Vorig aar een Samsung S3 voor mijn dochter besteld en zag er prima uit. Na een tijdje toch wel wat problemen; toestel loopt opeens vast en moet je opnieuw opstarten. Na 3 maanden volledige scherm la... Ver más
Beste lezers, Na aankoop van een hele mooie iPhone 4S in september, raakte het geluid van de onderste speaker defect. Na controle bleek deze niet meer te repareren (moederbord stuk). Na twee... Ver más
Gebeld en kon dezelfde middag nog ophalen. Locatie in Amsterdam noord is een beetje apart, maar als je eenmaal binnen bent, vriendelijk geholpen. Duurde even voordat de juiste telefoon gevonden was in... Ver más
Gisteren de bestelde BlackBerry Z10 ontvangen en positief verrast! Toestel was volgens de info op de site in goede staat met wat gebruikerssporen. Ik zou eerder zeggen 'zo goed als nieuw', er zit m... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Versterkerstraat 4a, 1322AP, Almere, Holanda
- beatsnew.nl
Toestel wel goed, maar bestelling niet compleet
De iphone 4s heb ik binnen een paar dagen netjes ontvangen. Ziet er keurig uit. Alleen zit er geen oplader bij zoals aangegeven bij de advertentie.

Tevreden klant
De eerste telefoon (Iphone 4S 32Gb) die ik besteld had, liet het na 2 maand afweten. Ik heb hem toen teruggestuurd en een nieuwe gekregen - een Iphone 5 16Gb. Tegen bijbetaling weliswaar, maar wel gewoon rekening houdend met de prijs die ik al betaald had. Dus alles netjes afgehandeld. Ik hoop nu wel, dat deze het nu blijft doen!!

Zeer goed
Ik ben zeer tevreden. De iphone was erg snel in huis en aan de telefoon werd ik goed te woord gestaan. Het toestel zelf is krasloos en werkt uitstekend.

super
Gisteren de bestelde BlackBerry Z10 ontvangen en positief verrast!
Toestel was volgens de info op de site in goede staat met wat gebruikerssporen. Ik zou eerder zeggen 'zo goed als nieuw', er zit maar 1 minuscuul krasje op de behuizing.
Toestel werkt perfect en de bezorging was snel, toestel binnen 2 dagen in huis. Super!

Respuesta de BeatsNew
prima telefoon voor een prima prijs!
een paar dagen geleden een Iphone 4s via BeatsNew gekocht.
De levering was supersnel. Door een actie via Marktplaats was de telefoon ook nog eens veel goedkoper.
De telefoon ziet er uit als nieuw en functioneert ook als zodanig!
Dit adresje is een aanrader.
Tot de volgende keer dus!

zo goed als nieuw
maandagochtend een iphone 4s besteld, dinsdag al afgeleverd. Telefoon ziet er top uit! Snelle service en goede kwaliteit.

