Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har tidligere købt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste køb oplevet super rådgivning, via mail, så sender de bedste anbefalinger både i forhold til produkter og ser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde fulgt lidt med på Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god måde at komme igang på, og især Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glæde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra så effektivt som der vises på videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfølger laver sorte misf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, børste mv. Jeg har været SÅ glad! Især for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de limpieza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Basic Clean er leverandør af højkoncentrerede rengøringsmidler til det professionelle marked. Vores rengøringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengøringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengøringsmidler gør rengøringen let og lige til. Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler, men med Basic Cleans rengøringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengøringsmidler, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål angående vores rengøringsmidler eller rengøringsudstyr...

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det virker…..!

I 40 år har jeg ledt efter rengøringsmidler der virker mod mug og kalk. Nu har jeg fundet det. Tak!

30 de abril de 2025

Hej Lene
Tak for din flotte anmeldelse og søde ord

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte skumudlæggerpakken og kunne…

Jeg købte skumudlæggerpakken og kunne ikke få skumudlæggeren til at fungere. De ville have den sendt retur til test. Fik at vide at den virkede og at jeg skulle betale porto for at få den retur igen.
Jeg kan stadig ikke få den til at virke.
Jeg kan absolut ikke anbefale skumudlæggeren

11 de abril de 2025

Hej Eva

Jeg ved ikke hvad du gør forkert, måske pumper du dne ikke nok måske har du ikke nok sæbe i, men jeg testede personligt din skumudlægger og vi sendte en video af det til dig, hvor den fint ligger skum ud.

Din 1 stjernede anmeldelse syntes en smule uretfædig netop da produktet intet fejler hos os.

prøv og øg sæbemængden eller trykket, så virker den. men husk du bruger trykket ret hurtigt så den skal pumpes op igen.

MVH Ricco
Adm. direktør

God oplevelse

Kundeservice er hurtig til at svare på spørgsmål, og da jeg modtog en vare med hul i, var de også hurtige til at sende en ny vare.

16 de abril de 2025

Hej Line
Tak for din flotte anmeldelse og søde ord :)
kh Dorte

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlige sprayeflasker mm.

Har købt flere produkter derfra, nogen holder "hvad de lover", og andre er til at smide i skraldespanden...
Deres sprayflasker er af utrolig ringe kvalitet, jeg har nu 10 stk, hvor der intet kommer ud af som forstøver, men det løber bare ned af flasken, eller også kommer der intet ud...
Har skrevet det på et af deres opslag på FB, men sjovt nok var jeg den eneste der IKKE fik svar, hvilket andre også kommenterede på...
Dårlig service...

31 de enero de 2025

Hej Rikke

hvis du har en dårlig oplevelse med vores produkter, vil det være til din fordel at skrive til vores kundeservice, så vi har en reel mulighed for at hjælpe dig.

Når du skriver på en FB tråd, så risikerer du og drukne i mellem mange hundrede kommentarer, vi fanger de fleste men ikke alle.

skriv til info@basicclean.dk, så skal vi hjælpe dig med nogle forstøvere der virker, eller løse din problemstilling.

MVH Ricco

Fantastiske produkter og kundeservice

Fantastiske produkter og kundeservice.
Kommer aldrig til at bruge andre rengøringsmidler 😘

25 de marzo de 2025

Hej Azra
tak for din flotte anmeldelse og søde ord

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Modtog vare med mug på og fik en mail…

Modtog vare med mug på og fik en mail hvor der stod: Beklager det har vi ikke oplevet før.
Det var det - ikke noget med at sende ny vare eller noget

Jeg har ingen glasrens bestilt hedder ikke Mette men har derimod lagt næsten 600 kr til 2 startpakke med mug/skimmel

14 de febrero de 2025

Hej Maiken

Der var mug på en emballage et problem vi aldrig havde set før, kassen havde formentligt fået fugt uden nogle havde oplevet det.

vi beklagede meget, men produktet fejlede ikke noget hvorfor vi ikke sendte et nyt

mvh Ricco

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gode produkter

Jeg er rigtig glad for produkterne, de lever op til mine forventninger.

Det der trækker min anmeldelse ned, beror udelukkende på kundeservice delen, at jeg har bestilt en vare som var en fejl ved, dette vil i så eftersende, men opkræver mig for fragt, den udgift synes jeg 100% burde lægge på jer.
Det i kunne tilbyde mig var 15% rabat eller at jeg bare kunne sende varende retur. Det vil jeg genoverveje til en anden gang.

10 de marzo de 2025

Hej Didde
tak for din anmeldelse :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt ved jer for en uge…

Jeg har bestilt ved jer for en uge sidden men intet modtaget endnu???? Det er utroligt det skal tag så langt tid… man skal IKKE stå og mangle da det tager laaang tid før man modtager tingene . Køber aldrig noget ved jer mere .

9 de marzo de 2025

Hej Anita

Det beklager jeg ekstremt meget, vi har haft en mindre fejl i vores udskrivning af pakkesedler til lageret, hvorfor et par håndfulde kunder ikke har fået sendt deres pakke.

Jeg beklager meget fejlen, det er desværre sådan nogle ting der sker en gang imellem, selvom vi gør alt for at prøve og undgå det.

