Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vorig aar een Samsung S3 voor mijn dochter besteld en zag er prima uit. Na een tijdje toch wel wat problemen; toestel loopt opeens vast en moet je opnieuw opstarten. Na 3 maanden volledige scherm la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste lezers, Na aankoop van een hele mooie iPhone 4S in september, raakte het geluid van de onderste speaker defect. Na controle bleek deze niet meer te repareren (moederbord stuk). Na twee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebeld en kon dezelfde middag nog ophalen. Locatie in Amsterdam noord is een beetje apart, maar als je eenmaal binnen bent, vriendelijk geholpen. Duurde even voordat de juiste telefoon gevonden was in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren de bestelde BlackBerry Z10 ontvangen en positief verrast! Toestel was volgens de info op de site in goede staat met wat gebruikerssporen. Ik zou eerder zeggen 'zo goed als nieuw', er zit m... Ver más

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Fantastisch

Dit is echt heel goed en je hebt ook snel je telefoon of tablet. iPhone 4 zit geen krasje op niets. Helemaal schoon en internet en alles super snel

4 de septiembre de 2014

Matig

Ik had een witte samsung galaxy s 3 besteld, netjes binnen 2 dagen werd hij bezorgd in een mooie doos met een testrapport erbij. Netjes aangevinkt wat getest was. Alle knoppen zouden het moeten doen volgens dit rapport. Echter was er niet zo goed getest want het volume knopje was hartstikke kapot. Ik heb gebeld met mijn probleem. Ik mocht de telefoon terugsturen en de reparatie zou zo'n 2 dagen duren. Het pakketje moest aangetekend worden verzonden. Dit kost bijna 7 euro. Dit kon ik zelf gaan betalen. Wel had ik binnen 5 dagen een nieuwe werkende telefoon. Toch jammer van de 7 euro. Ik koos voor beatsnew door de snelle levering en de lage prijzen omdat mijn oude telefoon kapot was gegaan. Jammer dat je uiteindelijk langer dan een week moet wachten op een werkende telefoon. Verder ziet de telefoon er prima uit en bevalt hij tot noch toe.

22 de agosto de 2014
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Apple charger besteld : uitverkocht, Samsung charger inplaatsdaarvan

Het leek de ideale deal een Apple Iphone 5 charger en lichtning to USB kabel voor € 7,50.

Ik bestelde en de volgende dag was de envelop met mijn bestelling er al, alleen was de inhoud anders dan ik had gezien en besteld op de website, ik kreeg namelijk een zwarte Samsung charger met knal oranje stekkertje wel met lichtning to USB connectie, maar sowieso niet van Apple. Eerst dacht ik dat ik de verkeerde bestelling geleverd had gekregen, maar na een mail gestuurd te hebben naar de klantenservice van BeatsNew bleek de Apple charger uitverkocht te zijn, en was dit geïmproviseerde product inplaats daarvan. Alhoewel het te gebruiken is, was dit niet wat ik besteld had, hoe is het mogelijk dat klanten producten kunnen bestellen die niet op voorraad zijn, en dan een geïmproviseerd product opgestuurd krijgen, een simpele aanpassing van de website (waardoor je kunt zien dat het product is uitverkocht) kan BeatsNew heel veel ellende en teleurgestelde klanten besparen. dit heb ik ook in een mail geschreven maar op mijn vraag geen antwoord gekregen, wel werd geschreven dat ik het product kon retouren en mijn geld en verzendkosten terugkrijg.

Het is jammer dat mijn eerste ervaring met BeatsNew zo is verlopen, ik raad het dan ook af om bij BeatsNew te kopen omdat het een verrassing is of je geleverd krijgt wat je gezien en besteld hebt op de website.

21 de agosto de 2014

Goede service, slechter adapter

De service was prima. Erg klantvriendelijk. Op verzoek kreeg ik een factuur, wat erg prettig was.

Ik had ook een adapter besteld om mijn nieuwe Iphone op te laden. Op de website staat een plaatje van een originele Apple lader. Deze werd niet geleverd, maar een namaak lader die erg slecht oplaadt. Dit vond ik erg misleidend. Apple waarschuwt ook voor namaak laders, omdat die je toestel kunnen beschadigen.

Het plaatje verondersteld dat je die lader krijgt die is afgebeeld, dat geldt toch ook voor je Ipad of je Iphone? Mijn inziens hadden ze dat moeten vermelden.

