Barons produces by far the best shirts I've tried. Excellent fit, excellent comfort, excellent quality, and excellent looks. I'm very satisfied, even as their prices have increased. I've mostly gon... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Ver más
Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Ver más
Jeg er førstegangs bruger af skjorter fra barons, hvilket også betyder at jeg ramte forkert ift størrelse. Jeg sendte skjorterne retur og fik tilsendt anden størrelse og den dur 100 %. Jeg har o... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.
Información de contacto
Kronprinsensgade 8, 1114, Copenhagen, Dinamarca
- +45 50700072
- customer@barons.dk
- barons.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 54% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering, fin emballering
Hurtig levering / flot kvalitet og pasform. Modtageren blev glad for gaven

God oplevelse
Hurtig forsendelse og indtil videre god kvalitet - jeg håber at det varer ved da jeg overvejer at skifte fra Eton til Barons.
De bliver vasket og dampet ugentligt.
Nem at dampe til krølfri og fin pasform i contemporary fit til plus-størrelse mave.

Respuesta de BARONS
Fik selv en Barons skjorte i gave
Fik selv en Barons skjorte i fødseldagsgave af min ældste søn og har nu også købt en skjorte til min yngste søn i julegave, fordi kvaliteten er i top og pasformen perfekt. Desuden fin service og hurtig levering. Helt igennem et fint produkt, som fortjener stor udbredelse til den kvalitetsbevidste kunde.

Respuesta de BARONS
Fantastisk service og altid gode…
Fantastisk service og altid gode kvalitets varer

Sindsyg god kundeservice
Zeker een aanrader
Erg prettige shirts van goede kwaliteit.
Stof voelt fijn aan en de fit van de website zat 90% goed.
Zeker een aanrader.

Respuesta de BARONS
Det er en julegave som er ønsket-Hurtig…
Det er en julegave som er ønsket-Hurtig levering

Hurtig levering 👍
Hurtig levering 👍
Dejlig skjorte at ha’ på 👍
Bevarer farver mv efter mange gange vask 👍
The Consultant 4.0, Black, skal dog lige forbi et strygejern, selvom skjorten ved vask ikke blir centrifugeret og hængt op drivvåd

Respuesta de BARONS
Hurtig levering af skjorter af fin…
Hurtig levering af skjorter af fin kvalitet med den rigtige pasform, især slim line sidder perfekt på en slank person.
Et produkt jeg gerne anbefaler.

Respuesta de BARONS
Det er “by far” de bedste skjorter
Det er “by far” de bedste skjorter jeg har haft. Dette gælder også de helt store mærker.

Respuesta de BARONS
Service og skjorter i toppklasse
Både service og skjortene holder absolutt toppkvalitet. Jeg har utelukkende brukt Eton-skjorter de siste 20 årene. Nå blir det neppe flere kjøp derfra. Det sier alt.

Respuesta de BARONS
Har været godt tilfreds med mine køb
Har været godt tilfreds med mine køb! Seneste køb er til julegave, hvorfor jeg ikke kan uddybe

Super god / hurtig service
Super god / hurtig service. Skulle have en anden størrelse, det var det nemmeste at få gjort.

Respuesta de BARONS
Jamen som altid er servicen i top😊 alt…
Jamen som altid er servicen i top😊 alt lige fra bestilling til lækker indpakning😊

Respuesta de BARONS
Jeg har fundet det superme kvalitet af…
Jeg har fundet det superme kvalitet af skjorterne, og vil være en fast kunde hos dem.

Helt fantastisk kundeservice.
Helt fantastisk kundeservice.
Havde fået leveret en skjorte i forkert størrelse.
For at være sikre blev alle oplysninger til levering af den korrekte skjorte indsamlet og kontrolleret. Fik returporto og Barons fulgte op på at jeg fik den rigtige skjorte - da der var usikkerhed om den var på lager, fik jeg en venlig information om mulig forsinkelse.
At skjorterne så også er helt fantastiske gør jo at man er nødt til at handle der igen

Respuesta de BARONS
God hjemmeside med fine beskrivelser
God hjemmeside med fine beskrivelser, godt udvalg og fedt med forskellig ærmelængde. Lækker indpakning, så varm anbefaling her fra

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.