is een goeie bezorger! Top jongens!

Respuesta de Bankenbazaar
Super goed en goedw kwaliteit.
Super goed en goedw kwaliteit.
En eerlijk.
Snel levering.
Roppie

Respuesta de Bankenbazaar
bank besteld en zelfde dag nog bezorgd
bank besteld en zelfde dag nog bezorgd.
Niet van nieuw te onderscheiden! Ik ben er echt ontzettend blij mee, dikke aanrader!!!

Respuesta de Bankenbazaar
Hele goede bank geleverd gehad
Hele goede bank geleverd gehad. Ziet er nog als nieuw uit. Ook de bezorging ging super snel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden

Topservice en prachtige bank
Topservice en prachtige bank
Zeer tevreden met mijn nieuwe bank én de service. De levering was snel en netjes, met vriendelijke bezorgers die alles op z’n plek zetten. De bank zit heerlijk, is van goede kwaliteit en past perfect in mijn interieur. Echt een aanrader!

Top ervaring!
Bij bankenbazaar een prachtige tweedehands bank gekocht voor een goede prijs, ziet er als nieuw uit. Vriendelijk personeel zowel bij de bezorging als op de telefoon, en snelle bezorging tot in de woonkamer. Topervaring van begin tot eind