21 de agosto de 2014
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Voor de eerste keer slechte service ervaren

Ik had een Apple iPhone 5 black besteld. Deze zou dan ook meestal zo snel mogelijk verzonden worden door Beatsnew. Maar ik kreeg een aantal dagen erna nog steeds geen verzend-mail. Uiteindelijk erachter aangebeld, was hij niet eens op voorraad terwijl op de site stond van wel. Het was voor een klant dus ik moest ook nog overleggen. Overlegd en later teruggebeld, maar kreeg geen gehoor, de dag daarna ook niet, en de dag daarna ook niet. Kortom een slechte klantenservice. Uit wanhoop maar een witte iPhone 5 besteld, en daar was ook weer vertraging bij. Toch die uiteindelijk wel ontvangen. Ik heb al eerder besteld bij Beatsnew en heb dit nog nooit ervaren, maar ik kijk in het vervolg ook even naar andere websites. De creditering van mijn vorige bestelling (iPhone 5 black) gaat 3 - 6 weken duren voordat het is teruggeboekt. Dat is al helemaal slecht.

Erg jammer, heb eerder Beatsnew als prima ervaren, jammer dat dit dan moet gebeuren. Ik zou 2 sterren geven, maar omdat de laatste iPhone het wel goed deed geef ik er 3. Ik hoop dat er nog een snelle oplossing komt.

13 de agosto de 2014

Top!

Dit is een uitbreiding op mijn eerdere beoordeling. Er was iets fout met de accu van de iPhone die we hadden gekocht. We hebben het teruggestuurd. BeatsNew heeft het binnen 2 dagen gemaakt. De accu doet het nu uitstekend. Uitstekende service.

8 de agosto de 2014

Snelle service

Ik vind het een goede webwinkel ze hebben een snelle levering goede service alleen jammer dat er in de advertentie niet stond dat er geen lader bij was verder zeer goede webwinkel

7 de agosto de 2014

klantvriendelijk, snel

Telefoon aangeschaft waar wat problemen mee waren, zonder problemen kunnen terugsturen en kunnen kiezen voor geld terug. We hebben inmiddels voor een ander toestel gekozen en die werkt prima!
Alles snel en correct opgelost. Prima service en begeleiding Supportafdeling.

6 de agosto de 2014

Tot nu toe super!

De bestelling was erg snel (donderdagavond besteld, zaterdag geleverd) binnen, de telefoon (Samsung galaxy sIII) ziet er uit als nieuw, tot zover weinig op aan te merken dus! Ik twijfel ernstig of ik ooit nog een heel nieuw toestel zal kopen, op deze manier voelt tweedehands ook erg betrouwbaar!

4 de agosto de 2014

Respuesta de BeatsNew

Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw toestel!

De zoveelste bestelling!!

Zoals altijd weer top!!
Snelle levering, de mobiel ziet er weer goed uit
Thanks.

2 de agosto de 2014

Respuesta de BeatsNew

Wat fijn dat u nog steeds tevreden bent! Veel plezier ermee!

snelle levering

Bestelling ging gemakkelijk en levering was zelfs nog voor de aangeven datum. Wel jammer dat er op het plaatje een andere kleur toestel stond, dan er in werkelijkheid is geleverd. Bij de bestelling was er geen keuze mogelijkheid in kleur van het toestel.

31 de julio de 2014

strak bedrijf

Mooie nieuwe telefoon aangeschaft bij dit bedrijf. Prima prijs, goede info, snelle levering, goed verpakt. Aanbevelenswaardig.

30 de julio de 2014

Respuesta de BeatsNew

Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw toestel!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

goede service en goede telefoon!

Via vrienden gehoord van Beatsnew. Goede, duidelijke website, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. En zoals beloofd telefoon met 2 dagen in huis. Ziet er prima uit, goede staat en werkt prima! Ik ben erg tevreden, heb Beatsnew al aan meerdere andere mensen geadviseerd.

27 de julio de 2014

Respuesta de BeatsNew

Bedankt voor uw beoordeling en wat fijn dat u ons aanbeveelt!

Super service!

Een vriendin raadde mij beatsnew aan, toen ik op de site ging kijken leken de deals mij eerlijk gezegd te goed om waar te kunnen zijn. Na wat getwijfel gekozen voor de Iphone 4 16gb, binnen 2 dagen in huis, zag er helemaal als nieuw uit! Bleek alleen gelijk al een mankementje in het systeem, mobiel teruggestuurd en opnieuw binnen 2 dagen een nieuwe in huis (de andere bleek niet gemaakt te kunnen worden). Nu gebruik ik deze versie alweer een week en ben ik er helemaal tevreden mee!

23 de julio de 2014

Respuesta de BeatsNew

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima ervaringen tot nu toe!

Ik heb deze week een Samsung Galaxy S4 mini gekocht bij BeatsNew en ik heb precies gekregen wat was beloofd: een prima toestel in perfecte staat! Hij ziet er goed uit, doet alles wat hij moet doen en ik ben er erg blij mee.
Ik ga hem nu gebruiken en neem aan dat ik mijn review niet hoef te herzien :-)

19 de julio de 2014

Respuesta de BeatsNew

Wij zijn blij dat wij u van dienst hebben kunnen zijn! Veel plezier!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.