Beställde fyra burgare varav tre dubbel. Två av en sort och den tredje en annan. När jag påpekade att bara en var märkt med klisterlapp och alla tre såg likadana ut så medgav inte personalen att de g... Ver más
Ej genomstekt, rosa i mitten.. Vid olika tillfällen och olika resturanger har jag råkat ut för rosa hamburgare och trott att det ska vara så... Men nu har jag slutat äta på Bastard Burgers.
Väldigt överreklamerat företag i alla fall i Malmö, den enda stad där jag ätit deras hamburgare. Väldigt simpla och smaklösa hamburgare till ett väldigt högt pris. Servicen var slö, slarvig och oprofe... Ver más
Bästa stället är den vid guldmarsplan, Areon där är en grym grab. Alla andra ställen neckade en när man skulle på muggen, och ville inte äns ta betalt för det. Medans Areon lätt en gå in utan att prö... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Välkommen!
Kalmar, Suecia
- bastardburgers.se
No consta que solicite reseñas
Högtorget i stockholm.
Högtorget i stockholm.
Burgarn lukta gott med min näsa, smakade gott med min mun och såg god ut med mina ögon, kändes gott med mina fängrar. Den hördes bra med mina öron.
Bra personal, trevliga kunder, dock gillade jag INTE brödet eftersom att brödet inte smakade gott med min mun. Jag ger resturang en stark 6/10
Jätte trevlig och hjälpsam personal
Jätte trevlig och hjälpsam personal. Hade med mat till vår 1 åring och de hjälpte så gärna att värna den åt oss. God service och god mat. Kan va lite flötigt ibland men så gott 🤤🤤 va i Kalmar restaurangen.
Överskattat och dyrt.
Besökte BB i Sollentuna Centrum
Besökte BB i Sollentuna Centrum. Goda och fräscha men ganska små burgare. Pommes fritesen smakade helt okej. Totalt sett inte prisvärt för en meny på ca 160 kr. Försökte byta vanliga löken mot picklad rödlök, men det var inte möjligt! Förvånansvärt dåligt!
Går hellre till den lokala stugan med goda och fräscha hamburgare i grannkvarteret!
Jätte dålig service och riktigt…
Jätte dålig service och riktigt otrevlig personal. (Såklart inte alla) men hon som heter Melinda O tydligen är chef här var väldigt otrevlig och höjde rösten. Jag betalade och såg att summan dragits från min bank och hon menade då att det inte gick genom och lät mig betala en gång till. Så det drogs två gånger från min bank. Hon sa att beloppet är reserverat och att det kommer tillbaka men än har det inte kommit tillbaka. Riktigt usel service!! Kommer aldrig att äta här igen!!
Ordered an Oklahoma Menu from B
Ordered an Oklahoma Menu from B. Burgers at Emporia Malmö, delivered by Foodora, the burger was so salt that all meal was destroyed, really not acceptable! Cannot recommend B. Burgers.
30 min ventetid for take away, vi boede li overfor og bollen var total svampet og blød, tarvelige pommes. Øv øv til en stinkende pris
30 min ventetid for take away, vi
Sämst service
Sämst service, otrevlig personal och fick min mat efter 50min när dom sa 20min i telefonen. Kommer defenitivt inte åka tillbaks dit.
40 minuters väntetid
40 minuters väntetid, en kypare som sluddrade någon slags engelsk dialekt då man knappt förstod honom och dessutom var köttet och osten så hårt stekt att det var en 5 mm bränd ytan på hamburgaren. Inte att rekommendera!!’
Besviken
God mat, men absolut inget wow. Dålig service i Kalmar. De ljög om hur presentkortet kunde användas, jag fick fel i beställningen osv. Nej tack äter inte där igen.
SKÄRPNING!!!
Nu har jag besökt bastard burgers flera gånger och senast idag på Emporia får jag samma resultat som tidigare gånger. Tydligen kan man inte plocka bort eller lägga till något i sin burgare. Jag önskar att ta bort köttet och lägga till en hallomiskiva istället då jag inte äter kött i form av burgare. Men får bara ett nej. Även om vi säger att vi kan betala mer för utbyte av kött till hallomi så varje gång får vi ett strängt nej. Hur f*n kan man inte få ta bort en viss grönsak eller byta en sås pga allergi eller ex byta ut kött till hallomi!?!? Idag fick vi svar av kassa-personalen: ”vi kan inte göra de för våra chefers regler och att dom inte kan garantera att de kommer smaka gott” VARFÖR SKA NI BLANDA ER I om min hamburgare smakar gott eller inte, det är JAG som ska äta den, inte NI. Jag har allergier men får inte ta bort, jag äter inte kött men får inte byta ut, jag vill betala mer för ”besväret” men blir nekad det också. HUR!?!? De e 4e gången nu… Seriöst…
Helt okej mat
Helt okej mat! Små burgare, inte ens i närheten av bilderna.
Den veganska burgaren hade rå (!) "bacon" på.. var tvungen att plocka bort.
Supergod mat och service
Don‘t order here
Don‘t order here. After 2h waiting and 3 uber drivers trying to pick up the food, our order was never fulfilled and the restaurant closed. Nobody picked up the phone either. Unbelievably disappointing service.
Bra burgare
Bra burgare, överlag. Det som drar ner betyget är att den relativt dyra dippsåsen serverades i nån plastbytta som såg ut att komma från Galne Gunnar. Sen tog det väldigt lång tid att få maten, men det har jag överseende med under Corona då det förmodligen inte jobbar så många i köket under lunchen.
Absolut inte värt pengarna
Absolut inte värt pengarna, sunkiga pommes och burgaren lika liten som en cheese burgare från mc donalds. För det priset så borde man få en riktig burgare som man blir mätt på!!
Överreklamerat!!!
Extremt bra service och goda…
Extremt bra service och goda hamburgare.
De veganska vart väldigt speciella!
Vi beställde mat för 700 kr via…
Vi beställde mat för 700 kr via gratis leverans. Mina pommes var saggiga och kalla vilket kanske är förväntat efter leverans men jag har ätit mycket mycket bättre kvalité trots leverans, hamburgaren (Bastard) såg ut som en cheeseburgare från McDonalds, både utseendemässigt och till storleken tyvärr.. men den var rätt god. Vi fick inte heller med någon dipp vilket sänkte betyget rejält (då vi inte fick vad man betalat för, klassas som stöld i mina ögon - hjälper inte heller att menyerna är svindyra). Var verkligen inte värt pengarna. Hade jag kunnat betygsätta med 0 hade de blivit det. För lite mat för pengarna, får dålig kvalité på pommes och dessutom missar man dippen. Blir inte sämre betyg, åk inte hit - beställ inte härifrån - skulle inte rekommendera Bastard Burgers till någon.
Något dyrare men helt klart värt det
Något dyrare men helt klart värt det. Bättre än dina närmaste konkurrenter.