La empresa ha respondido
Errant laver gode produkter til fornuftige priser. Har købt flere par sko og er meget tilfreds med service, produkt, pris osv!
La empresa ha respondido
Bestilte mine sprit nye sneakers torsdag middag, fredag kunne jeg tage dem på👌👌 Perfekt pasform og naturligvis en god pris
La empresa ha respondido
Hvis man ligesom mig har det lidt stramt med at hoppe i jakkesæt, så hjælper det på humøret at hoppe i de fedeste Sneakers fra ERRANT. Dog holder snørebånd ikke til styrt på cykel efter julefrokost �... Ver más
La empresa ha respondido
ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.
Østerågade 4c, 9000, Aalborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt hvad der blev lovet i forudbestillingsmailen blev overholdt. Tidlig adgang, nem bestilling og super hurtig levering. Desværre var skoene for små, men så var der bare det nemmeste ombytningsproces og 2 dage senere fik vi sko i den rigtige størrelse. Skoene er super lækre. Jeg har intet negativt at sige eller skrive 😉.

Respuesta de ERRANT
Bestilte mine sprit nye sneakers torsdag middag, fredag kunne jeg tage dem på👌👌
Perfekt pasform og naturligvis en god pris

Respuesta de ERRANT
Virkelig god kommunikation med Errant og jeg er meget glad for mine sko. De var værd at vente på!

Bare fede sko.
Hurtig levering og let bytteservice.
Generelt en super oplevelse

Respuesta de ERRANT
Ekseptionel service og de bedste sneakers jeg har haft.

Respuesta de ERRANT
Det er hurtig levering og god kvalitet og pænt design

Respuesta de ERRANT
Nogle af de pæneste sko jeg har haft, men de er alt for tunge. Og når man går på trapper er der ingen stødabsorbering overhovedet. Køber ikke igen.

Respuesta de ERRANT
Hvis man ligesom mig har det lidt stramt med at hoppe i jakkesæt, så hjælper det på humøret at hoppe i de fedeste Sneakers fra ERRANT. Dog holder snørebånd ikke til styrt på cykel efter julefrokost 😵 men de sender nye 🙏
Fantastisk kundeservice, har 3 par af deres Essential, skal ha dem i alle farver

Respuesta de ERRANT
Virkelig en god sko og den bedste service!

Respuesta de ERRANT
Opfølgning på min tidligere anmeldelse.
Efter at have taget fat i kundeservice og en god dialog frem og tilbage med Christian, så sender de et par nye sko.
Bedste kundeservice jeg har oplevet!

Respuesta de ERRANT
Jeg fik et par i julegave. oplevede dog at de var i stykker inden jeg overhoved fik prøvet dem.
Skrev til dem, og fik da også et par nye. Men allerede her 4mdr. efter, er de så ødelagt omme i hælen at jeg ikke kan holde ud at have dem på.
Det er nogle fede sko, og kundeservicen er til 5 stjerne. Men når et par sko koster 1000-1300kr, forventer jeg også at de kan holde længere end 3-4mdr.

Respuesta de ERRANT
Hurtig ekspedition og god service. Jeg købte et par sko, hvor den højre sko føltes lidt mærkelig. Christian var der lynhurtigt til at hjælpe mig. Dejlig oplevelse, og det er bestemt ikke det sidste par sko, som jeg har købt hos ERRANT.

Respuesta de ERRANT
Fik et par sko med en lille fejl.)jeg havde ikke min kvittering da de var en gave og alligevel fik jeg tilsendt et par nye sko uden at der var andet end god service . Kan klart anbefales 👌

Respuesta de ERRANT
Jeg elsker når virksomhedsejere gør en indsats for at levere sublim kundeoplevelse. Driver selv en webshop og har mange gode punkter at tage med fra min oplevelse med Errant.
Det er første gang jeg køber og havde oprindeligt bestilt en Limited Edition sko. Desværre passede dem mig ikke, og størrelsen større var desværre udsolgt. Æv!
Men jeg fik lavet en deal med Christian hvor jeg fik andre sko i bytte. Vi talte lidt om størrelserne og bestilte derfor i første omgang str. 44 i Essential modellen. Da jeg modtog dem, var de desværre for stramme og er nu i gang med at få ombyttet til 45.
På trods af at det skriveri frem og tilbage på alle tider af døgnet, har jeg oplevet god kundeservice og hele tiden med et smil på læben, til trods for flere forsendelser frem og tilbage.
Glæder mig nu til at modtage den nye sko i str. 45.
Tak for god kundeoplevelse fra start til slut!

Respuesta de ERRANT
Jeg har lige købt mine første Errant sneakers. Lynhurtig levering og en fantastisk lækker kvalitet. Kan klart anbefales.

Respuesta de ERRANT
Más información sobre otros tipos de reseñas.