Snelle levering!
3 dagen geleden een iPhone 5 bestelt en 2 dagen later alweer in huis.
Weinig tot geen gebruikerssporen en werkt perfect!
Ik beveel het iedereen aan die op zoek is naar een smartphone voor een relatief lagere prijs!
Fantastische service!
Ik heb een iPhone 4, 8gb bij Beatsnew gekocht en ik kon kiezen uit "goede staat" en "zo goed als nieuw". Bij in goede staat is het exc. accessoires en bij zo goed als nieuw met. Ik heb de telefoon in goede staat besteld (dat is ook iets goedkoper) en hij zag er supergoed uit, met op de achterkant een paar hele kleine krasjes die je bijna niet kon zien en hij functioneerde echt als nieuw! (Ik kon hem vergelijken met die van mijn moeder, die heeft het toestel nieuw gekocht) Ik vind het echt een prima telefoon, het beeldscherm is super duidelijk en iets op internet opzoeken gaat ook super snel (3g). Tot een paar weken geleden werkte het toestel prima. Toen liep hij steeds vast en dat kon soms wel een uur duren en dan kun je er dus een uur lang niks mee. Toen mocht ik het toestel opsturen ter reparatie, want het was nog binnen de garantie termijn. Echter toen ik hem terug kreeg liep hij nog steeds vast. Nu heb ik hem weer opgestuurd en krijg ik een ander toestel (wel een iPhone 4 8gb). Inmiddels heb ik het toestel dus 2x aangetekend moeten verzenden (2x9 euro). Daarvoor had ik ook bijna een nieuwe kunnen kopen op een paar euro na, want het toestel is nu 199 euro nieuw in de winkel. Daarom heb ik gemaild of ik het geld terug mocht, maar dat kon niet meer (ik heb er namelijk ook 2,5 maanden goed gebruik van gemaakt). Wel konden ze een goed toestel opsturen met oortjes en lader er bij! Dat noem ik nou topservice! Dit bedrijf heeft door dat je beter iets meer kan uitgeven i.p.v. een slechte beoordeling en ontevreden klanten! Super bedankt Beatsnew!
Service met een grote S.
Vorige week een laptop gekocht en heel vlot geleverd gekregen. Helaas deden de volumeknoppen het niet en bleef vervolgens ook de muteknop hangen. Zondagavond hierover een email gestuurd, maandagmiddag al een reactie met het verzoek de laptop op te sturen. Zelfde middag gedaan en dinsdagochtend een mail dat hij was aangekomen en ter reparatie ging. Dinsdagmiddag, dus dezelfde dag een email ontvangen dat hij gerepareerd was en woensdag verzonden zou worden. Inderdaad vandaag ontvangen en helemaal prima. Een paar positieve punten die me opvielen:
- je weet dat je een gebruikte laptop koopt, waar altijd wat mee kan zijn( bij een nieuwe trouwens net zo goed);
- de snelle reactie op de klacht;
- de geweldig goede feedback over het verloop.
Er zijn legio webshops, maar ook gewone winkels, die hier met schaamrood op hun kaken een voorbeeld aan kunnen nemen. Dit is service zoals service hoort te zijn!
Ondanks de tegenvaller(tje)s geef ik toch 5 sterren, want ik ben zeer tevreden over de service. Zonder de overige medewerkers van Beatsnew.nl tekort te willen doen, wil ik toch met name Melissa een pluim geven.
Tevreden
Iphone 4 s gekocht. Snel geleverd, ziet er prima out. Hij werkt ook naar verwachting. Tevreden met mijn nieuwe telefoon.
Looks was top, maar de batterij houdt het nog geen dag vol.....!
iPhone 4S 32 GB gekocht. Ziet er top uit. We moeten de telefoon echter wel drie keer per dag opladen. De controle van het apparaat heeft blijkbaar de status van de batterij overgeslagen.

Respuesta de BeatsNew
Zo goed als nieuw en goede service
iPhone 4s gekocht: een paar mini-krasjes maar verder nog zo goed als nieuw! Alles werkt naar behoren. Een probleem met de omvang van de levering was snel en zonder discussie opgelost door een vriendelijke klantenservice. Ik zou dit iedereen aanraden!
is even afwachten
Iphone 4s 16gb gekocht, wifi viel constant weg en vrij snel aan/uit knop kapot. Iphone opgestuurd voor reparatie en tot nu werkt alles goed. Goede service door Melissa.
is aan te bevelen !!
ik heb een galaxy note voor €159,00
bevalt zeer goed ,ook niet van nieuw te onderscheiden.
mvg G Dul
Niet compleet
De telefoon zag er netjes uit. Maar ik verwachtte een compleet set. Dus ook een oplader en oortjes. Deze zaten er niet bij. Toen ik daarover belde vond ik de persoon die mij te woord stond niet echt vriendelijk.
tevreden
het was een snelle afhandeling telefoon niks op aan te merken maar misschien moet er wel gekeken worden of de telefoon wel goed leeg is ik kwam namelijk nog foto's muziek en applicatie's tegen die niet standaard zijn op de op de Samsung
mooie telefoon snelle levering
nette telefoon alleen kleine gebruikers sporen snelle levering
Slecht
De foto's van de desbetreffende toestellen staan niet eens online
prima telefoon maar met kras op scherm
vindt dat bij elke telefoon die je bij beatsnew besteld een oplader bij hoort.
verder is mijn samsung s3 prima ding verders heb ik niks op aan te merken.
Más información sobre otros tipos de reseñas.