Jeg håber på trods af den lange leveringstid, at du bliver glad for produkterne!

MVH Ricco Busk
Adm. Direktør

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu flere gange købt rengøringsmidler hos dem, og jeg har intet negativt at sige. Ovnrens virker, kalk fjerner virker, vindue rens virker. Har lige fået glas rens, stål rens, shine op, og skure creme hjem, glæder mig til at bruge det. Ingen problemer med levering. Gode videoer på hjemmesiden

5 de marzo de 2025

Hej
Tak for din flotte anmeldelse og søde ord,

Arrogant kundeservice

5 de marzo de 2025

Hej Anon
tak for din anmeldelse
Det er jeg ked af du synes om os,
vi gør vores bedste hverdag

Fantastiske produkter der virker

Fantastiske produkter der virker! Super god kundeservice. Jeg har bestilt der flere gange og hver gang god og hurtig levering.

26 de febrero de 2025

Hej Hanne
Tak for din flotte anmeldelse og søde ord.

Fup og svindel

Købte en flaske 10 mug og skimmelrens.
Indholdet er 100% “klorin”, som jeg kunne ha købt til en femtedel af prisen i et supermarked.
Ren klorin er desuden hverken sikkert eller sundt at bruge koncentreret eller i små rum.
Nej tak herfra.

1 de febrero de 2025

Hej Anja
tak for din anmeldelse
jeg er ked af din oplevelse,
må du få en dejlig dag :)
kh Dorte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bøvlet med sorte fuger på mit…

Har bøvlet med sorte fuger på mit badeværelse i årevis…men efter 10 min. med mug og skimmelrens , og lidt knofedt, er min bruseniche så god som ny! Er meget imponeret☺️

14 de febrero de 2025

Hej Ann Christina
tak for den flotte anmeldelse og søde ord
Det betyder enormt meget for os :)

Gode produkter

Jeg har gennem længere tid, købt forskellige produkter fra BasicClean. Hver gang er jeg blevet overrasket over, hvor gode deres produkter er. Kludene er de absolut bedste, inden for rengøring/køkken osv. Jeg købte en spand med hjul til, og var i vildrede med hvordan, de skulle sættes på. Jeg mailer og spørger, for ikke at ødelægge dem. Jeg får svar indenfor 10 min. Jeg er stadig ikke sikker, da jeg tror jeg bliver misforstået undervejs. Spørger mere uddybende. Får igen et svar indenfor 10 min. Nu er jeg helt med på hvordan, så de ikke bliver ødelagt. Jeg skriver en takke mail retur, og får igen positiv respons. Jeg kan virkelig anbefale de produkter jeg har købt derfra. Rengørings midler, støvsuger, Kludene, støvsuger og nu min spand med hjul og hele gulvpakken.

10 de febrero de 2025

Hej Lotte
tak for din flotte anmeldelse og søde ord.
Det betyder enormt meget for os.
Vi gør vores bedste hverdag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mug- og skimmelrens til gummifuge

Jeg har en gummifuge i brusenichen som i årevis har været kulsort af skimmel, og jeg har forsøgt alskens midler uden det mindste resultat. Så forsøgte jeg med Basiccleans Mug- og Skimmelrens som et sidste skud inden en hel udskiftning af fugen - og det virker! Jeg har givet fugen 3 gange rens á 10 minutter nu, og skimmelen løfter sig stille og roligt, så fugen nærmer sig sin normale grå farve. Jeg tænker den lige skal have et par gange mere før jeg er helt tilfreds.
Stor anbefaling af produktet.

Hej Thomas
tak for din flotte anmeldelse og søde ord.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dårlige skruer

Ganske fin leveringstid - købte 2 tøjstativer til væggen. Fin kvalitet, dog var skruerne så ringe at de ikke engang kunne skrues i. Lidt en skam da prisen er ok høj.

Svar: har været i kontakt med jeres kundeservice dog uden den store hjælp . Og nu det jo over 4 mdr siden jeg lavede min anmeldelse .. så jeres svar tid er da lang

Hej Jonas
Det betyder enormt meget for os.
Det er jeg ked af din oplevelse, jeg vil ønske du en anden gang skriver til kundeservice så vi sammen kunne løse det.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fine rengøringsprodukter MEN!

Fine rengøringsprodukter.
Købte dog et vægmonteret tørrestativ 100x80. Lige som vi manglede. .. Men, billedet af varen stemmer desværre ikke overens med produktet der sælges på hjemmesiden. Det ser ud til at der mangler en eller to stænger, da siderne stikker 10-15 cm ud i rummet. Vi troede det var en fejl og kontaktede firmaet. Lad være med at købe det, man bliver desværre kun skuffet. De vil ikke tage den retur, fordi vi har åbnet pakken. Øv!

20 de enero de 2025

Hej Annemette
tak for din anmeldelse
Jeg beklager din oplevelse.
Vi kan desværre ikke tage åbnet vare retur som ikke er defekte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkter og super service

Fantastiske produkter, der virker, og gode videoer, som viser, hvordan man bruger produkterne. Tak for en super god kundeservice, da jeg havde brug for produkter akut.

Hej Pia
Tak for din flotte anmeldelse og søde ord

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.